Valmentajaksi Tikkurila-Seuraan

1.2.2018 Tikkurila-Seura on Vantaan suurin vain tyttö- ja naiskoripalloon keskittyvä koripalloseura. TikS tarjoaa mahdollisuudet harrastaa koripalloa Pikkusudet-koripallokoulusta lähtien aina aikuisten luokkiin saakka. Harrastusmahdollisuus on sekä kilpa- että harrastepuolella. TikSin tytöt ovat pelanneet useita kertoja SM-mitaleista juniori-ikäluokissa ja myös kovissa eteläisen alueen sarjoissa seura on vahva haastaja eri divisioonissa.


Tikkurila-Seurassa on yksi tai useampia joukkueita kaikissa eteläisen alueen juniori-ikäluokissa. Suurelle ja kasvavalle joukkuemäärälle tarvitaan jatkuvasti uusia valmentajia. Iso osa TikS in valmentajista on entisiä TikSiläisiä, mutta mukaan mahtuu myös uusia valmentajia.


Joukkueissa on pelaajamääristä riippuen kaksi tai useampia valmentajia, joten valmennuspaikkoja on tarjolla sekä kokeneemmille että aloittaville valmentajille. Joukkueesta riippuen valmennuskertoja tulee 1–4 kertaa viikossa minkä lisäksi tulevat luonnollisesti pelitapahtumat.


TikSin valmentajat pääsevät oman motivaationsa puitteissa osallistumaan Koripalloliiton koulutuksiin. Lisäksi seura maksaa kulukorvauksia. Tärkeintä kuitenkin on päästä mukaan lasten ja nuorten kehitykseen.


Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä Tikkurila-Seuran valmennuspäällikköön:
Sami Saarikoski
valmennus@tiks.fi

 
17.5.2018 10:55 Seura tiedottaa

Go Time Athletics, GTA, aloittaa kesäharjoittelun!

Tavoitteena on muodostaa harraste- ja kilpajoukkueet A- ja B- ikäisille pojille Helsinkiin ja Vantaalle, kesän ajan Helsingin ja Vantaan ryhmät harjoittelevat yhdessä. Toiveena olisi myös saada ryhmä A- ikäisille tytöille.

16.5.2018 09:41 Seura tiedottaa

Suomen Biddy Basket 40-vuotta

Suomen Biddy Basket ry vie ensi vuonna suomalaisia koripallolupauksia sekä valmentajia tutustumaan lajin synnyinmaahan Yhdysvaltoihin jo 40. kerran. Vuosien varrella toiminta on laajentunut myös vanhan mantereen korispyhättöön Espanjaan.

14.5.2018 09:34 Seura tiedottaa

Pantterit ja WB-Pantterit kutsuu mukaan pokaalijahtiin

Pantterimiesten M2D joukkueen valmentaja Mike King ja WB-Pantterien A-poikien valmentaja Bernard Harris kutsuvat halukkaita nuoria miehiä yhdessä pelaajiemme kanssa toteuttamaan Pantterimiesten 2D nousua 1B sarjaan ja A-poikien nousua valtakunnalliseen/SM sarjaan.

14.5.2018 09:20 Seura tiedottaa

PuHun miehet aloittaa kauden avoimilla harjoituksilla 22.-25.5.2018

PuHu Juniorit panostaa miesten edustustoimintaan erityisesti tukeakseen junioripolkunsa päättäneitä ja sen loppusuoralla olevia kilpaurheiluun tähtääviä pelaajia. Joukkue toimii vahvassa yhteistyössä U19 poikien joukkueen kanssa. PuHu:n miesten edustusjoukkue aloittaa kauteen valmistautumisen uuden päävalmentajan, Kari Kämpin, johdolla avoimilla harjoituksilla toukokuun lopussa. Joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa.

9.5.2018 11:00 Seura tiedottaa

Ringside aloittaa toimintansa avoimilla harjoituksilla 14. ja 15.5. – tervetuloa mukaan!

Ringside on LePyn ja PuHu Junioreiden yhteistyöjoukkue, joka pelaa naisten 1. divisioonaa sekä 17- ja 19-vuotiaiden valtakunnallista sarjaa. Ringsiden valmennustiimissä jatkavat Jussi Syrjänen ja Nigel Moore. Valmennustiimiä täydennetään kesän aikana.

8.5.2018 14:24 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY:n päävalmentajat ja joukkueiden avausinfot kaudelle 2018-2019

Helsingin NMKY:n päävalmentajat kaudelle 2018-2019 ovat valittu. HNMKY on Suomen suurin koripalloseura, jossa on koripallotoimintaa vauvasta vaariin. Joulukuussa 2017 HNMKY:stä tuli ensimmäinen yli 1000 lisenssipelaajan rajan ylittänyt koripalloseura Suomessa. Alkavan kauden valmentajista jopa kahdeksalla on Huippukoripallovalmentaja -tutkinto suoritettuna. Lisäksi kaikki päävalmentajat ovat tuttuja seuran valmentajia aikaisemmilta kausilta. Joukkueet aloittavat kautensa avoimilla infotilaisuuksilla, aikataulut infoille löytyvät valmentajien listan jälkeen. Kaikki infotilaisuudet järjestään Malmin palloiluhallin alakerrassa. (Siemenkuja 3, Helsinki)

7.5.2018 12:24 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongan valmennus ja juniorijoukkueet 2018-2019

Tapiolan Honka tarjoaa kaudella 2018-2019 erinomaisen ympäristön sekä tavoitteellisesti harjoitteleville junioreille että harrastetoiminnasta kiinnostuneille. Tuleva kausi tuo mukanaan muutoksen nuorten valtakunnallisten sarjojen sarjajärjestelmiin ja myös muutoksia Hongan junioreiden harjoitusryhmien organisointiin.

2.5.2018 13:01 Seura tiedottaa

Helmi Basket järjestää infotilaisuuden ensi kauden 13-19-vuotiaille junioreille

Tilaisuus järjestetään maanantaina 14.5. Helmi Liiketalousopistossa (Auditorio).

2.5.2018 10:19 Seura tiedottaa

WB-Pantterien infotilaisuus kaudesta 2018-19

WB-Pantterit järjestää tiedotustilaisuuden kaikille seuran toiminnasta kiinnostuneille Vuosaaressa, Helsingissä, jossa esitellään seuran suuntaviivoja, toimintaa ja tietenkin julkaistaan kauden 2018-19 valmennustiimit. Infotilaisuus järjestetään Merilahden peruskoululla torstaina 3.5. klo 18:00.

27.4.2018 Seura tiedottaa

LePy on palkannut viisi päätoimista valmentajaa

LePy ottaa merkittävän askeleen toiminnan kehittämiseksi. Tulevalla kaudella LePyssä on viisi päätoimista valmentajaa. Niko Kirjonen, Sander Stahl ja Jussi Syrjänen jatkavat seurassa. Uusin tulokas on Lahdesta pääkaupunkiseudulle muuttava Arttu Tammi. Lisäksi Nigel Moore jatkaa LePyssä, nyt päätoimisena valmentajana.

27.4.2018 Eteläinen alue

RAIDERS avaa kauden 2018-19

Keravan Kori-80:n ja Järvenpään Koripalloseuran yhteistyöjoukkue RAIDERS tavoittelee ensi kaudella paikkaa A-poikien (U19) SM-sarjaan. Raiders järjestää toiminnasta kiinnostuneille pelaajille tulevien viikkojen aikana avoimia harjoituksia.

27.4.2018 Eteläinen alue

Hyvinkään Katukoris 16.6.2018

Kesän katukoristapahtumien eliittiä! Katukorista kaupungin sydämessä! Tietysti Hyvinkäällä.

25.4.2018 Eteläinen alue

Go Time Athletics - uusi seura Helsinkiin ja Vantaalle

Perustamme uuden koripalloseuran nimeltään Go Time Athletics, GTA, jonka tavoitteena on saada kilpajoukkueet A-ja B- ikäisille pojille sekä A- ja B- ikäisille tytöille, harrastusryhmät sekä tulevaisuudessa miesten joukkue. Perustajat Justice Graham ja Damion Dantzler ovat molemmat ex-ammattilaiskoripalloilijoita USA:sta. Molemmat ovat asettuneet aktiiviuransa jälkeen Suomeen.

25.4.2018 Eteläinen alue

Westsiden valmennustiimi on valittu – toiminta käynnistyy avoimilla harjoituksilla 14.5.

Westside on LePyn ja EBT:n yhteistyöjoukkue, jonka tavoitteena on taata hyvät valmennus- ja harjoitusmahdollisuudet eteenpäin pyrkiville poikajunioreille ikäluokissa 2000-2003. Yhteistyöllä saadaan kilpatavoitteiset poikapelaajat harjoittelemaan yhdessä laadukkaassa valmennuksessa. Pelaajamäärä mahdollistaa myös kaksi harjoitusryhmää, joten kaikilla halukkailla tavoitteellisesta toiminnasta kiinnostuneilla pojilla on mahdollisuus olla mukana. Molemmilla seuroilla on edelleen omat harrastejoukkueet A- ja B-ikäluokissa.

21.4.2018 Eteläinen alue

Kari Kämppi päätoimiseksi valmentajaksi PuHuun

PuHu Juniorit satsaa voimakkaasti valmennuksen kehittämiseen. Toukokuusta alkaen seurassa työskenteleekin jo kolme päätoimista valmentajaa.

18.4.2018 Eteläinen alue

PuHun infotilaisuudet ja avoimet harjoitukset ensi kauden U19- ja U16-pojille

PuHu Juniorit kuuluu Suomen suurimpiin koripalloseuroihin. Seuran tavoitteena on tarjota kaikille juniori-ikäluokille laadukasta toimintaa niin, että harrastuksesta aiheutuvat kustannukset pysyvät kohtuullisina.

16.4.2018 Eteläinen alue

Tallink-turnauksen ilmoittautuminen käynnistyy 19.4.

Suomen suurin koripalloturnaus, Tallink-turnaus, pelataan Espoossa 24.-26.8. Ilmoittautuminen turnaukseen alkaa torstaina 19.4. klo 9:00 osoitteessa www.tallinktournament.fi.

11.4.2018 Eteläinen alue

Porvoon Tarmo ry tarjoaa töitä valmennuksen ammattilaiselle

Porvoon Tarmo on porvoolainen, laajaa ja laadukasta juniorityötä tekevä voimakkaasti kasvava urheiluseura. Seuran harrastajamäärä tällä hetkellä on hiukan alle 300. Harrastajamäärä on viime vuosina kasvanut noin 20% vuosittain. Seuran miesten edustusjoukkue pelaa 1A-divisioonassa ja on erikoistunut viimevuosina erityisesti nuorten pelaajien kehittämiseen. Tätä kasvua tukemaan ja seuraa kehittämään seura etsii nyt joukkoonsa ammattitaitoista valmentajaa.

9.4.2018 3x3

HONKA 3x3 vol. 4 feat. Ballzy järjestetään 26.-27.5.

Tapiolan Honka järjestää neljännen HONKA 3x3 -turnauksen Espoossa 26.-27.5. Turnauksessa pelataan hyvällä meiningillä 3vs3 pelejä Honkahallilla ja se on tarkoitettu kaikille koriksesta innostuneille lapsille ja nuorille.

Näytä lisää vastaavia