Gordon Herbert

197 cm / kg
Syntynyt 1959


Uutisia henkilöstä Gordon Herbert

11.1.2024 21:57 Susijengi

Urheilugaalasta koripallon juhlaa: Lauri Markkanen vuoden urheilija, Gordon Herbert vuoden valmentaja!

Torstai-illan Urheilugaala muuttui koripallon juhlaksi, kun Susijengin johtotähti Lauri Markkanen nimettiin vuoden urheilijaksi ensimmäisenä koripalloilijana kautta aikain. Korisjuhlat jatkuivat vuoden valmentajan kategoriassa, kun Gordon Herbert palkittiin vuoden valmentajana ensimmäisenä koripallon edustajana vuosikymmeneen.

18.12.2023 07:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin – ”Pientä ylpeyttä voi tuntea”

Sasu Salin sai 300 ottelua täyteen Espanjan liigassa viikonloppuna ja juhlisti saavutusta suomalaiskohtaamisen voitolla. Saksassa maan maailmanmestaruuteen johdattanut Gordon Herbert pokkasi vuoden valmentajan tittelin.

3.7.2020 08:56 Suomalaiset ulkomailla

Gordon Herbert siirtyy Venäjälle Avtodorin peräsimeen

Kanadan päävalmentajaksi vuoden 2019 MM-kisojen jälkeen noussut suomalais-kanadalainen Gordon Herbert, 61, valmentaa seuratasolla ensi kaudella Venäjän korkeimmalla seuratasolla VTB-liigassa pelaavaa Avtodor Saratovia. Apuvalmentajaksi Avtodoriin saapuu viime kaudella Frankfurtissa apuvalmentanut 25-vuotias Daniel Herbert.

23.5.2019 15:56 Susijengi

Iisalon ja Vertion valmentama Crailsheim teki seurahistoriaa – Frankfurtin suomalaiskolmikolla ailahteleva kausi

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion luotsaama Crailsheim Merlins varmisti sarjapaikkansa Bundesliigassa vasta viimeisen kierroksen viimeisillä hetkillä. Shawn Huffin kipparoima ja Gordon sekä Daniel Herbertin valmentama Frankfurt Skyliners jäi niukasti ulos Saksan Bundesliigan pudotuspeleistä vahvasta loppukaudesta huolimatta.

12.5.2019 22:02 Susijengi

Bundesliigan runkosarja päätökseen - Iisalon ja Vertion Crailsheim säilytti sarjapaikkansa

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim nousi sillasta ja säilytti paikkansa Saksan Bundesliigassa jännittävien vaiheiden jälkeen.

11.5.2019 06:58 Susijengi

Salin tehokkaana tärkeässä voitossa – Wilsonin runkosarja päätökseen

Sasu Salin lukeutui Malagan tehokkaimpiin pelaajiin, kun Malaga nappasi tärkeän voiton Espanjan liigassa. Roope Ahosen huippuilta oli laiha lohtu LEB Oron pudotuspelien avauksessa ja Jamar Wilsonin runkosarja päättyi voitollisesti Liettuassa.

6.5.2019 09:40 Susijengi

Roope Ahosen runkosarja päätökseen Espanjassa

Roope Ahosen runkosarja Espanjan LEB Orossa päättyi viikonloppuna ja seuraavaksi alkavat nousutaistelut. Saksassa vahvasti suomalaisvetoinen Frankfurt piti pudotuspelihaaveensa elossa.

1.5.2019 21:24 Susijengi

Koposen Bayern München varmisti runkosarjan voiton

Petteri Koposen Bayern München varmisti Saksan Bundesliigan runkosarjan voiton jo kolme kierrosta ennen loppua.

28.4.2019 21:33 Susijengi

Carl Lindbom päätti kauden 32 pisteen peliin - Salin ja Koponen tehokkaina voitoissa

Carl Lindbom päätti kautensa Puolan liigassa upealla tavalla, kun hän upotti peräti 32 pistettä kauden viimeisessä pelissä. Sasu Salin ja Petteri Koponen olivat niin ikään vahvalla pelipäällä auttaessaan joukkueensa voittoihin.

27.4.2019 08:55 Susijengi

Susijengiläisillä voitot tiukassa alkuviikosta

Susijengin pelaajilla oli tiukkaa alkuviikosta, kun voitot karttoivat suomalaisten joukkueita.

19.4.2019 07:47 Susijengi

Kanervon kausi päättyi pettymykseen – Lindbom käsi kuumana Puolassa

Antti Kanervon kausi Islannissa tuli päätökseen, kun Stjarnan hävisi viidennen ja ratkaisevan välierän IR:lle. Jamar Wilson ja Carl Lindbom olivat sitä vastoin vahvassa iskussa.

8.4.2019 09:51 Susijengi

Euroliiga Koposen osalta päätökseen – Espanjassa suomalaisille voittoa

Petteri Koposen Bayern München päätti Euroliigan runkosarjan voittoon, mutta joukkueen haaveet pudotuspelipaikasta olivat menneet jo aiemmin. Espanjassa suomalaiskolmikko pääsi juhlimaan voittoja.

30.3.2019 08:31 Susijengi

Petteri Koposen 23 pisteen iltapuhde ei riittänyt Bayernille

Petteri Koposen hieno vire Euroliigassa sai jatkoa, kun hän heitti 23 pistettä Darussafakaa vastaan. Valitettavasti Koposen huippuilta ei riittänyt voittoon. Islannissa Antti Kanervon Stjarnan eteni välieriin.

21.3.2019 08:22 Susijengi

Petteri Koposen 15 pistettä eivät riittäneet Bayernille

Petteri Koponen palasi lievän keskivartalovamman jäljiltä pelikentälle tehokkaasti, mutta hänen 15 pistettä eivät riittäneet siivittämään Bayern Müncheniä voittoon Olympiakosista Euroliigan ottelussa. Saksassa, Espanjassa ja Puolassa sen sijaan suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

17.3.2019 23:32 Susijengi

Jamar Wilson pääsi juhlimaan kovaa voittoa

Jamar Wilson ja Lietkabelis hakivat hienon voiton sarjakakkosen Neptunasin vieraana. Wilson oli tutusti joukkueensa parhaimmistoa kuten myös Sasu Salin, Roope Ahonen, Erik Murphy ja Carl Lindbom.

11.3.2019 07:28 Susijengi

Susijengin kolmikolle voittoja Espanjassa

Espanjassa vietettiin suomalaisvoittoja, kun Sasu Salin, Erik Murphy ja Roope Ahonen pääsivät voiton makuun. Voittoa pääsi tuulettamaan myös Carl Lindbom, joka siivitti joukkueensa voiton makuun 18 pisteen saldollaan.

3.3.2019 22:42 Susijengi

Murphy ja Koponen joukkueidensa parhaat pistemiehet – Murphylle komeasti 20 pinnaa

Erik Murphy on ottanut heti ison roolin uudessa seurassaan Manresassa ja sunnuntaina hän tehtaili komeasti 20 pistettä voitto-ottelussa Estudiantesia vastaan. Saksan Bundesliigassa Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies.

15.2.2019 11:22 Susijengi

Antti Kanervo Islannin cupin finaaliin

Antti Kanervo taistelee lauantaina Islannin cupin voitosta, kun Stjarnan raivasi tiensä Final Four –turnauksen finaaliin. Jamar Wilsonin Lietkabelis pelasi itsensä niin ikään mukaan Liettuan cupin finaaliturnaukseen.

10.2.2019 21:23 Susijengi

Petteri Koponen Bayern Münchenin tehomiehenä Bundesliigassa

Petteri Koposen Bayern Münchenin voittokulku Saksan Bundesliigassa jatkui, kun Bayern nappasi jälleen voiton. Koponen oli samalla joukkueensa paras pistemies.

7.2.2019 09:39 Susijengi

EuroCupissa ja Mestarien liigassa lohkovaiheet päätökseen – Salin ainoana suomalaisena jatkoon

Mestarien liigassa saatiin lohkovaihe päätökseen ja EuroCupissa alkavat seuraavaksi pudotuspelit, kun jatkolohkojen viimeiset pelit pelattiin keskiviikkona. Ainoastaan Sasu Salin jatkaa pelejään.

Näytä lisää vastaavia