URHOtv näyttää Suomen EM-karsinta-avauksen Unkarista

8.8.2011 URHOtv tarjoili korisfaneille maanantaina mieluisan uutisen. Kanava julkisti lähettävänsä Suomen koripallomaajoukkueen perjantaisen (12.8.) EM-karsinta-avauksen Szolnokista, jossa Suomi kohtaa isäntämaa Unkarin. URHOtv televisioi myös Suomen kotiottelut 15.8. ja 21.8.

Korisfanit pääsevät seuraamaan kotisohvaltaan suoraa lähetystä, kun Suomi avaa EM-karsinnat perjantaina Unkarissa. Kuvassa Tuukka Kotti viimeistelee. Kuva: Ville Vuorinen.

Perjantainen EM-karsinta-avaus Unkari-Suomi käynnistyy Szolnokissa klo 20 Suomen aikaa. URHOtv näyttää antenni-, satelliitti- ja kaapelitalouksille ottelun ensimmäisen puoliajan nauhoitettuna heti Veikkausliiga-lähetyksen päätyttyä, jonka jälkeen on luvassa suora lähetys toisesta puoliajasta. Netistä ja URHOtv Totalilta myös ensimmäinen puoliaika on katsottavissa suorana lähetyksenä.

- On mahtava asia, että Suomi-koriksen ystävät pääsevät seuraamaan maajoukkueen esityksiä myös vieraskentältä. Tämä oli ilouutinen, josta uskallan kiittää URHOtv:tä koko suomalaisen korisperheen puolesta, iloitsee Suomen Koripalloliiton toiminnanjohtaja Vesa Walldén.

Kotiotteluissaan Suomi kohtaa maanantaina 15.8. Portugalin ja sunnuntaina 21.8. Unkarin. Molemmat ottelut käynnistyvät Helsingin Jäähallissa klo 19. URHOtv televisioi ottelut suorina lähetyksinä.

Kolmen joukkueen EM-karsinnasta kaksi parasta selviytyy 31.8.-18.9. Liettuassa pelattaviin EM-kisoihin.

Henkilöt

 
11.12.2015 EM-karsinnat

Suomelle myönnettiin 20-vuotiaiden miesten EM-kisat 2016!

Suomalaisen koripallon jännitysviikonloppu sai varhaisen ja lentävän lähdön, kun kansainvälisen koripalloliiton (FIBA Europe) hallitus myönsi Suomelle 20-vuotiaiden miesten EM-kilpailujen järjestelyoikeuden. Kisat pelataan Helsingissä heinäkuussa 2016. Suomi on hakenut myös miesten EM-kilpailuiden 2017 yhtä alkulohkoa, jonka kohtalosta odotetaan päätöstä lauantaina.

16.1.2014 EM-karsinnat

Susijengi ja fanit tulisilla hiilillä 1.-3.2.

Tiistaina Vuoden joukkueena Urheilugaalassa palkitulla Susijengillä ja niin ikään Uuno-pystin pokanneilla Susijengi-faneilla on luvassa jännityksentäyteiset kolme päivää, kun tammikuu vaihtuu helmikuuksi. Kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) hallitus kokoontuu Barcelonaan tekemään päätöksiä MM-kisojen villeistä korteista lauantaina 1.2. Maanantaina 3.2. koripalloperhe jännittää jo joko MM-kisojen alkulohkojen tai EM-karsintalohkojen arvontoja.

7.6.2013 Pohjoinen alue

Naisten EM-karsinnat käynnistävät 27 kotimaaottelun kesän

Suomen koripallomaajoukkueet esiintyvät kotiyleisölle tiuhaan alkaneen kesän aikana. Ohjelmassa on peräti 27 kotimaassa pelattavaa maaottelua, joista ensimmäiset pelataan naisten EM-karsintojen muodossa Töölön Kisahallissa tulevana viikonloppuna. Maajoukkueiden kotipelit on ladattavissa älypuhelimiin Calmighty-sovelluksen avulla.

28.3.2013 09:47 EM-karsinnat

Lipunmyynti kesän maaotteluihin käynnistynyt!

Suomen miesten ja naisten koripallomaajoukkueet esiintyvät kotiyleisön edessä ensi kesänä. Lipunmyynti Susijengin valmistaviin maaotteluihin Hartwall Areenalle sekä Naarassusien EM-karsintoihin on käynnistynyt.

11.11.2012 19:13 EM-karsinnat

MM-kisat laajenee, maajoukkueille MM-karsinnat ikkunoineen, EM-kisat 4 vuoden välein

Kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) hallitus on Kuala Lumpurissa pitämässään kokouksessa päättänyt merkittävistä miesten maajoukkuekilpailujen järjestelmäuudistuksista. FIBA on päättänyt laajentaa MM-kisoja, aloittaa erilliset MM-karsinnat, avata maajoukkueille sarjakaudelle karsintaikkunoita sekä siirtää maanosien mestaruuskilpailut pelattavaksi neljän vuoden välein nykyisen kahden vuoden asemesta.

30.8.2012 EM-karsinnat

Helsingin Jäähalli täyttyy Susijengin Puola-otteluun hyvää vauhtia

Tappiottoman Susijengin seuraava koripallon EM-karsintaottelu on sunnuntaina (2.9.) Tiranassa Albaniaa vastaan. Kotiyleisönsä eteen Helsingin Jäähallin sudenpesään Suomen maajoukkue palaa ensi keskiviikkona (5.9.), jolloin vastassa Puola. Susijengin ja NBA-jätti Marcin Gortatin jälleennäkemiseen on lunastettu ennakkoon 3600 lippua, kun otteluun on lähes viikko vielä aikaa.

8.6.2012 12:00 Video

Suomen korismaajoukkueen kannustusbiisin musiikkivideo julkaistu

Suomen koripallomaajoukkueen ja tulevien EM-karsintojen virallisen kannustuskappaleen musiikkivideo on julkaistu. ”Susijengi 2.0” –nimeä kantavan kappaleen videolla vilisee Suomi-koriksen legendaosastoa. Artistien lisäksi videolla vilahtaa mm. Anssi Rauramo, Lea Hakala, Terhi Airas sekä Sakari Pehkonen.

30.5.2012 Pohjoinen alue

Peräti 29 kotimaaottelun kesä käynnistyy perjantaina 1.6.

Suomen koripallomaajoukkueet pelaavat kesän aikana peräti 29 maaottelua kotimaassa. Suomalaisyleisöllä on mahdollisuus nähdä ”Susijengit” saalistamassa Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella. Kotimaaotteluiden kesän käynnistää Suomen naisten maajoukkue kohtaamalla huippumaa Liettuan Pasilassa 1.6. ja 2.6.

30.5.2012 EM-karsinnat

NBA-tähdeksi noussut Gortat asettuu Suomea vastaan EM-karsinnoissa

Kun Suomen koripallomaajoukkue eli ”Susijengi” taistelee EM-kisapaikasta tänä kesänä, nähdään Helsingin Jäähallin parketilla huippunimiä myös vastustajan väreissä. Yksi varmistuneista on Puolan Marcin Gortat, joka on vahvistanut liittyvänsä kesäksi miesten maajoukkueen vahvuuteen. NBA-joukkue Phoenix Sunsin tehokkaimmaksi pelaajaksi noussut Gortat asettuu Suomea vastaan Helsingissä keskiviikkona 5.9.

13.3.2012 06:57 Pohjoinen alue

EM-karsintojen ennakkolipunmyynti käynnistynyt

Ennakkolipunmyynti Suomen miesten ja naisten koripallomaajoukkueiden EM-karsintaotteluihin on käynnissä. Pääsyliput ovat lunastettavissa viime vuodesta tutuin hinnoin Lippupalvelusta, joka hoitaa lipunmyyntiä. Suomen miesten ”Susijengi” saalistaa EM-paikkaa 17.8.-11.9.2012 Helsingin Jäähallissa pelattavissa karsintaotteluissa. Naisten karsinnat pelataan Tikkurilan Valtti Areenalla 13.6.-14.7.2012.

Näytä lisää vastaavia