Tapiolan Hongan naisille jatkosopimuksia: Walker, Määttänen ja Tyynilä jatkavat

27.3.2023 09:53 Parhaillaan puolivälierissä pelaava Tapiolan Honka on solminut kolme jatkosopimusta tulevalle kaudelle. Cierra Walker, Marianne Määttänen ja Peppi Tyynilä jatkavat espoolaisjoukkueessa.

Kuva: Ville Vuorinen

Walkerille tuleva kausi on toinen Hongassa. Walker on ollut yksi sarjan tarkimmista kolmenpisteen heittäjistä (40%). Hän on tehtaillut 18,5 pistettä ja jakanut 4,4 koriin johtanutta syöttöä ottelua kohden.

- Loistavaa saada Cierran kaltainen positiivinen ja ahkera ammattilainen takaisin ensikaudeksi. Meille on ollut jo pitkään selvää, että haluamme mahdollisimman paljon jatkuvuutta tulevan kauden joukkueeseemme. Cierra tuo meille esimerkillistä johtajuutta ja paljon heittouhkaa unohtamatta juonikkaita syöttöjä. Cierra on osoittanut kuluvalla kaudella olevansa liigan parhaita pelaajia omalla pelipaikallaan ja pelaa aina joukkueelle mikä on meidän ohjelman kannalta äärimmäisen tärkeää, päävalmentaja Niko Nyholm kommentoi seuran tiedotteessa. 

Marianne Määttänen teki läpimurron kuluvalla kaudella naisten Korisliigassa pelaavan joukkueen aloitusviisikkoon ja on ollut joukkueen kantavia voimia läpi kauden 7,4 pisteen ja 2,2 syötön keskiarvolla ottelua kohden.

- Olen super iloinen Mariannen päätöksestä jatkaa osana joukkuettamme myös kaudella 23-24. Martsa on pelannut huikean tulokaskauden Naisten Korisliigassa. Martsa on nuori pelaaja, joka on kovalla työllä nostanut itsensä täysin uudelle tasolle pelaajana. Sen lisäksi loistavana persoonana hän sopii hyvin joukkueemme tulevaisuuteen. Hänellä on katto erittäin korkealla ja suurella mielenkiinnolla jäämme odottamaan seuraavia askeleita, Nyholm summaa.

Peppi Tyynilä on puolestaan ollut naisten I-divisioonan joukkueessa tärkeässä ja isossa roolissa pelinjohtajan paikalla ja väläytellyt taitojaan myös Naisten Korisliigassa. Peppi on esiintynyt naisten divarissa 11,3 pisteen ja 5,2 syötön keskiarvoilla pelaten reilut 30 minuuttia ottelua kohden.

Sopimuksien myötä Hongalla on naisten Korisliiga-kaudelle 2023-24 kasassa jo kuusi pelaajasopimusta: Elsa Lemmilä, Olivia Saarelainen, Emma Ristola, Marianne Määttänen, Peppi Tyynilä ja Cierra Walker.

 
23.2.2024 10:00 Naisten Korisliiga

Tammikuun kuukauden pelaaja Saana Kujala: ’’Olen erittäin ylpeä siitä, miten olemme joukkueena pelanneet’’

Saana Kujala valittiin tammikuussa kuukauden pelaajaksi. Kujalan johdolla Pyrintö nappasi kuukauden aikana kolme voittoa.

17.2.2024 19:44 Naisten Korisliiga

Kouvottaret voittoon Thomasin pistehurjastelusta huolimatta – ToPolle kauden ensimmäinen tappio

Naisten Korisliigassa pisteitä keräsivät Kouvottaret, FoA, Pyrintö ja EBT.

16.2.2024 20:10 Naisten Korisliiga

ToPo kauden kolmanteen voittoon HBA:sta

ToPo vei kauden kolmannen Helsingin derbyn nimiinsä. Joukkue jatkaa sarjassa puhtaalla pelillä, kun se nappasi vieraspisteet 86-66.

10.2.2024 20:50 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja Honka voittoihin paikallisvastustajista – ToPo jatkoi vahvaa menoaan

Naisten Korisliigassa pelattiin lauantaina neljä ottelua. Voitot kirjattiin Kouvottarille, Hongalle, ToPolle ja Forssan Alulle.

7.2.2024 13:33 Naisten Korisliiga

Tampereen Pyrinnön Saana Kujala naisten Korisliigan tammikuun kuukauden pelaaja

Upean tammikuun pelanneen Pyrinnön Saana Kujala on valittu naisten Korisliigan tammikuun kuukauden parhaaksi pelaajaksi.

3.2.2024 18:20 Naisten Korisliiga

Kouvottaret yllätti Hongan – ViVe heitti PeKa:n kumoon

Naisten Korisliiga jatkui lauantaina neljällä ottelulla. Illan voittajia olivat Kouvottaret, ViVe, ToPo sekä Pyrintö.

27.1.2024 19:45 Naisten Korisliiga

ToPo:n voittokululle jatkoa – huippuvireinen Saana Kujala johdatti Pyrinnön voittoon

Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Päivän voittajia olivat ToPo, ViVe ja Pyrintö.

26.1.2024 20:08 Naisten Korisliiga

Hongalle vieraspisteet Helsingistä

Naisten Korisliigan illan ainoassa ottelussa Tapiolan Honka voitti vieraskentällä HBA-Märskyn 59-56.

24.1.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigassa kotivoittoja

Naisten Korisliiga jatkui neljällä ottelulla. Illan kierroksella nähtiin kotivoittoja, kun Honka, ViVe, Kouvottaret ja ToPo nappasivat sarjapisteitä.

23.1.2024 16:12 Naisten Korisliiga

Iina Keski-Saari palaa Pyrintöön - Shaw jatkosopimukseen

Viime kauden päätteeksi pelaajauransa kertaalleen päättänyt Iina Keski-Saari, 26, palaa Pyrinnön kokoonpanoon jo keskiviikon vierasottelussa Vimpelin Vetoa vastaan.

Näytä lisää vastaavia