Tuomas ja Joonas Iisalo jatkosopimukseen Merlins Crailsheimin kanssa

13.6.2020 09:44 Tuomas ja Joonas Iisalo jatkavat Saksan Bundesliigassa loistokauden pelanneen Crailsheim Merlinsin valmentajina myös ensi kaudella. Veljesten sopimus kattaa ensi kauden.

Tuomas ja Joonas Iisalo nähdään Merlins Crailsheimin penkin päässä myös ensi kaudella. (Kuva: Philipp Reinhard)

Tuomas Iisalo nimettiin Merlinsin päävalmentajaksi maaliskuussa 2016 ja pikkuveli Joonas liittyi hänen rinnalleen viime kesänä. Mennyt kausi Bundesliigassa oli seuran historian paras, vaikka runkosarja keskeytyi ennen sarjan loppua. Sarjan keskeytyshetkellä Merlins oli sarjassa sensaatiomaisesti kolmantena.

- Tämä on meille tärkeä askel ensi kautta ajatellen ja antaa meille tarvittavaa jatkuvuutta. Haluamme jatkaa vahvaa yhteistyötämme. Teimme kovasti töitä taustalla mahdollistaaksemme tämän, seuran toimitusjohtaja Martin Romig kertoi seuran sivuilla.

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Tuomas Iisalon mukaan jatkosopimuksen teko oli luontainen päätös, sillä joukkue on mennyt vuosi vuodelta eteenpäin.

- Loppujen lopuksi tämä oli helppo päätös. Suurin syy oli se, että olemme pystyneet parantamaan ja kehittymään joka vuosi. Jokainen, valmentajista pelaajiin, on ottanut askeleita eteenpäin, Iisalo toteaa seuran sivuilla.

- Meillä oli uskomaton kokemus tällä kaudella ja nyt haluamme rakentaa sen päälle. Joukkueen identiteetti on muovautunut vuosien varrella. Joka vuosi on tullut hieman selkeämmäksi se, mihin suuntaan meidän täytyy mennä.

- Minulle oli erittäin tärkeä, että jatkan työskentelyä Joonaksen kanssa. Hän on erittäin hyvä siinä mitä hän tekee. Meidän prosessimme on parantunut tasaisesti kauden edetessä. On erittäin mielenkiintoista aloittaa uusi kausi tämän kokemuksen pohjalta ja käyttää sitä kehittyäksemme edelleen, Iisalo jatkaa.

Merlinsille tappio – Bayern München ja Skyliners voittoihin

Merlins joutui lähtemään kauden päättävään lopputurnaukseen ilman useita runkosarjan avainpelaajaansa. Merlins hävisikin kaikki ottelunsa lohkovaiheessa ja päättää kautensa tiistaina pelattavaan sijoitusotteluun. Merlins hävisi lohkovaiheen viimeisessä ottelussaan lauantai-iltana Oldenburgille 83-85 (38-44).
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

A-lohkon toisessa ottelussa Bayern München otti 90-55 (47-31)-voiton Göttingenistä. Petteri Koponen pussitti varmasti kolmen pisteen viivan takaa ainoan heittonsa sukkaan. Bayern Münchenillä on kaksi voittoa. Bayern München saa sunnuntaina lohkovaiheen viimeisessä pelissään vastaansa Oldenburgin.
Ottelutilastot

B-lohkossa Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners avasi voittotilinsä voittamalla Vechtan 63-59 (32-34). Frankfurtilla on nyt kolmen pelin jälkeen yksi voitto. Se kohtaa lauantaina lohkovaiheen päätösottelussa Bambergin.
Ottelutilastot

 
6.5.2024 09:12 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sivusi Ranskan ennätystä

Paris Basketballin voittoputki venyi jo 24 ottelun mittaiseksi viikonloppuna ja se sivuaa samalla Ranskan ennätystä. Sloveniassa Perttu Blomgren aloitti pudotuspelit vahvasti.

2.5.2024 08:45 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketballin voittoputki venyi – ennätys jo lähellä

Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball venytti voittoputkensa jo 23 ottelun mittaiseksi. Espanjassa Teneriffa sai revanssin Malagasta.

29.4.2024 09:37 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa taipui Mestarien liigan finaalissa

Teneriffa ei onnistunut uusimaan kahden vuoden takaista Mestarien liigan voittoa, kun Malaga oli vahvempi finaalissa. Alexander Madsenin Andorra varmisti sarjapaikkansa Espanjassa ja Edon Maxhuni heitti Le Portelin pudotuspeleihin Ranskassa.

27.4.2024 10:48 Susijengi

Touko Tainamo seniorikaudeksi Wyomingiin

Erinomaiset kolme kautta Denverin yliopistossa pelannut Susijengin ison pään lupaus Touko Tainamo, 205 cm ja 23 vuotta, vaihtaa joukkuetta seniorikaudekseen. Munkkiniemen Kisapoikien kasvatin uusi joukkue on Wyoming, joka sijoittui NCAA-liigan Mountain West -konferenssin keskivaiheille päättyneellä kaudella.

27.4.2024 08:04 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa eteni Mestarien liigan finaaliin

Teneriffa pääsee taistelemaan Mestarien liigan voitosta, kun se eteni finaaliin kaatamalla kreikkalaisen Peristerin.

26.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin jahtaa Mestarien liigan voittoa – ”Meillä on kaikki mahdollisuudet”

Mestarien liigan Final Four -lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Belgradissa. Kilpailun kaikkien aikojen paras kolmen pisteen heittäjä Sasu Salin jahtaa toista Mestarien liigan voittoaan.

18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

Näytä lisää vastaavia