Tampereen Pyrintö Viroon vierasottelukiertueelle

22.11.2013 Neljä ensimmäistä Baltian liigan alkulohko-otteluaan voittanut Tampereen Pyrintö pelaa perjantaina ja lauantaina liigan ensimmäiset vierasottelunsa. Perjantaina Pyrintö ottaa mittaa Rakvere Tarvasista ja lauantaina TYCO Raplasta.

BJ Raymondilla ja Pyrinnöllä on viikonloppuna edessään tuplahaaste Virossa. Kuva: Francois Perthuis.

Viron hallitseva cup-mestari Tarvas pelaa Viron pääsarjan lisäksi Baltian liigaa sekä EuroChallengea. Tarvas esiintyi Viron liigan finaaleissa 2010 ja on edennyt viimeisenä kolmena keväänä välieriin asti.

Tarvas pitää parhaillaan Viron liigan piikkipaikkaa kahdeksalla voitollaan, kun taas Baltian liigassa joukkueella on tuloksena kaksi voittoa neljästä ottelusta. EuroChallengessa Tarvas on ollut erittäin vakuuttava ja haastanut sekä ranskalaisen Dijonin että hollantilaisen Den Boschin tasaisiin otteluihin ennen voittoaan belgialaisesta Antwerpistä.

TYCO Rapla löytyy puolestaan tällä hetkellä Viron liigan kuudennelta sijalta kolmella voitollaan, ja Baltian liigassa joukkueen voittotili on vielä avaamatta. Rapla on tosin pelannut jokaisessa kolmessa Baltian liigan ottelussaan tasaväkisesti voitosta.

– Rakvere pelaa erittäin fyysistä peliä. Jokainen pelaaja pyrkii hyökkäämään aina kun on mahdollisuus. Rapla puolestaan on nuori joukkue, joka puolustaa ylhäältä ja pyrkii koko ajan nopeisiin hyökkäyksiin, Pyrinnön apuvalmentaja Artem Khvorost analysoi.

Rakvere Tarvas – Tampereen Pyrintö perjantaina 22.11. klo 19:00

 

TYCO Rapla – Tampereen Pyrintö lauantaina 23.11. klo 17:00

Lisätietoja: Pyrinnön ennakko

Henkilöt

Asiat

 
29.3.2024 21:18 Naisten Korisliiga

PeKa eteni jälleen välieriin

Kotkan Peli-Karhut eteni Naisten Korisliigan välieriin, kun se haki vierasvoiton Vimpelistä 90-58. Ottelusarjan PeKa vei otteluvoitoin 3-1.

28.3.2024 21:34 Naisten Korisliiga

Pyrintö taisteli välierien kynnykselle

Naisten Korisliigan puolivälierät jatkuivat yhdellä ottelulla. Siinä Pyrintö kaatoi kotikentällään FoA:n 88-82 ja siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon.

28.3.2024 14:01 Pääjuttu

Davviguovlu Koris levittää korista Lapin lakeuksille

Oulun NMKY:n viime syksynä käynnistämässä hankkeessa tehdään säntillistä jalkatyötä pysyvän koripallotoiminnan käynnistämiseksi pohjoisimmassa Lapissa. Koripallon vauhti ja yhteisöllisyys kiehtovat myös pohjoisen lapsia ja nuoria, ja neljällä hankkeen piiriin kuuluvalla paikkakunnalla toimii jo oma koriskerho.

27.3.2024 20:49 Korisliiga

Bisonsin viime sekunnin kori pelasti joukkueen sarjapaikan – Kobrat lunasti lipun playoffeihin

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa ratkaistiin tänään molemmat auki jääneet sijoitukset: sekä viimeinen pudotuspeleihin menijä että sarjasta putoaja.

27.3.2024 20:42 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin – Peli-Karhut voiton päässä jatkopaikasta

Naisten Korisliigan ensimmäiset välieräjoukkueet ovat selvillä, kun Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin otteluvoitoin 3-0. Illan kolmas voittaja Peli-Karhut siirtyi johtoon ottelusarjassa Vimpeliä vastaan.

27.3.2024 09:43 Pirkka Street Basket

Pirkka Street Basket tulee taas – toukokuussa vietetään jälleen vuoden hauskimpia koulupäiviä

Tuhannet alakoululaiset pääsevät jälleen toukokuussa viettämään vuoden hauskinta koulupäivää. Pirkka Street Basket -kiertue ulottuu tänä keväänä Helsingistä aina Ouluun saakka 14 turnauksen voimin.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 20:49 Korisliiga

Seagulls varmisti ykkössijansa Okko Järven pistetykityksellä – Korihait kaatoi Nokian

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voittivat tänään Helsinki Seagulls ja Korihait.

26.3.2024 11:20 Pääjuttu

Koripalloliiton strategiatyö etenee – vastaa kyselyyn ja vaikuta suomalaisen koripallon tulevaisuuteen

Suomalainen koripallo on vahvalla pohjalla, mikä näkyy hyvänä kehityksenä ja kasvuna lajin eri osa-alueilla. Palloa ei siis tarvitse keksiä uudestaan, mutta koripallon ympärillä on paljon muuttuvia tekijöitä, jotka täytyy huomioida lajin kehittämisessä. Osana strategiatyötä Koripalloliitto kutsuu kaikki sidosryhmänsä antamaan oman näkemyksensä siitä, millainen on paras mahdollinen tulevaisuus suomalaiselle koripallolle.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

Näytä lisää vastaavia