Emir Sulejmanovic

206 cm / 105 kg
Syntynyt 1995


Uutisia henkilöstä Emir Sulejmanovic

24.1.2021 22:05 Suomalaiset ulkomailla

Erik Murphy ja Daniel Dolenc oivalla pelipäällä

Erik Murphy jatkoi vakuuttavia esityksiään Japanin B2-liigassa ja Daniel Dolenc oli tehokkaana Itävallassa sunnuntain kamppailuissa.

23.1.2021 22:44 Suomalaiset ulkomailla

Koponen palasi pelikentille – Valtoselle 30 pistettä Saksassa

Petteri Koponen debytoi lauantai-iltana uuden seuransa Pallacanestro Reggianan riveissä. Muitakin ilonaiheita nähtiin, sillä Elias Valtonen tykitti peräti 30 pistettä Saksan ProA:ssa ja Roope Ahonen on hiljalleen tekemässä paluuta tositoimiin.

17.1.2021 23:19 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajat hyvässä vireessä Euroopan kentillä

Henri Kantonen ja Ilari Seppälä osoittivat tasoaan Ranskassa ja Alexander Madsen sekä Edon Maxhuni jatkoivat vahvoja esityksiään Virossa ja Latviassa. Myös Sasu Salin ylsi kaksinumeroisille pisteille viikonlopun otteluissa.

11.1.2021 08:56 Suomalaiset ulkomailla

Carl Lindbomin joukkue liitää voittoputkessa Puolassa

Carl Lindbomin Stal Ostrow Wielkopolski on vahvassa myötätuulessa, kun joukkue nappasi jo kuudennen peräkkäisen voittonsa.

4.1.2021 09:08 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen säväytti Saksassa – Erik Murphy vauhdissa Japanissa

Elias Valtonen väläytteli osaamistaan, kun hän lähenteli tupla-tuplaa Saksan ProA:n ottelussa. Erik Murphy juhlisti uutta vuotta kahdella tupla-tuplalla Japanissa.

30.12.2020 21:43 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa päätti vuoden voittoon – Tuomas Iisalon luotsaama Merlins liitää Saksassa

Suomalaisia oli vielä Euroopan korisparketeilla tulessa ennen vuodenvaihdetta. Sasu Salinin Teneriffa pääsee hyvistä asemista ensi vuoteen, Carl Lindbom teki alkukauden piste-ennätyksensä ja Tuomas Iisalon päävalmentama Merlins Crailsheimin hurja alkukausi sai jatkoa Saksassa.

28.12.2020 09:02 Suomalaiset ulkomailla

Topias Palmi juhli maukasta voittoa

Topias Palmin Cremona selätti hieman vaikeamman ajanjakson palaamalla voittojen tielle Italian liigassa. Saksan Bundesliigassa Tuomas Iisalon johtaman Merlins Crailsheimin upea alkukausi sai jatkoa ja Daniel Dolenc väläytti Itävallassa.

23.11.2020 09:54 Suomalaiset ulkomailla

Erik Murphy teki tupla-tuplan – Daniel Dolenc myös tehokkaana

Erik Murphy pääsi Japanissa juhlimaan viikonlopun toista voittoaan ja Daniel Dolenc jatkoi vahvoja otteitaan Itävallan liigassa. Teneriffa ei tarvinnut Sasu Salinin tehoja jatkaakseen vahvaa alkukauttaan Espanjassa ja Saksassa Iisalon veljesten sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim otti komean voiton.

13.11.2020 10:12 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille voittoja Euroopan korisparketeilla

Alexander Madsenin VEF Riika nappasi ensimmäisen voittonsa Mestarien liigassa. Suomalaispelaajista myös Sasu Salin, Edon Maxhuni ja Daniel Dolenc pääsivät alkuviikon peleissä voiton makuun.

9.11.2020 09:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni ilmiliekeissä Virossa – Carl Lindbom debytoi voittoisasti

Edon Maxhuni väläytteli Viron ja Latvian yhteisliigassa iskemällä tauluun kovia lukemia. Carl Lindbom aloitti pelinsä Puolassa Stal Ostrow Wielkopolskin joukkueessa ja Erik Murphyn vahvat otteet Japanissa saivat jatkoa.

22.6.2020 08:53 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Janssonin Ulm jännittävistä lähtökohdista toiseen välierään

Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm taistelee tiukasti Saksan Bundesliigan lopputurnauksen finaalipaikasta. Espanjassa Sasu Salinin Teneriffan jatkohaaveet sen sijaan kariutuivat.

22.4.2019 09:36 Susijengi

Lindbomin huippuvire siivitti Rosa Radomin voittoon – Ahoselle komea tupla-tupla

Carl Lindbom jatkoi vahvoja otteitaan Puolan liigassa, kun hän rikkoi toisen kerran viime viikolla 20 pisteen rajan. Roope Ahonen sen sijaan taituroi tupla-tuplan Espanjan LEB Orossa.

11.11.2018 22:20 Susijengi

Erik Murphy ja Petteri Koponen joukkueidensa ykköstykit

Erik Murphy ja Petteri Koponen jatkoivat pisterikkaita pelejään, kun he olivat joukkueidensa parhaat pistemiehet Saksan Bundesliigassa.

Emir Sulejmanovic Barcelonaan kolmivuotisella sopimuksella

Kaarinalaisen Ura Basketin kasvatti Emir Sulejmanovic, 18, jatkaa hyvään alkuun päässyttä eurouraansa legendaarisen FC Barcelonan riveissä. 204-senttinen Sulejmanovic on viimeisen kahden kauden ajan edustanut Slovenian suurseura Union Olimpija Ljubljanaa.

Salin heitti 14 pistettä, Olimpijalle neljännet perättäiset hopeamitalit

Sasu Salin pussitti 14 pistettä, mutta ei kyennyt auttamaan Slovenian liigan ”suomalaisjoukkue” Union Olimpija Ljubljanaa voittoon neljännessä finaaliottelussa KK Krka Novo Mestoa vastaan. Krka vei neljännen finaalin Ljubljanassa 61–71 (30–36). Krka on nyt voittanut Olimpijan neljän perättäisen kevään finaaleissa.

Leen Buducnostille Montenegron mestaruus näytöstyyliin

Gerald Lee juniorista leivottiin perjantaina Montenegron mestari, kun KK Buducnost kukisti haastajansa Sutjeskan kolmannessa ja ratkaisevassa finaaliottelussa 67–51 (39–26). Lee tyylitteli ratkaisuottelussa yhdeksän pistettä. Petteri Koposen Himki avasi pudotuspeliurakkansa VTB-liigassa kahdella voitolla ja Slovenian ”suomalaisjoukkue” Union Olimpija avasi finaalien voittotilinsä lukemin 68–73 (33–42).

Olimpijan kiri ei riittänyt Slovenian finaalien toisessa osaottelussa

Teemu Rannikon, Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovicin Union Olimpija Ljubljana nousi kotonaan Ljubljanassa Slovenian finaalien toisessa osaottelussa 12 pisteen takaa kahden pisteen päähän, mutta ei onnistunut nujertamaan hallitsevaa mestaria KK Krka Novo Mestoa. Slovenian mestaruus on katkolla Krkalle perjantaina.

Olimpija taipui Slovenian finaaliavauksessa

Teemu Rannikon, Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovicin Union Olimpija Lljubljana joutui taipumaan hallitsevalle mestarille KK Krka Novo Mestolle Slovenian finaalin avausottelussa. Toista puoliaikaa hallinnut Krka vei 81–68 (37–35)-voiton. Sasu Salin kirjautti Olimpijalle yhdeksän pistettä.

Salinin tupla-tupla johdatti Olimpijan Slovenian finaaleihin

Union Olimpija Ljubljana ja KK Krka Novo Mesto iskevät jälleen yhteen Slovenian liigan finaaleissa. Sasu Salin keräsi 11 pistettä ja 10 levypalloa ja Emir Sulejmanovic nappasi viiden levypallon saaliin, kun Olimpija kukisti Maribor Messerin ratkaisevassa toisessa välieräottelussa pistein 57–70 (25–33).

Buducnost ja Olimpija helppoihin voittoihin välieräavauksissa

Gerald Lee juniorin KK Buducnost Podgorica ja Teemu Rannikon, Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovic Union Olimpija Ljubljana tekivät selvää jälkeä vastustajistaan Montenegron ja Slovenian välierien avausotteluissa. Lee upotti Buducnostille 16 pistettä Ulcinjia vastaan ja Sasu Salin rankaisi Mariboria seitsemällä pisteellä.

Näytä lisää vastaavia