EBT hakee valmentajaa päätoimiseen työsuhteeseen

16.3.2017 EBT hakee poikapuolen päävalmentajaa, joka toimisi myös miesten edustusjoukkueen päävalmentajana. EBT:n miehet pelaavat I divisioona B:ssä.

EBT on Suomen suurimpia koripallon erikoisseuroja. EBT:ssä on lähes 500 junioripelaajaa ja 70 valmentajaa. Koripalloliiton sarjatoimintaan EBT osallistuu vuosittain noin 40 joukkueella. Seura etsii nyt työsuhteeseen päätoimista valmentajaa.

Seuran toiminta-alueena on koko Espoo, mutta päätoiminta-alueet ovat Suur-Espoonlahti, Saunalahti-Tillinmäki, Matinkylä-Olari ja Espoon keskus. EBT on Nuoren Suomen ja Koripalloliiton sinettiseura.

EBT:n henkilöorganisaatio koostuu toiminnanajohtajasta, seurasihteeristä ja viidestä päätoimisesta ammattivalmentajasta. Nyt haettava päävalmentajan toimi on seurassa uusi.

Ammattivalmentaja toimii seurassa päätoimisena valmentajana. Työnkuva käsittää mm. toimimisen poikapuolen päävalmentajana ja miesten edustusjoukkueen päävalmentajana. Valittava päävalmentaja tekee yhteistyötä tyttöpuolen päävalmentajan ja toiminnanjohtajan kanssa. Työ on kokopäiväinen.

Hakijalta edellytetään aikaisempaa kokemusta sekä kilpa- että harrastekoripallovalmentajan tehtävistä, ja hyvää innostuneisuutta ja kykyä toimia nuorten parissa. Valmentajalla tulee olla tehtävään oikeuttava koulutus.

Työsuhde alkaa 1.5.2017 tai sopimuksen mukaan. Sähköiset hakemukset toivotaan lähetettävän palkkatoivomuksineen 31.3.2017 mennessä osoitteeseen pipa.book@ebt.fi.

Lisätietoja antaa Anssi Iivonen 040 820 6164

 

#Hi5 – osallistu ja jaa seurasi positiivista meininkiä

Koripalloliiton #Hi5 on valtakunnallinen hanke, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä. Jaa nyt seurasi onnistumiset ja kerro myös muille, miksi teillä on hyvä meno!

Ehdota nimeä hankkeelle – Koripalloliitto pyrkii parantamaan ottelutapahtumien ilmapiiriä

Koripalloliitto käynnistää valtakunnallisen hankkeen, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä ja tuottaa seuroille työkaluja epäasiallisen käytöksen kitkemiseen.

23.12.2015 Läntinen alue

Tampereen Tesomalle nousee uusi korispyhättö

Ensi syksynä 70 vuotta täyttävä Raholan Pyrkivä ei voisi juhlavuodeltaan enempää toivoa kuin vuosikymmeniä unelmoidun monitoimihallin toteutumisen. Tamperelaisseuran unelmat ovat vuosien määrätietoisen ja sitkeän työn jälkeen käymässä toteen, sillä Tesomalle on parhaillaan rakenteilla kolmen täysmittaisen koripallokentän kokonaisuus. Tesoman uuden korispyhätön on määrä avautua ensi kesänä.

27.9.2012 Pohjoinen alue

Koripalloliitto panostaa reiluun peliin alkavalla kaudella

NBA:sta ja Euroliigasta liikkeelle lähteneet reilun pelin säännöt rantautuvat kauden 2012/13 aikana myös suomalaiseen koripalloon kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n linjausten mukaisesti. Uusilla sääntötarkennuksilla halutaan rohkaista pelaajia, valmentajia sekä erotuomareita kitkemään peliin kuulumatonta huonoa käytöstä ottelutapahtumista.

8.2.2010 Pohjoinen alue

Kenttäviivat uusiksi 1.7.2010 alkaen

Kansainvälinen koripalloliitto, FIBA, on muuttanut koripallokenttää koskevia sääntöjään. Sääntöuudistuksen myötä useampi kentällä olevien rajamerkintöjen paikka muuttuu. Suomessa uudet kentän viivoja koskevat säännöt tulevat voimaan 1.7.2010 alkaen.

26.6.2003 Pohjoinen alue

Sääntömuutokset voimaan Suomessa 1.8.2003 alkaen

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on muuttanut koripallon pelisääntöjä, jotka Suomen Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt ottaa käyttöön 1.8.2003 alkaen. Keskeisimmät sääntömuutokset koskevat 24 sekunnin sääntöä, aikalisiä ja ylösheittoja.

2.5.2019 21:01 Seura tiedottaa

Jussi Syrjänen ToPon valmennuksen johtajaksi ja GM:ksi

Jussi Syrjänen on palkattu ToPoon johtamaan edustusjoukkueiden toimintaa ja osaksi sekä miesten että naisten valmennustiimejä. Lisäksi hän osallistuu seuran junioritoiminnan kehittämiseen.

3.1.2018 Pohjoinen alue

Ensi kaudeksi Tampereelle ja Pyrintöön valmentajaksi?

Tampereen Pyrinnön juniorivalmennuksen suunnittelu kaudeksi 2018-19 on hyvässä vauhdissa.

28.9.2017 Maaottelu

Muutoksia koripallon virallisiin pelisääntöihin: askelsääntö ja epäurheilijamainen virhe

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on hyväksynyt sääntöihin muutoksia, jotka astuvat voimaan kauden 2017/18 alusta. Alla yhteenvetoa askelsäännön sekä epäurheilijamaisen virheen tuomitsemisen muutoksista.

15.6.2017 Seura tiedottaa

Raholan Pyrkivän miesten 1B-divarissa muutama paikka auki

Miesten I divisioona B:ssä jatkava Raholan Pyrkivä on sopinut jatkosta avainpelaajiensa kanssa. Raholan Pyrkivän miesten joukkueen runko on muodostumassa – muutamaa pelaajaa etsitään vielä.

Näytä lisää vastaavia