Koposen Bayern Münchenillä vahva loppuviikko

28.1.2019 07:39 Petteri Koposen Bayern München teki vahvaa jälkeä tällä viikolla päättäen viikkonsa kahteen kovaan vierasvoittoon. Erik Murphy vaihtaa maisemaa, kun hän purki yhteisymmärryksessä sopimuksen Frankfurtin kanssa.

Petteri Koponen pääsi juhlimaan kolmea vierasvoittoa viime viikolla. (Kuva: Ville Vuorinen)

Alkuviikosta Bayern München voitti Saksan Bundesliigassa Göttingenin vieraissa ja loppuviikosta vierasvoittojen saldo kasvoi Himkin ja Bayreuthin voitoilla.

Perjantaina Euroliigan ottelussa Himkiä vastaan Koponen kuritti entistä seuraansa vanhassa kotihallissaan kuuden pisteen, kolmen levypallon ja syötön edestä 71-60 (35-40)-voitossa. Bayern on Euroliigassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sunnuntaina Münchenin voittoputki Bundesliigassa sai jatkoa 93-90 (50-41)-voitoilla Bayreuthista. Tällä kertaa Susijengin "kenraali" nakutti yhdeksän pistettä ja kaunisteli saldojaan kahdella levypallolla ja yhdellä syötöllä.
Ottelutilastot

Gordon ja Daniel Herbertin valmentama Frankfurt Skyliners otti tärkeän voiton kotonaan kaadettuaan Oldenburgin 75-74 (48-44). Ottelu ratkesi viimeisellä sekunnilla, kun Quantez Robertsonin kolmen pisteen heitto upposi sisään summerin soidessa. Shawn Huff heitti voittajille kahdeksan pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi syötön.

Erik Murphy on siirtymässä uuteen seuraan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Alkukauden Frankfurtia edustanut Erik Murphy on sen sijaan purkanut yhteisymmärryksessä sopimuksensa Frankfurtin kanssa ja siirtyy uuteen seuraan. Murphy pelasi Frankfurtin paidassa 14 ottelua Bundesliigassa 12,4 pisteen ja 4,9 keskiarvoilla. EuroCupissa Murphy merkkautti keskiarvoikseen 13,8 pistettä ja 3,3 levypalloa.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim hävisi Braunschweigin vieraana 84-98 (41-49). Crailsheim on Bundesliigassa viimeisellä sijalla.
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Daniel Janssonin käskyttämä OrangeAcademy Ulm taipui Bayer Leverkusenille 68-83 (25-49). Ulm on etelälohkossa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Ahonen jälleen iskussa

Sarjakärki Barcelona oli liian kova pala purtavaksi Sasu Salinille ja Malagalle Espanjan liigan ottelussa. Barcelona marssi kotikentällään 94-83 (42-42)-voittoon. Salinin tilastoihin kertyi kaksi pistettä ja kaksi syöttöä. Malaga on kuudentena.
Ottelutilastot

Roope Ahonen oli jälleen tehokkaana pussittaen 15 pistettä Oviedon voittaessa vieraskentällä Palencian selvästi 84-66 (40-25). Ahonen kasasi lisäksi yhden levypallon ja kolme syöttöä. Matti Nuutinen on loukkaantuneena. Voitto oli Oviedolle kolmas peräkkäinen ja se Espanjan LEB Orossa toisena.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbomin Rosa Radom joutui tunnustamaan Arka Gdynian paremmakseen lukemin 100-73 (45-35). Lindbom saalisti viisi pistettä, seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä, neljä riistoa sekä komean torjunnan.

Rosa Radom on sarjataulukossa 12.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan Trefl Sopot koki niukan 96-98 (51-57)-tappion Spojnia Stargardille. Tappion myötä Sopot putosi sarjassa viimeiseksi.
Ottelutilastot

Kanervo vauhdissa Islannissa

Islannin liigassa Antti Kanervon edustama Stjarnan nappasi 99-83 (49-39)-voiton Keflavikista. Kanervo kasasi 19 pistettä, kaksi levypalloa ja kolme syöttöä. Stjarnan on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg hävisi vieraskentällä Pau-Lacq-Orthezille 57-98 (23-48). Strasbourg pitää sarjassa seitsemättä sijaa.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin luotsaama Racing hävisi Luxemburgin liigassa kärkijoukkue Etzellalle 83-93 (33-51). Racing on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

 

Susijengin pelaajat kokoontuvat seuraavan kerran kotimaahan helmikuussa, kun joukkue päättää MM-karsinnat kotiottelulla Ranskaa (21.2.) ja vierasottelulla Venäjää (24.2.) vastaan. Espoo Metro Areenalla pelattava Ranska-ottelun katsomopaikat varattiin loppuun jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella, mutta sääntömääräisistä kiintiöistä saattaa vapautua vielä yksittäisiä lippuja lähempänä ottelua. Saadaksesi tiedon vapautuvista lipuista ensimmäisten joukossa, jätä yhteystietosi täällä >

 
17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

30.9.2019 09:51 Susijengi

Petteri Koponen puolustamaan Bundesliigan mestaruutta

Saksan Bundesliigan kausi alkaa Petteri Koposen, 31, ja Bayern Münchenin osalta maanantaina. Bayern lähtee kauteen hallitsevana mestarina ja Bundesliigan lisäksi joukkue tähyää menestystä myös Euroliigassa.

8.4.2019 09:51 Susijengi

Euroliiga Koposen osalta päätökseen – Espanjassa suomalaisille voittoa

Petteri Koposen Bayern München päätti Euroliigan runkosarjan voittoon, mutta joukkueen haaveet pudotuspelipaikasta olivat menneet jo aiemmin. Espanjassa suomalaiskolmikko pääsi juhlimaan voittoja.

30.3.2019 08:31 Susijengi

Petteri Koposen 23 pisteen iltapuhde ei riittänyt Bayernille

Petteri Koposen hieno vire Euroliigassa sai jatkoa, kun hän heitti 23 pistettä Darussafakaa vastaan. Valitettavasti Koposen huippuilta ei riittänyt voittoon. Islannissa Antti Kanervon Stjarnan eteni välieriin.

22.3.2019 06:48 Susijengi

Petteri Koponen ratkaisi Bayernille tärkeän voiton summerin soidessa

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin sankari, kun saksalaisjoukkue otti elintärkeän voiton Euroliigassa Barcelonasta. Koponen pääsi kuittaamaan entistä seuraansa vastaan upottamalla voittoheiton sisään summerin soidessa.

21.3.2019 08:22 Susijengi

Petteri Koposen 15 pistettä eivät riittäneet Bayernille

Petteri Koponen palasi lievän keskivartalovamman jäljiltä pelikentälle tehokkaasti, mutta hänen 15 pistettä eivät riittäneet siivittämään Bayern Müncheniä voittoon Olympiakosista Euroliigan ottelussa. Saksassa, Espanjassa ja Puolassa sen sijaan suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

15.3.2019 07:28 Susijengi

Salinin tehoilta ei riittänyt jatkopaikkaan EuroCupissa – Kanervon Stjarnan runkosarjan voittoon

Sasu Salinin ja Malagan taival EuroCupissa päättyi puolivälierissä, kun Malaga hävisi ratkaisevan ottelun ALBA Berliinille Salinin 17 pisteen iltapuhteesta huolimatta. Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

8.3.2019 08:13 Susijengi

Salinin Malaga avasi EuroCupin pudotuspelit voitolla

Sasu Salin ja Malaga saivat lentävän lähdön EuroCupin pudotuspeleille voittamalla ALBA Berliinin vieraskentällä. Islannissa Antti Kanervo tykitti Stjarnanin sarjakärkeen.

2.3.2019 08:42 Susijengi

Wilson ja Ahonen joukkueidensa ykköstykkejä – suomalaisille tärkeitä voittoja

Jamar Wilsonin maaotteluissa väläyttämä hieno vire sai jatkoa myös Liettuan liigassa, kun hän johdatti Lietkabelisin voittoon tehtyään 20 pistettä. Roope Ahonen oli sitä vastoin Oviedon ykköspyssy 17 pisteellä Espanjan kakkosliigassa. Tärkeitä voittoja pääsivät juhlimaan myös Petteri Koponen sekä Tuomas Iisalo ja Vesa Vertio.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

28.1.2019 14:23 Susijengi

VeikkausTV:n korisviikko tarjoaa 12 suomalaispelaajien ottelua

Koriksen ystävät voivat viettää pakkaspäiviä viihtyisästi vastaanottimien äärellä, kun VeikkausTV välittää suomalaisten otteita kansainvälisiltä kentiltä peräti 12 ottelun verran tällä viikolla.

18.1.2019 09:46 Susijengi

Salin ja Wilson juhlivat voittoja eurokentillä

Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

14.1.2019 08:47 Susijengi

Koponen auttoi Bayern Münchenin voittoihin – Susijengiläiset hyvässä iskussa

Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin tehopelaajia loppuviikosta, kun saksalaisjoukkue nappasi nimiinsä voitot Euroliigassa ja Bundesliigassa. Espanjassa Sasu Salin pääsi tärkeän voiton makuun ja lisäksi Erik Murphy, Jamar Wilson, Antti Kanervo ja Carl Lindbom tehtailivat taas kovia pistemääriä.

4.1.2019 07:07 Susijengi

Lindbom loisti Puolassa – EuroCupin jatkolohkot käynnistyivät

Carl Lindbom oli jälleen huippuiskussa, kun hän johdatti 24 pisteellään Rosa Radomin voittoon Puolan liigassa. EuroCupissa jatkolohkot pyörähtivät käyntiin ja Susijengin kolmikko ylsi komeasti kaksinumeroisiin pisteisiin.

30.12.2018 23:51 Susijengi

Koposen Bayernin vahva vire jatkui – Huff käsi kuumana

Petteri Koposen edustama Bayern München otti neljännen voittonsa Euroliigassa viidessä viime pelissään joukkueen voitettua Buducnostin ja kruunasi loppuvuotensa jatkamalla puhtaalla pelillä Saksan Bundesliigassa. Shawn Huff, Sasu Salin, Roope Ahonen ja Carl Lindbom olivat niin ikään hyvässä iskussa.

20.12.2018 09:56 Susijengi

Koponen ja Salin voittojen takuumiehinä eurokentillä

Petteri Koponen pääsi keskiviikkoiltana juhlimaan Bayern Münchenin kolmatta peräkkäistä voittoa Euroliigassa ja EuroCupissa Sasu Salin ja Malaga päättivät alkulohkon tyylikkäästi voittoon.

15.12.2018 09:00 Susijengi

Antti Kanervo tykitti uskomattomat 40 pistettä

Antti Kanervo oli täysin pitelemätön, kun hän upotti käsittämättömät 40 pistettä Islannin liigan ottelussa. Euroliigassa Petteri Koposen Bayern München otti makean päänahan kaataessaan viime kauden Final Four -joukkue Zalgirisin kotonaan.

Näytä lisää vastaavia