Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

5.2.2019 13:24 Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

Kataja kohtaa FIBA Europe Cupin jatkolohkon viimeisessä ottelussa Joensuussa ZZ Leidenin. Kuva: FIBA Europe Cup

VeikkausTV:n viikon 6 koristarjonta käynnistyy tänään, kun Sasu Salinin edustama Unicaja Malaga kohtaa EuroCupin ottelussa Crvena Zvezdan. Malaga on varmistanut jatkopaikkansa jo ennen tämän viikon viimeistä jatkolohkon ottelua.

Espanjan liigassa Malaga kohtaa lauantain suomalaiskohtaamisessa Manresan, jonka paidassa Erik Murphy teki ensiesiintymisensä viime viikolla. Murphy siirtyi tammikuussa Saksan Bundesliigan Fraport Skylinersistä loppukaudeksi Manresaan.

Skylinersin suomalaisia, Shawn Huffia sekä valmentajakaksikkoa Gordon ja Daniel Herbertiä, VeikkausTV:n kautta pääsee seuraamaan kahdesti: keskiviikon EuroCupin ottelussa Skyliners matkaa BC Kubanin vieraaksi ja Sunnuntaina joukkue isännöi Bundesliigassa Ludwigsburgia.

Mestarien liigassa Jamar Wilsonin BC Lietkabelis kohtaa keskiviikkona Fuenlabradan ja Lassi Tuovin Strasbourg saa vastaansa BC Oostenden. Samana iltana selviää myös Kataja Basketin jatkopaikan kohtalo FIBA Europe Cupissa.

Euroliigassa Petteri Koposen Bayern München ottaa tällä viikolla mittaa Baskoniasta ja Bundesliigassa BG Gottingenista, ja Lauri Markkasen Chicago Bulls urakoi kolme ottelua NBA:ssa.

Viikonloppuna VeikkausTV:n otteluista pääsevät nauttimaan myös kotimaisen Korisliigan ystävät, kun lauantaina kanavalla nähdään Kauhajoen ja Pyrinnön kohtaaminen, ja sunnuntaina viikko päättyy Töölön Kisahalliin Helsinki Seagullsin ja Salon Vilppaan väliseen kamppailuun.

VeikkausTV:n koristarjonta viikolla 6:

Ti 5.2. klo 20.00 Crvena Zvezda–Unicaja Malaga (EuroCup)

Ke 6.2. klo 19.00 BC Kuban–Fraport Skyliners (EuroCup)
Ke 6.2. klo 19.00 Kataja Basket–ZZ Leiden (Europe Cup)
Ke 6.2. klo 19.30 BC Oostende–Strasbourg IG (Mestarien liiga)
Ke 6.2. klo 21.30 Fuenlabrada–BC Lietkabelis (Mestarien liiga)

To 7.2. klo 03.00 Chicago Bulls–New Orleans Pelicans (NBA)

Pe 8.2. klo 21.30 Baskonia–Bayern München (Euroliiga)

La 9.2. klo 02.30 Brooklyn Nets–Chicago Bulls (NBA)
La 9.2. klo 17.00 Kauhajoki–Pyrintö (Korisliiga)
La 9.2. klo 21.30 Unicaja Malaga–Manresa (Espanjan liiga)

Su 10.2. klo 03.00 Chicago Bulls–Washington Wizards (NBA)
Su 10.2. klo 16.00 Bayern München–BG Gottingen (Bundesliiga)
Su 10.2. klo 16.00 Fraport Skyliners–Ludwigsburg (Bundesliiga)
Su 10.2. klo 17.00 Helsinki Seagulls–Salon Vilpas (Korisliiga)

VeikkausTV:n ohjelmatiedot >

Susijengin pelaajat kokoontuvat seuraavan kerran kotimaahan muutaman viikon kuluttua, kun joukkue päättää MM-karsinnat kotiottelulla Ranskaa (21.2.) ja vierasottelulla Venäjää (24.2.) vastaan. 

Osta liput Espoo Metro Areenalla pelattavaan Ranska-otteluun >

 
28.1.2019 14:23 Susijengi

VeikkausTV:n korisviikko tarjoaa 12 suomalaispelaajien ottelua

Koriksen ystävät voivat viettää pakkaspäiviä viihtyisästi vastaanottimien äärellä, kun VeikkausTV välittää suomalaisten otteita kansainvälisiltä kentiltä peräti 12 ottelun verran tällä viikolla.

20.12.2018 09:56 Susijengi

Koponen ja Salin voittojen takuumiehinä eurokentillä

Petteri Koponen pääsi keskiviikkoiltana juhlimaan Bayern Münchenin kolmatta peräkkäistä voittoa Euroliigassa ja EuroCupissa Sasu Salin ja Malaga päättivät alkulohkon tyylikkäästi voittoon.

22.11.2018 09:44 Susijengi

Sasu Salin kuumassa heittovireessä - Gerald Lee Junior hurjasteli tupla-tuplan

Sasu Salinin käsi kävi kuumana, kun hän nakutti 17 pistettä johdattaessaan Malagan voittoon EuroCupin ottelussa. Gerald Lee Junior oli huippuvireessä tilastoiden 17 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Ironi Ness Zionan varmistaessaan jatkopaikan FIBA Europe Cupissa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

18.1.2019 09:46 Susijengi

Salin ja Wilson juhlivat voittoja eurokentillä

Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

12.12.2018 23:10 Susijengi

Erik Murphy ja Shawn Huff johdattivat Frankfurtin voittoon EuroCupissa

Erik Murphy ja Shawn Huff olivat isossa roolissa, kun Frankfurt Skyliners otti voiton EuroCupissa. Murphy oli ottelun paras pistemies ja Huff sinetöi Frankfurtin voiton viime hetkillä.

15.11.2018 10:10 Susijengi

Sasu Salinin Malaga varmisti jatkopaikan EuroCupissa

EuroCupissa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun vahvan suomalaisedustuksen omaava Frankfurt Skyliners isännöi Sasu Salinin Malagaa. Malaga kävi hakemassa Saksasta tärkeän voiton ja varmisti jatkopaikkansa EuroCupissa. FIBA Europe Cupissa Alex Murphyn Szolnoki Olaj varmisti niin ikään paikkansa seuraavalla kierroksella.

7.11.2018 23:52 Susijengi

Erik Murphyn hirmuvire jatkuu – heitti 33 pistettä EuroCupissa

Erik Murphy on erinomaisessa iskussa tärkeiden MM-karsintaotteluiden alla, kun hän johdatti Frankfurt Skylinersin tärkeään voittoon EuroCupissa Torinoa vastaan. Murphy tuli penkiltä sisään ja heitti peräti 33 pistettä. Mukaviin pistelukuihin ylsivät myös Gerald Lee Junior sekä Jamar Wilson.

1.11.2018 09:37 Susijengi

Susijengiläiset tehokkaina eurokentillä

Susijengin pelaajat osoittivat oivaa pelikuntoa tärkeiden MM-karsintaotteluiden lähestyessä, kun peräti kuusi pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin keskiviikon otteluissa.

26.10.2018 08:18 Susijengi

Susijengiläisille komeita voittoja eurokentillä - Wilson jälleen huippuvireessä

Susijengin pelaajat pääsivät viikolla juhlimaan komeita voittoja eurokentillä. Jamar Wilson oli suomalaisten johtotähtenä komeilla suorituksillaan Mestarien liigassa.

19.10.2018 08:26 Suomalaiset ulkomailla

Erik Murphy hurjana EuroCupissa

Erik Murphy oli jälleen Frankfurtin ykkösnimi, kun hän pamautti 23 pistettä vajaassa 25 minuutissa, kun Frankfurt Skyliners voitti EuroCupin ottelussa Rytas Vilnan. Eurokentillä suomalaispelaajista Murphy ja joukkuekaverinsa Shawn Huffin lisäksi voittoja pääsivät juhlimaan myös Sasu Salin ja Alex Murphy.

11.10.2018 07:47 Susijengi

Salinin Malaga vei EuroCupin suomalaiskohtaamisen

EuroCupissa nähtiin harvinaista herkkua, kun pelikentällä oli samanaikaisesti kolme suomalaispeluria Malagan ja Frankfurtin välisessä ottelussa.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

15.3.2019 07:28 Susijengi

Salinin tehoilta ei riittänyt jatkopaikkaan EuroCupissa – Kanervon Stjarnan runkosarjan voittoon

Sasu Salinin ja Malagan taival EuroCupissa päättyi puolivälierissä, kun Malaga hävisi ratkaisevan ottelun ALBA Berliinille Salinin 17 pisteen iltapuhteesta huolimatta. Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

8.3.2019 08:13 Susijengi

Salinin Malaga avasi EuroCupin pudotuspelit voitolla

Sasu Salin ja Malaga saivat lentävän lähdön EuroCupin pudotuspeleille voittamalla ALBA Berliinin vieraskentällä. Islannissa Antti Kanervo tykitti Stjarnanin sarjakärkeen.

24.1.2019 09:44 Susijengi

Sasu Salinin Malaga tarrasi kiinni jatkopaikkaan

Sasu Salinin Malaga nappasi arvokkaan voiton EuroCupissa ja otti tiukan otteen jatkopaikkaan. Petteri Koposen Bayern Münchenin voittoputki Bundesliigassa jatkuu.

4.1.2019 07:07 Susijengi

Lindbom loisti Puolassa – EuroCupin jatkolohkot käynnistyivät

Carl Lindbom oli jälleen huippuiskussa, kun hän johdatti 24 pisteellään Rosa Radomin voittoon Puolan liigassa. EuroCupissa jatkolohkot pyörähtivät käyntiin ja Susijengin kolmikko ylsi komeasti kaksinumeroisiin pisteisiin.

17.10.2018 09:41 Susijengi

Koposen Bayern München avasi voittotilinsä Euroliigassa

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin johtohahmoja, kun saksalaisjoukkue nappasi avausvoittonsa Euroliigassa kaadettuaan kreikkalaisjätti Panathinaikosin. Mestarien liigassa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg jatkoi voittojen tiellä.

28.9.2018 17:59 Susijengi

Bundesliigassa runsaasti suomalaismielenkiintoa

Saksan Bundesliigassa on iso suomalaiskiinnostus tällä kaudella, kun sarjan suomalaisedustus on noussut peräti neljällä.

Näytä lisää vastaavia