Kouvot tavoittelee Korisliiga-kauden yleisöennätystä 26.3.

20.3.2011 Kouvot tavoittelee viimeisessä runkosarjan ottelussaan 26.3. Korisliiga-kauden 2010-11 uutta katsojaennätystä, minimissään 1964 katsojaa. Kouvojen tempausta ovat tukemassa yhteistyökumppanit, jotka tilittävät Kouvoille euroja sen perusteella kuinka paljon katsojia halliin pakkautuu.

Kouvoilla on lauantaina 26.3. tähtäimessään liigakauden ennätysyleisö, kun se tarjoaa runkosarjan päätösottelun ToPoa vastaan katsojille ilmaiseksi. Kuvassa Kouvojen Erno Johansson. Kuva: Matti Koskinen.

Liigakauden suurin katsojamäärä on tällä kaudella ollut Lappeenrannan NMKY:n ja Torpan Poikien välisessä ottelussa, jossa oli 9. maaliskuuta 1818 katsojaa.

Kouvojen runkosarjapäätöksessä ensi lauantaina (26.3.) Kouvojen vastustaja on samainen ToPo.

Katsojille on luvassa normaalien tapahtumapalveluiden lisäksi ainakin ilmaiset arpajaiset sekä yllätysohjelmaa puoliajalle.

- Päätimme johtokuntamme kanssa järjestää kunnon tapahtuman kiitoksena kaikille kannattajillemme sekä kannustuksena jo tähän mennessä hienon kauden pelanneelle joukkueellemme. Tämä pelihän on runkosarjan viimeinen ja siinä saattaa olla panoksena se kuka tulee vastaan heti huhtikuun alusta alkavissa pudotuspeleissä. Kausikorttilaisille pidämme varattuna heidän paikkansa ja tarjoamme heille kiitoksena pullakahvit ennen ottelun alkua, kertoo Kouvojen toiminnanjohtaja Jukka Kyöstilä.

- Suurkiitokset jo etukäteen kaikille sponsoreille ja yhteistyökumppaneille, jotka tarjoavat tämän ottelun katsojille. Toivottavasti mahdollisimman moni saapuu paikalle kannustamaan nuorta joukkuettamme. Tavoitteenamme on saada Mansikka-aholle vähintään 1964 katsojaa, joka olisi uusi tämän kauden katsojaennätys sarjassa. Tuo lukuhan on myös seuramme perustamisvuosi ja haluamme tällä luvulla kunnioittaa kaikkia seuramme puolesta pyyteetöntä työtä tehneitä henkilöitä ja tahoja, Kyöstilä lisää.

Lisätiedot: Kouvojen nettisivut
 
16.2.2015 Seura tiedottaa

Pyrintö tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Namika Lahtea vastaan

Tampereen Pyrintö tarjoaa tiistaiseen Korisliiga-otteluunsa Namika Lahtea vastaan ilmaisen sisäänpääsyn katsojille. Kyseessä on Heitä Pallo Peliin -tapahtuma, jonka avulla kerätään palloja Tampereen koulujen väliliikuntaa varten.

23.10.2014 Katsojat

Bisons tuo huippukoriksen Turkuun, kaikki lipputulot junioreille

Bisons Loimaa tuo pitkän tauon jälkeen huippukoriksen Turkuun. Samalla Bisons julkisti suomalaiseen urheiluun suunnatun uuden varainhankintamallin nimeltään BISONS B€€F. Konsepti on toteutettu yhdessä Silja Linen ja Matkapoikien kanssa.

21.10.2013 Seura tiedottaa

KTP rikkoi tuhannen kausikortin rajan

Perinteikäs kotkalainen KTP-Basket teki sunnuntaina Korisliigan historiaa päästyään myytyjen kausikorttien (VIP-, Kausi- ja seurakorttien) määrässä yli tuhannen. Tämä on ensimmäinen kerta, kun suomalainen liigajoukkue pääsee yli tuhannen kausikortin rajan.

9.10.2013 Seura tiedottaa

Bisons kutsui pääkaupunkiseudun juniorit ilmaiseksi Eurocup-avaukseen

Viimeiset kaksi Suomen mestaruutta vienyt Loimaan Bisons avaa Eurocup-kampanjansa Helsingin Jäähallissa keskiviikkona 16.10. klo 20:00, kun Liettuan pronssijoukkue Neptunas Klaipeda saapuu Suomeen. Bisons on kutsunut jokaisen pääkaupunkiseudun juniorin seuraamaan huippuottelua paikan päällä veloituksetta.

14.8.2013 Seura tiedottaa

”Namika goes to school” – Lappeenrannan kaupunki ja Namika käynnistävät pilottiprojektin

Lappeenrannan kaupunki ja Korisliigan Namika Lappeenranta aloittavat alkavana lukuvuonna uuden, täysin erilaisen kouluprojektin. Jokaisella Namikan amerikkalaispelaajalla on oma kummikoulunsa ensi talven aikana, ja pelaaja käy säännöllisesti osallistumassa kummikoulunsa luokkien englannin kielen oppitunteihin.

16.3.2011 Katsojat

ToPo haastaa Möttölän johdolla SM-seurat Punaisen Ristin hätäapukeräykseen

Helsinkiläinen koripalloseura on maajoukkuetähtensä Hanno Möttölän johdolla haastanut tänään, keskiviikkona kaikki Korisliigan ja naisten SM-sarjan joukkueet Punaisen Ristin hätäapukeräykseen. Haasteen tarkoituksena on kerätä apua kriisipesäkkeisiin eri puolilla maailmaa.

20.9.2007 Seura tiedottaa

ToPo suunnittelee Scottie Pippenin tuomista Suomeen

Helsinkiläinen Korisliiga-joukkue ToPo on julkaissut lehdistötiedotteen, jonka mukaan seura kaavailee kahden liigaottelun kattavaa sopimusta NBA-legenda Scottie Pippenin kanssa. Pippenin värväys olisi jatkoa ToPon parin vuoden takaiselle tempaukselle, joka toi Dennis Rodmanin Suomeen ja haali Helsingin Jäähalliin pääsarjan yleisöennätyksen, 7420 katsojaa.

19.4.2024 21:37 Korisliiga

BC Nokia hurjasteli päätöskympillä karkuun Katajalta välieräavauksessa

BC Nokia ja Kataja Basket aloittivat välieräsarjansa perjantaina Harjuniityn Liikuntahallilla Nokialla. Kotijoukkueen nousujohteinen esitys toi avausvoiton lukemin 86–67 (33–26).

18.4.2024 21:06 Korisliiga

Tulikuuman Topias Palmin ranne hiljensi Kisahallin – Kauhajoelta vakuuttava välieräavaus

Korisliigan välierät käynnistyivät torstaina, kun runkosarjan ykkönen Helsinki Seagulls isännöi Kauhajokea. Vilppaan avauskierroksella kaatanut Kauhajoki jatkoi loistavia otteitaan, kun se nappasi vierasvoiton Helsingistä 81–88 (39–46).

18.4.2024 12:30 Korisliiga

Korisliigan välieräennakossa Kataja ja Nokia: ”Vaikka joukkueilla olisi kuinka iso ero paperilla, playoffeissa ottelut jäävät yleensä kiinni parista pallonhallinnasta”

Kataja Basketin Thomas Tumba ja BC Nokian Tucker Richardson suhtautuvat alkavaan välieräsarjan keskenään hyvin samankaltaisin ajatuksin. Kumpikin tietää, että yksikin kriittinen pallonmenetys ja vastustaja voi päästä peruuttamattomasti niskan päälle.

Näytä lisää vastaavia