VeikkausTV:n korisviikko tarjoaa 12 suomalaispelaajien ottelua

28.1.2019 14:23 Koriksen ystävät voivat viettää pakkaspäiviä viihtyisästi vastaanottimien äärellä, kun VeikkausTV välittää suomalaisten otteita kansainvälisiltä kentiltä peräti 12 ottelun verran tällä viikolla.

Saksan Bundesliigassa nähdään suomalaiskohtaaminen, kun Gordon ja Daniel Herbertin luotsaama ja Shawn Huffin edustama Fraport Skyliners ottaa mittaa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailshaim Merlinsistä. Kuva: Ville Vuorinen

Viikon lähetyksiin mahtuu laaja kattaus kansallisia sarjoja sekä NBA:n Euroliigan, EuroCupin, Mestarien liigan sekä Europe Cupin otteluita. Maanantai alkoi Chicago Bullsin ja Toronto Raptorsin kohtaamisella, ja Lauri Markkasen otteita pääsee seuraamaan VeikkausTV:n kautta vielä kolmesti kuluvalla viikolla.

Tiistaina kanavalla nähdään kotimaista Korisliigaa, kun sarjan kärkipään kamppailussa kohtaavat KTP-Basket ja Tampereen Pyrintö. Illan täydentää kaksi Mestarien liigan ottelua: Jamar Wilsonin BC Lietkabelis kohtaa AEK Athensin ja Lassi Tuovin valmentama Strasbourg ottaa mittaa Virtus Bolognasta.

Saksan Bundesliigasta kanavalla päästään jännittämään Petteri Koposen Bayern Münchenin ja S.C. Jenan ottelua sekä mielenkiintoista suomalaiskohtaamista, kun sunnuntaina yhteen iskevät Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailshaim Merlins sekä Gordon ja Daniel Herbertin luotsaama ja Shawn Huffin edustama Fraport Skyliners.

Koposen otteita nähdään myös Euroliigassa, kun torstaina Bayern München saa vastaansa Fenerbahcen. 

Sasu Salin pääsee irti VeikkausTV:n otteluissa kahdesti: keskiviikkona EuroCupin ottelussa Malaga ottaa mittaa Valenciasta ja sunnuntaina viikko päättyy Espanjan liigan ottelulla sarjassa toisena toisena olevaa Real Madridia vastaan.

VeikkausTV:n koristarjonta viikolla 5:

Ma 28.1. klo 01.00 Toronto Raptors–Chicago Bulls (NBA)

Ti 29.1. klo 18.30 KTP–Pyrintö (Korisliiga)
Ti 29.1. klo 19.00 BC Lietkabelis–AEK Athens (Mestarien liiga)
Ti 29.1. klo 21.30 Strasbourg IG–Virtus Bologna (Mestarien liiga)

Ke 30.1. klo 02.30 Brooklyn Nets–Chicago Bulls (NBA)
Ke 30.1. klo 21.00 Fraport Skyliners–Ratiopharm Ulm (EuroCup)
Ke 30.1. klo 21.45 Unicaja Malaga–Valencia (EuroCup)

To 31.1. klo 02.30 Miami Heat–Chicago Bulls (NBA)
To 31.1. klo 21.30 Bayern München–Fenerbahce (Euroliiga)

La 2.2. klo 21.30 Bayern München–S.C. Jena (Bundesliiga)

Su 3.2. klo 02.00 Charlotte Hornets–Chicago Bulls (NBA)
Su 3.2. klo 16.00 Crailshaim Merlins–Fraport Skyliners (Bundesliiga)
Su 3.2. klo 20.30 Unicaja Malaga–Real Madrid (Espanjan liiga)

VeikkausTV:n ohjelmatiedot >

Susijengin pelaajat kokoontuvat seuraavan kerran kotimaahan helmikuussa, kun joukkue päättää MM-karsinnat kotiottelulla Ranskaa (21.2.) ja vierasottelulla Venäjää (24.2.) vastaan. Espoo Metro Areenalla pelattavan Ranska-ottelun katsomopaikat varattiin loppuun jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella, mutta sääntömääräisistä kiintiöistä saattaa vapautua vielä yksittäisiä lippuja lähempänä ottelua. Saadaksesi tiedon vapautuvista lipuista ensimmäisten joukossa, jätä yhteystietosi täällä >

 
5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

20.12.2018 09:56 Susijengi

Koponen ja Salin voittojen takuumiehinä eurokentillä

Petteri Koponen pääsi keskiviikkoiltana juhlimaan Bayern Münchenin kolmatta peräkkäistä voittoa Euroliigassa ja EuroCupissa Sasu Salin ja Malaga päättivät alkulohkon tyylikkäästi voittoon.

22.11.2018 09:44 Susijengi

Sasu Salin kuumassa heittovireessä - Gerald Lee Junior hurjasteli tupla-tuplan

Sasu Salinin käsi kävi kuumana, kun hän nakutti 17 pistettä johdattaessaan Malagan voittoon EuroCupin ottelussa. Gerald Lee Junior oli huippuvireessä tilastoiden 17 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Ironi Ness Zionan varmistaessaan jatkopaikan FIBA Europe Cupissa.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

Näytä lisää vastaavia