Vilpas haki vieraspisteet Lahdesta

24.1.2024 21:36 Salon Vilpas paranteli asemiaan sarjataulukossa, kun joukkue kävi hakemassa vieraspisteet Lahdesta. Ottelu päättyi vierasjoukkueen hyväksi 103-80.

Tavon King oli pelipäällä. Kuva: Ville Vuorinen

Vierasjoukkueena pelannut Vilpas otti ensimmäisellä puoliajalla ottelun hallintaansa. Vieraat upottivat pelitilanneheittonsa tarkemmin ja pääsivät puoliajalle johdossa 41-33.

Komannella jaksolla molemmat joukkueet onnistuivat hyvin hyökkäyspäässä, mutta vieraiden johto kasvoi kaksinumeroiseksi.

Kun Vilpas jatkoi päätösjaksolla siitä mihin kolmannella jäi ja sai samaan aikaan Lahden hyökkäystä hidastettua, matkasivat sarjapisteet Saloon.

- Pidettiin pallosta tänään hyvin huolta ja taisteltiin hyvin myös hyökkäysribareista. Isoin juttu oli kuitenkin meidän pakkipää. Hyvä viisikkopuolustus ja se millä Lahti sai homman rullaamaan oli kovat yksilösuoritukset kolmoskaaren takaa. Tiedettiin että jos ne sillä voittavat, niin sitten voittavat. Viisikkopuolustuksessa onnistui vastustajan actioneiden poisottaminen ja auttaminen. Meidän pelaajamme ovat kehittyneet kauden mittaan ja on löydetty jokaiselle oma hommansa. Sitä on ollut kiva nähdä, Vilppaan päävalmentaja Jussi Savolainen sanoi. 

Ottelun pistekuninkaaksi kohosi Tavon King 30 pisteellä.Hänelle kirjattiin myös viisi levypalloa ja neljä koriin johtanutta syöttöä. Jamison Overton sai kasaan 26 pistettä. Kotijoukkueesta Erik Sajantila ylsi 23 pisteeseen.

Ottelutilasto

 
17.2.2024 20:32 Korisliiga

Kauhajoki kukisti kilpailijansa Vilppaan – tappiot kummallekin Korisliigan kärkikaksikosta

Miesten Korisliiga-illassa pelattiin niin ylempää kuin alempaakin jatkosarjaa yhteensä viiden ottelun verran. Korisliiga jää maajoukkuetauolle ja palaa perjantaina 1. maaliskuuta.

16.2.2024 20:15 Korisliiga

Taz Sherman pilasi KTP:n illan – Kotkan tappioputki venyi seitsemään

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Kobrat katkaisi tappioputkensa, mutta KTP-Basket joutui jatkamaan omaansa.

14.2.2024 21:12 Korisliiga

Bisons ei päästä Lahtea karkuun putoamispaikalta – myös kärkikaksikko jatkaa tasapisteissä

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voiton ystävänpäivän kunniaksi ottivat Helsinki Seagulls, BC Nokia ja Korihait. Alemmassa sarjassa juhlivat Kouvot ja Bisons Loimaa.

13.2.2024 20:30 Korisliiga

Lahdelle toinen perättäinen voitto – vastustaja pysyi jälleen alle 80:ssä

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Lahti Basketball otti vierasvoiton Kobrista.

12.2.2024 10:04 Korisliiga

Hannes Pöllä virittelee paluuta Korisliigaan Kataja Basketin paidassa

Jo vuodenpäivät sivussa pääsarjakentiltä ollut Susijengi-sentteri ja Namika Lahti Juniorien kasvatti Hannes Pöllä, 25, on tekemässä paluuta Korisliigaan. Korisliigan vuoden tulokkaana kaksi vuotta sitten palkittu 211-senttinen Pöllä on allekirjoittanut kuluvan ja seuraavan kauden pituisen sopimuksen joensuulaisen Kataja Basketin kanssa.

11.2.2024 18:56 Pääjuttu

Erik Sajantilan vahva heittoilta kantoi – Lahti pitkästä aikaa voiton makuun

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa tänään voittoa juhli Korihait, kun taas alemmassa sarjassa Lahti Basketball sai kolmen pelin tappioputken jälkeen täytettä pistetililleen.

10.2.2024 21:11 Korisliiga

Kauhajoki avasi ylemmän jatkosarjan voitolla – alemmassa juhlivat Pyrintö ja Bisons

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa pistetilejään kartuttivat Kauhajoki, Tampereen Pyrintö ja Bisons Loimaa. Tappion kärsineen KTP:n päävalmentaja Roope Mäkelä aikaisti eropäätöstään.

8.2.2024 21:32 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat käyntiin: Vilpas avasi voitolla

Miesten Korisliigan ylempi jatkosarja polkaistiin käyntiin Salon Vilppaan kotivoitolla.

7.2.2024 12:15 Korisliiga

BC Nokian Tucker Richardson Korisliigan tammikuun kuukauden pelaaja

Voitosta voittoon tammikuussa marssineen BC Nokian monipuolinen Tucker Richardson on valittu tammikuun kuukauden parhaaksi pelaajaksi.

5.2.2024 16:30 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjojen ohjelma vahvistettu

Korisliigan jatkosarjat käynnistyvät torstaina 8. helmikuuta Salon Vilppaan ja BC Nokian välisellä ylemmän jatkosarjan ottelulla. Joukkueet pelaavat jatkosarjoissa kaksinkertaisen sarjan, jossa joukkueet kohtaavat samassa jatkosarjassa pelaavat joukkueet kertaalleen kotikentällä ja kerran vieraskentällä.

Näytä lisää vastaavia