Ilari Seppälä debytoi vahvasti Romaniassa

25.10.2021 10:37 Ilari Seppälä teki ensiesiintymisensä Romanian liigassa ja pelasi heti vahvasti. Aatu Kivimäki merkkautti Saksassa tupla-tuplan ja Edon Maxhunin Heroes Den Bosch jatkaa puhtaalla pelillä.

Ilari Seppälä teki ensiesiintymisensä Romanian liigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Seppälä teki debyyttinsä Romanian pääsarjassa tyylillä, kun hän oli isossa roolissa Pitestin voittaessa jatkoajalla Constantan 77-76 (70-70, 37-39). Seppälä heitti 12 pistettä ja antoi kaksi syöttöä, joista yksi oli ratkaisevaan voittokoriin viime sekunneilla.

Seppälä missasi alkukauden neljä ensimmäistä peliä lievän vamman takia, mutta pääsi nyt tositoimiin.

- Hyvä voitto joukkueelta ja rekordi on nyt 5/0. Itselläni on aika ilkeä loukkaantuminen takana ja kuuden viikon tauon jälkeen parit treenit alle ja askiin. Alkukankeuksien jälkeen olen ihan tyytyväinen omaan suoritukseen lähtökohdat huomioon ottaen, Seppälä mietti.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa sekä Sasu Salin että Elias Valtonen joutuivat maistamaan tappion karvasta kalkkia.

Teneriffa hävisi kotonaan Joventut Badalonalle 72-79 (40-39). Salin heitti kuusi pistettä ja Emir Sulejmanovicille kertyi kolme pistettä, viisi levypalloa, riisto ja torjunta. Teneriffalla on nyt neljä voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Valtosen Manresa kärsi kirvelevän 82-90 (45-47)-tappion Fuenlabradan vieraana. Valtonen keräsi Manresan kolmanneksi suurimmat minuutit (23,5) ja tilastorivi täyttyi neljällä pisteellä, neljällä levypallolla ja syötöllä. Manresalla on kolme voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Belgiassa Heroes Den Boschin tiukka puolustuspelaaminen päätösneljänneksellä johdatti sen 68-62 (35-37)-voittoon Groningenista. Heroes piti isäntänsä kuudessa pisteessä neljännellä jaksolla säilyttäen puhtaan pelin tilaston. Edon Maxhuni oli jälleen Heroesin sankareita 13 pisteen, viiden levypallon, neljän syötön ja riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Alex ja Erik Murphyn Fukushima Firebonds jakoi peliviikonlopun voitot Yamagata Wyvernsin kanssa. Kuten parina edellisviikonloppuna, niin Firebonds voitti ensimmäisen pelin, mutta hävisi toisen.

Ensimmäisessä kohtaamisessa Firebonds kiri päätösjaksolla 37-19 ja voitti lopulta 79-73 (27-43). Erik heitti 14 pistettä, napsi viisi levypalloa ja petasi joukkuekaverille korin. Alex komppasi 10 pisteellä, kolmella levypallolla ja riistolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Toisessa kohtaamisessa oli kotijoukkueen vuoro nousta tappioasemasta 86-73 (30-34)-voittoon. Alex oli tällä kertaa tehokkaampi 12 pisteen, seitsemän levypallon ja syötön tilastoilla. Erikille pöytäkirjan pitäjä kuittasi 10 pinnaa, kaksi levypalloa ja torjunnan. Firebonds on voittanut ja hävinnyt neljä peliä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Baskets Bonn hävisi Ludwigsburgin vieraana niukasti 86-91 (38-40).
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentaman Tigers Tübingenin hyvä alkukausi sai jatkoa 87-76 (41-40)-voitolla Giants Leverkusenista. Aatu Kivimäki merkkautti komean 11 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan ja tilastoi hatuiksi vielä kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Tigers on voittanut kuudesta pelistään neljä.
Ottelutilastot

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Ranskan NM1:ssä Les Sables hävisi Angersille 54-69 Daniel Dolencin tilastoidessa Les Sablesille kuusi pistettä ja kuusi levypalloa. Les Sablesilla on kaksi voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

VEF Riika palasi takaisin raiteille Viron ja Latvian yhteisliigassa viime viikonlopun tappion jälkeen voittamalla Viimsin 87-64 (46-34). Madsenille kirjattiin seitsemän pistettä, viisi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbom nappasi neljä levypalloa Sopotin taipuessa kotikentällään Bydgoszczille jatkoajan jälkeen 81-86 (72-72, 37-30). Sopotilla on neljä voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Itävallassa Aleksi Koskinen valmensi Swans Gmundenin jatkoon cupissa 98-75 (52-37)-voitolla Grazista.
Ottelutilastot

 
5.12.2021 23:54 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajat hohkasivat kuumina

Susijengin pelaajat esittivät loisto-otteita viime viikolla. Murphyn veljekset olivat loistovireessä Japanissa, Aapeli Alanen iski tulta Itävallassa, Shawn Hopkins purkautui Islannissa, Daniel Dolenc oli joukkueensa ykkönen Ranskassa ja Edon Maxhuni piti Den Boschin tappiotta Hollannissa.

23.11.2021 08:25 NBA

Markkanen palasi 22 pisteen voimin NBA-parketeille – Cavs taipui niukasti Netsille

Lauri Markkanen palasi Cleveland Cavaliersin kokoonpanoon 22 pisteen ja 8 levypallon voimin, kun Cavs hävisi Brooklyn Netsille 117-112 (52-63). Markkanen oli sivussa yhdeksän ottelua NBA:n koronaprotokollan takia.

22.11.2021 07:40 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset hyvässä iskussa MM-karsintoihin

Miesten korissarjoissa pelattiin viikonloppuna viimeiset pelit ennen maajoukkuetaukoa. Sasu Salin, Murphyn veljekset, Ilari Seppälä ja Daniel Dolenc osoittivat hyvää virettä ennen liittymistään Susijengin mukaan.

20.11.2021 06:56 Suomalaiset ulkomailla

Carl Lindbomin Sopot jatkoon FIBA Europe Cupissa

Carl Lindbomin Sopot varmisti jatkopaikkansa FIBA Europe Cupissa. Edon Maxhunin ja Heroes Den Boschin jatkohaaveet sen sijaan kariutuivat.

19.11.2021 15:24 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä viihtynyt Romaniassa – ”Täällä on kiva pelata”

Ilari Seppälä, 28 aloitti kolmannen vuotensa ulkomailla tehtyään sopimuksen romanialaisen Arges Pitestin kanssa. Pienen loukkaantumisen jälkeen Susijengin MM-karsintajoukkueeseen valittu Seppälä on päässyt jälleen tositoimiin.

15.11.2021 07:51 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Valtonen voiton makuun Espanjassa – Jantusen Oostende jatkaa tappioitta

Viikonlopun otteluissa Sasu Salin ja Elias Valtonen pääsivät tuulettamaan voittoja Espanjan kentillä ja Belgiassa Mikael Jantusen Oostende jatkaa puhtaalla pelillä. Murphyn veljekset olivat vauhdissa Japanissa ja Shawn Hopkins merkkautti tupla-tuplan Islannissa.

11.11.2021 10:18 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosen Manresa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Elias Valtosen edustama Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Eurokentillä tärkeitä voittoja pääsivät tuulettamaan myös Sasu Salin, Mikael Jantunen sekä Carl Lindbom.

8.11.2021 00:01 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen hieno alkukausi noteerattiin Belgiassa

Mikael Jantunen sai hienon kunnianosoituksen Belgiassa, kun hänet valittiin joukkueensa lokakuun parhaaksi pelaajaksi. Jantusen johdolla Oostende on aloittanut kautensa tappioitta ja sama meno sai jatkoa viikonloppuna. Susijengiläiset pääsivät muutenkin hyvin voittojen makuun.

3.11.2021 23:52 Suomalaiset ulkomailla

Madsen säväytti donkillaan – Seppälä ja Dolenc kovassa pistevireessä

Alexander Madsen auttoi vahvalla pelillään VEF Riian avausvoittoon Mestarien liigan lohkovaiheessa. Ilari Seppälä ja Daniel Dolenc esittivät myös parastaan, mutta Carl Lindbom sekä Edon Maxhuni kokivat viimeisen sekunnin tappiot FIBA Europe Cupissa.

1.11.2021 09:15 Suomalaiset ulkomailla

Aapeli Alanen ratkaisijana Itävallassa – ”Oli tärkeä ja maukas voitto”

Aapeli Alanen oli St. Pöltenin sankari Itävallan liigassa upottamalla voittoheiton sisään viime sekunnilla. Aatu Kivimäen vahvat edesottamukset saivat jatkoa ja lisäksi Elias Valtonen, Edon Maxhuni, Murphyn veljekset sekä Shawn Hopkins ylsivät kaksinumeroisille.

26.10.2021 23:46 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen ja Mikael Jantunen isoissa rooleissa Mestarien liigassa

Elias Valtonen ja Mikael Jantunen olivat joukkueiden avainpelaajia Mestarien liigassa tiistaina.

23.10.2021 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhunin joukkue jatkaa puhtaalla pelillä FIBA Europe Cupissa

Heroes Den Bosch otti toisen voittonsa FIBA Europe Cupissa Edon Maxhunin jaellessa peräti kahdeksan syöttöä. Mikael Jantunen sen sijaan ratkaisi Oostendelle voiton Belgiassa.

22.10.2021 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Okko Järvi lähti hakemaan uusia haasteita Belgiasta – ”Uskomattoman paljon lisää motivaatiota”

Viime kauden päätteeksi Korisliigan parhaaksi pelaajaksi valittu Okko Järvi, 25, koki kauden jälkeen, että on aika kokeilla jotain uutta. Järvi teki jo alkukesästä sopimuksen belgialaisen Phoenix Brysselin kanssa ja siirtyi ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaan kentille.

18.10.2021 14:09 NBA

Lauri Markkanen viidenteen NBA-kauteensa uusissa vermeissä, Cavaliersin väreissä

NBA:n 75. kausi käynnistyy tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kahdella ottelulla. Lauri Markkanen ja Cleveland Cavaliers taas aloittavat kautensa keskiviikon ja torstain välisenä yönä Memphis Grizzliesiä vastaan.

18.10.2021 09:56 Suomalaiset ulkomailla

Salin juhli kovaa voittoa – suomalaisvalmentajat voitokkaina

Sasu Salinin Teneriffa otti kovan päänahan kaataessaan Euroliigajoukkue Baskonian. Hollannissa ja Belgiassa Edon Maxhunin sekä Mikael Jantusen kaudet jatkuivat voittoisina, Japanissa Murphyn veljekset olivat hyvässä vireessä ja suomalaisvalmentajat johdattivat joukkueensa voittoihin.

15.10.2021 13:14 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni nauttii suuresta roolista – ”Olen tottunut siihen”

Edon Maxhuni, 23, johdatti Pärnun viime kaudella Viron liigan hopealle ja täksi kaudeksi hän siirtyi Hollannin viime kauden hopeajoukkue Heroes Den Boschin joukkueeseen. Maxhuni on ottanut alkukaudesta heti ison ja johtavan roolin joukkueessa.

14.10.2021 09:04 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen merkittävässä roolissa Manresan voitossa Mestarien liigassa

Elias Valtonen auttoi Manresan komeaan voittoon Mestarien liigan ottelussa Hapoel Jerusalemia vastaan. Edon Maxhuni oli sen sijaan liekeissä FIBA Europe Cupin debyytissään.

11.10.2021 07:32 Suomalaiset ulkomailla

Luukas Vaara debytoi Strasbourgissa - Susijengin pelaajat kovassa iskussa

Kesällä Lassi Tuovin valmentamaan SIG Strasbourgiin siirtynyt 20-vuotias Luukas Vaara teki debyyttinsä joukkueen riveissä viikonloppuna. Vaaran lisäksi viikonloppuun mahtui useita suomalaisonnistujia.

9.10.2021 10:39 Suomalaiset ulkomailla

Shawn Hopkins aloitti upeasti Islannissa

Shawn Hopkinsin ura Islannin liigassa alkoi räväkästi, kun hän heitti peräti 29 pistettä. Mikael Jantusen, Edon Maxhunin ja Alexander Madsenin kaudet jatkuivat voittoisasti.

8.10.2021 13:08 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen saanut jo oppia ammattilaisuransa alkutaipaleella – ”Tein urani kannalta oikean ratkaisun”

Mikael Jantunen, 21, jätti USA:n yliopistokentät taakseen kahden vuoden jälkeen ja otti ensimmäisen askeleen ammattilaisurallaan tehtyään sopimuksen Belgian hallitsevan mestari Filou Oostenden kanssa. Jantunen on ollut tyytyväinen kauden alkuun.

Näytä lisää vastaavia