Tapio ja Kankaanpää jatkavat LrNMKY:ssa

6.5.2013 Korisliigan kauteen 2013/14 valmistautumisensa muutaman viikon päästä aloittava Lappeenrannan Namika on tehnyt jatkosopimukset omien kasvattiensa Anttoni Tapion ja Anton Kankaanpään kanssa. Jo aiemmin Namika tiedotti jatkosopimuksista päävalmentaja Lassi Tuovin ja kapteeni Antti Niskasen kanssa.

193-senttinen, kesäkuussa 21 vuotta täyttävä Tapio on solminut Namikan kanssa 1+1-vuotisen jatkosopimuksen. Tapio upotti päättyneellä kaudella 3,5 pistettä ottelua kohden ja suoritti samalla varusmiespalveluksensa Lahden Urheilujoukoissa.

 

– Tämä oli luonnollinen jatkumo tässä vaiheessa uraa. Armeija on kohta käyty, joten kesällä pääsee hyvin treenaamaan ja toivottavasti kehittymään. Namikassa asiat on hoidettu viime aikoina erittäin hyvin ja on hieno asia, kun sekä pelaajistossa että valmennuksessa yritetään saada jatkuvuutta aikaan, Tapio komentoi.

 

194-senttinen, Tapion tavoin kesäkuussa 21 vuotta täyttävä Anton Kankaanpää jatkaa puolestaan yksivuotisella jatkosopimuksella. Kankaanpää nakutti kaudella 2,4 pisteen keskiarvolla koreja.

 

– On kiva huomata, että Namika haluaa minun pysyvän täällä. Lähden nyt käymään Yhdysvalloissa muutamassa eri koulussa ja sen jälkeen katsotaan, löytyykö tarpeeksi hyvää ratkaisua sinne. Jos sinne ei löydy järkevää pakettia, niin Namikassa jatkaminen on erinomainen vaihtoehto, Kankaanpää kommentoi.

 

Lisätietoja: LrNMKY:n tiedote

Henkilöt

Asiat

 
6.4.2024 21:22 Korisliiga

BC Nokia repi avausvoiton tuplajatkoaikatrilleristä

Korisliigan neljästä puolivälieräsarjasta viimeinen käynnistyi, ja avausvoiton otti kotietua nauttiva Nokia.

5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Korihait voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 13:34 Erotuomarit

Korisliigan pudotuspelivaiheen erotuomarit on valittu

Korisliigakausi huipentuu perjantaina alkaviin pudotuspeleihin, jotka ovat kauden kohokohta myös erotuomareille. Tänä vuonna pudotuspelikierrokset hoidetaan yhteensä 17 erotuomarin voimin.

2.4.2024 10:12 Korisliiga

Pantterijahti perjantaina käyntiin – Korisliigan puolivälieräsarjojen ohjelma vahvistettu

Korisliigan puolivälieräsarjat käynnistyvät perjantaina 5.4. kolmen ottelusarjan voimin. BC Nokian ja Kouvojen välinen sarja käynnistyy lauantaina 6.4.

30.3.2024 19:24 Korisliiga

Korisliigan playoff-parit ratkottu – Hannes Pöllä palasi pelikentille, Lauri Kallio rikkoi piste-ennätyksensä

Korisliigan jatkosarjat pelattiin loppuun, ja viimeisetkin otteluparit puolivälieriin vahvistuivat.

30.3.2024 07:55 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat huipentuvat TV:ssä – Korihaiden ja Kauhajoen ottelu suorana Jimillä

Korisliigan lauantaisessa päätöskierroksessa suurin mielenkiinto osuu taisteluun puolivälierien kotiedusta, jossa kahdesta paikasta taistelevat Korihait, Kataja Basket, Kauhajoki ja Salon Vilpas.

27.3.2024 20:49 Korisliiga

Bisonsin viime sekunnin kori pelasti joukkueen sarjapaikan – Kobrat lunasti lipun playoffeihin

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa ratkaistiin tänään molemmat auki jääneet sijoitukset: sekä viimeinen pudotuspeleihin menijä että sarjasta putoaja.

Näytä lisää vastaavia