Edon Maxhuni ilmiliekeissä Virossa – Carl Lindbom debytoi voittoisasti

9.11.2020 09:19 Edon Maxhuni väläytteli Viron ja Latvian yhteisliigassa iskemällä tauluun kovia lukemia. Carl Lindbom aloitti pelinsä Puolassa Stal Ostrow Wielkopolskin joukkueessa ja Erik Murphyn vahvat otteet Japanissa saivat jatkoa.

Edon Maxhuni oli huippuvireessä viime viikolla. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mestarien liigassa Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovicin Teneriffa koki avaustappionsa, kun se hävisi Dinamo Sassarille 72-92 (47-38). Teneriffalla oli ensimmäisen puoliajan jälkeen peli vielä hyvin hallinnassa, mutta Dinamo vei kolmannen neljänneksen 29-7 ja sai siitä lentokelin päälle. Salinille kertyi ottelussa viisi pistettä ja yksi levypallo. Sulejmanovic kerrytti tilastojaan kahdella pisteellä ja kolmella levypallolla.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Teneriffa palasi voittojen tielle voittamalla Real Betisin 77-73 (35-34). Salin pussitti 11 pistettä ja nappasi kolme levypalloa. Sulejmanovicin tilastot täyttyivät kahdella riistolla ja torjunnalla. Teneriffa on sarjassa toisena seitsemällä voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Espanjan LEB Platassa Fiifi Aidoo auttoi Benicarlon kauden toiseen voittoonsa, kun Benicarlo kaatoi L'Hospitaletin vieraskentällä 74-46 (32-26). Aidoo heitti 11 pistettä, otti yhden levypallon, antoi kaksi syöttöä ja riisti kertaalleen. Benicarlolla on nyt kaksi voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Maxhuni urakoi viikon aikana kahdesti. Alkuviikosta Pärnu kaatoi Tallinna Kalev/TLÜ 98-92 (60-42). Maxhuni oli ilmileikeissä heitettyään 28 pistettä. Lisäksi hän koristeli tilastojaan yhdellä levypallolla ja viidellä syötöllä.
Ottelutilastot

Sunnuntaina Pärnu taipui Tartto Ülikoolin vieraana 80-88 (47-41). Maxhuni kirjautti tällä kertaa 21 pisteen ja 11 syötön tupla-tuplan. Lisäksi tilastoihin kertyi kolme levypalloa ja yksi riisto.
Ottelutilastot

Alexander Madsenin VEF Riika jatkoi voittokulkuaan voittamalla Liepajan vieraissa 102-78 (48-38). Madsen jäi tällä kertaa pisteittä, mutta auttoi joukkuettaan kahdella levypallolla, neljällä syötöllä ja kahdella riistolla. Riika on voittanut kaikki ottelunsa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Vastikään Stal Ostrow Wielkopolskin kanssa sopimuksen tehneen Carl Lindbomin aika uudessa seurassa on alkanut voittojen merkeissä.

Lindbom debytoi joukkueen paidassa maanantaina ottelussa Dabrowa Gorniczaa vastaan ja joukkue nappasi 83-70 (44-32)-voiton. Lindbomille kirjattiin neljä pistettä, viisi levypalloa, riisto ja torjunta.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Stal Ostrow Wielkopolski voitti Torunin 85-80 (49-44). Tällä kertaa Lindbom merkkautti kaksi pistettä, yhden syötön ja yhden riiston. Stal Ostrow Wielkopolskilla on kahdeksan voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Japanin B-League 2:ssa Erik Murphyn Fukushima Firebonds pelasi viikonloppuna tuplaottelun Sendai 89ersia vastaan.

Ensimmäisessä pelissä Firebonds voitti 89ersin selvästi 75-59 (36-30). Murphy oli jälleen vahvana 16 pisteen, kahdeksan levypallon, kahden syötön ja kolmen riiston tilastoilla. Teholuku 27 oli selvästi ottelun paras.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Toisessa 89ers sai revanssin voitettuaan 73-61 (34-19). Murphy lähenteli tupla-tuplaa 11 pisteen, yhdeksän levypallon, syötön ja riiston tilastoilla. Firebondsilla on seitsemän voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentaman Merlins Crailsheimin avausottelu peruttiin, kun Merlinsin vastustaja Niners Chemnitzin joukkueessa oli todettu useita koronatapauksia.

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama sekä Elias Valtosen edustama Tigers Tübingen hävisi Heidelbergille 80-99 (44-45). Valtonen pelasi vahvasti tilastoiden 13 pistettä, kolme levypalloa ja kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Swans Gmunden hävisi Flyers Welsin vieraana 79-86 (39-54). Daniel Dolenc kasasi kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä. Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentamalla Swansilla on kuudesta ottelusta neljä voittoa.
Ottelutilastot

 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

Näytä lisää vastaavia