Elias Valtosen Rostock pönkitti pudotuspelihaaveita tärkeällä voitolla

13.3.2023 10:27 Elias Valtosen Seawolves Rostock nousi pudotuspelipaikan kantaan, kun se otti viikonloppuna tärkeän voiton. Tärkeitä voittoja juhlivat myös Sasu Salin, Mikael Jantunen ja Alexander Madsen.

Elias Valtonen pääsi juhlimaan tärkeää voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Saksan Bundesliigassa ei nähty suomalaismittelöä, kun Edon Maxhuni puuttui Merlins Crailsheimin kokoonpanosta joukkueen kohdatessa Elias Valtosen Seawolves Rostockin vieraskentällä. Seawolves otti tärkeän 89-79 (40-32)-voiton Valtosen tilastoidessa voittajille neljä pistettä, kolme levypalloa ja kaksi syöttöä. Seawolves on sarjassa kymmenentenä voiton päässä kahdeksannesta sijasta. Crailsheimille tappio oli seitsemäs peräkkäinen ja se on nyt 15.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Tuomas Iisalon luotsaama Bonn jatkaa voittoputkessa kaadettuaan Würzburgin 94-73 (54-45). Voitto oli Bonnille kahdeksas peräkkäinen ja Bonn on Bundesliigan kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg otti tärkeän voiton kaataessaan Göttingenin 84-74 (35-37). Max Besselink ei ollut Göttingenin kokoonpanossa. Voitolla Heidelberg nousi sijalle 14 ja Göttingen on tukevasti kuudentena.
Ottelutilastot

ProA:n puolella Aatu Kivimäki puuttui Tigers Tübingenin kokoonpanosta, kun Daniel Janssonin käskyttämä joukkue hävisi Bochumin vieraana 82-98 (40-47). Tappiosta huolimatta Tigers jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Luukas Vaara nappasi neljä levypalloa Phoenix Hagenin hävitessä Dresden Titansille 85-89 (45-43). Hagen on kuudentena.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti tärkeän voiton kaataessaan Joventut Badalonan kotikentällään 85-68 (36-21). Salin kantoi kortensa kekoon viidellä pisteellä, kolmella levypallolla ja neljällä syötöllä. Teneriffa jahtaa pudotuspeleihin kotietua ollen nyt neljäntenä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Remu Raitanen heitti viisi pistettä, kun Albaceten asema LEB Oron häntäpäässä tukaloitui, kun se hävisi Cantabrialle 75-80 (38-32). Pisteiden lisäksi Raitanen saalisti kolme levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Mikael Jantusen Treviso nappasi tärkeän voiton Italian liigassa kaataessaan Trentinon 85-76 (37-29). Jantusen tilastoriville kirjattiin viisi pistettä, kuusi levypalloa ja riisto. Voitolla Treviso nousi kymmenenneksi ja piti elossa haaveet pudotuspeleistä karistaen samalla putoamispeikkoa kauemmas.
Ottelutilastot

Alexander Madsen pääsi tuulettamaan voittoa Kreikan liigassa AEK:n kaataessa Kolossosin 95-89 (51-46). Madsen täytteli tilastojaan kahdella pisteellä, kahdella levypallolla, syötöllä ja riistolla. AEK jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Topias Palmi oli jälleen Craiovan parhaita pistemiehiä 11 pisteen saldolla ja Shawn Hopkins säesti seitsemällä pisteellä, mutta Oradea nappasi pisteet selvällä 70-53 (34-27)-voitolla. Palmi sai tilastoihinsa myös kolme levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Saint-Chamondin voittoputki Ranskan ProB:ssä katkesi, kun La Rochelle oli kotonaan vahvempi 77-55 (42-28). Ilari Seppälä kasasi tilastoriville kolme pistettä, kolme levypalloa, neljä syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Aapeli Alanen sinetöi KR:lle toisen peräkkäisen voiton viime sekuntien vapareilla, kun IR kaatui 85-82 (44-46). Alanen kirjautti ottelussa 14 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan. Voitosta huolimatta KR jatkaa Islannin liigan jumbosijalla.
Ottelutilastot

Erik Murphy teki paluun tositoimiin muutaman pelin tauon jälkeen, kun Fukushima Firebonds kalisteli kalpaa viikonloppuna kahdesti Yamagata Wyvernsia vastaan. Firebonds hävisi ensimmäisen kohtaamisen kotonaan 74-87 (26-42) Murphyn tilastoidessa kuusi pistettä ja viisi levypalloa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Firebonds kuittasi tappion heti seuraavana päivänä kaatamalla Yamagatan nyt 70-62 (28-39). Murphy ei pelannut toisessa kohtaamisessa.
Ottelutilastot

Norjassa saatiin runkosarja päätökseen, kun Fiifi Aidoon Fyllingen kaatoi Centrum Tigersin 89-84 (46-36). Aidoo tilastoi ottelussa 17 pistettä, kuusi levypalloa, viisi syöttöä ja torjunnan. Voitolla Fyllingen sinetöi runkosarjan kolmannen sijan ja kohtaa puolivälierissä Bärumin.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden pääsi nautiskelemaan derby-voitosta Swansin kaadettua Flyers Welsin 91-68 (40-29). Kuudennella peräkkäisellä voitollaan Swans tukevoitti asemiaan sarjakakkosena.
Ottelutilastot

 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

Näytä lisää vastaavia