Mestarien liigassa jatkolohkot päätökseen – Valtosen Manresa puristi lohkovoittajaksi

23.3.2022 23:38 Mestarien liigan jatkolohkot saatiin päätökseen alkuviikosta. Suomalaisten joukkueista jatkoon tiensä selvittivät Teneriffa, Manresa sekä Strasbourg. Mikael Jantusen Oostenden taival sen sijaan päättyi.

Lassi Tuovi ja Sasu Salin ehtivät vaihtaa kuulumiset ennen ottelua. (Kuva: FIBA)

Manresan lohko oli äärimmäisen tasainen ja mielenkiintoinen, sillä kun Manresa voitti viimeisessä ottelussaan Bursan selvästi 85-70 (39-27), niin yhteensä kolme joukkuetta päätyi neljään voittoon ja kahteen tappioon. Keskinäisessä vertailussa Manresa oli paras ja Bursa nappasi toisen jatkopaikan. Darussafakan kohtaloksi tuli jäädä kolmanneksi. Valtonen oli jälleen Manresan parhaimmistoa 11 pisteen, viiden levypallon, kahden syötön, riiston ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Oostenden olisi pitänyt voittaa kotikentällään romanialainen Cluj-Napoca päästäkseen jatkoon, mutta Oostende taipui 74-85 (34-50). Jantunen oli joukkueensa ykkösnimi 20 pisteen, kuuden levypallon, syötön, riiston ja kahden torjunnan tilastoilla. Jantunen oli myös ainoa, joka jäi joukkueestaan plussan puolelle (+6) kentällä oltuaan, vaikka urakoi 32 minuuttia.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

L-lohkon ottelussa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Lassi Tuovin johdattama Strasbourg isännöi Sasu Salinin ja Emir Sulejamanovicin Teneriffaa. Ottelu oli sikäli panokseton, että Teneriffa oli jo varmistanut lohkovoiton ja Strasbourg jatkopaikan. Teneriffa kuittasi lopulta 71-66 (42-38)-voiton. Salinille merkittiin kuusi pistettä, kaksi syöttöä ja kolme riistoa. Sulejmanovic keräsi neljä pistetät, kuusi levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Japanin B2:ssa Murphyn veljesten urotyöt eivät riittäneet kantamaan joukkuetta voittoon Bambitious Naraa vastaan. Erik johdatti joukkueetta 23 pisteen, seitsemän levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastoilla. Alex sai kasaan 12 pistettä sekä yhden levypallon ja syötön. Firebonds hävisi lopulta 84-87 (35-36).
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Ilari Seppälä kunnostautui syöttelijänä, kun Pitesti voitti Romanian liigan ottelussa Dinamo Bukarestin 66-61 (29-25). Seppälä tarjoili joukkuekaverinsa korintekoon seitsemän kertaa ja auttoi joukkueen asiaa myös 10 pisteellä ja kolmella levypallolla. Pitesti on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Belgian ja Hollanin yhteisliigassa Edon Maxhunin Heroes Den Bosch hävisi vieraskentällä Leuven Bearsille 65-84 (31-41). Maxhunin tilastoihin merkittiin kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Ranskan NM1:ssä Daniel Dolencin Les Sables hävisi Andrezieuxin vieraana 61-82. Dolenc sai tilastoihinsa seitsemän pistettä ja kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Itävallan liigan ylemmässä loppusarjassa Aapeli Alanen oli jälleen St. Pöltenin paras pistemies, kun joukkue kaatoi Kapfenberg Bullsin jatkoajan jälkeen 83-81 (74-74, 34-43). Alanen saalisti 18 pisteen lisäksi viisi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden hävisi Itävallan liigan kärkiottelun Viennalle vieraskentällä 73-85 (37-42). Swans Gmunden on ylemmässä loppusarjassa tiukasti kiinni toisesta sijasta. Molemmat suomalaisvalmentajat puuttuivat edelleen joukkueensa penkin päästä.

Ottelutilastot ​​​​​​

 
12.5.2023 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan Final Four viikonloppuna – Sasu Salin ja Tuomas Iisalo taistelemassa mestaruudesta

Mestarien liigan Final Four –lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Malagassa, Espanjassa. Suomalaisista voittoa havittelevat Teneriffan Sasu Salin ja Bonnin päävalmentaja Tuomas Iisalo.

20.4.2023 09:00 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa ja Iisalon Bonn Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salinin edustama Teneriffa ja Tuomas Iisalon valmentama Bonn etenivät Mestarien liigan Final Four -lopputurnaukseen. Romaniassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin kausi tuli päätökseen.

13.4.2023 09:45 Suomalaiset ulkomailla

Tilanteet tasoittuivat Mestarien liigassa – puolivälieräparit venyivät ratkaisevaan otteluun

Mestarien liigan puolivälierät venyivät suomalaisten osalta kolmanteen peliin. Sasu Salinin Teneriffa ei saanut otteluparia katkaistua ja Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tärkeät voitot.

6.4.2023 09:25 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa tarrasi kiinni Mestarien liigan Final Fouriin - Madsenin ja Iisalon joukkueille tappio

Mestarien liigan puolivälierät saatiin käyntiin ja Sasu Salinin Teneriffa avasi voitolla. Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn kokivat avausotteluissaan tappiot.

4.4.2023 09:29 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkavat puolivälierät - Salin, Madsen ja Tuomas Iisalo jahtaavat pokaalia

Koripallon Mestarien liigan puolivälierät käynnistyvät tiistaina. Suomalaisista Mestarien liigan pokaalia ovat jahtaamassa Sasu Salin, Alexander Madsen ja Tuomas Iisalo.

23.3.2023 09:37 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn lohkovoittoihin Mestarien liigassa – Palmi taas hurjana Romaniassa

Mestarien liigassa saatiin jatkolohkovaihe päätökseen ja kahdeksan parasta joukkuetta ovat selvillä. Suomalaisista pudotuspeleissä nähdään Sasu Salin, Alexander Madsen ja Tuomas Iisalo. Topias Palmi oli taas iskussa Romaniassa heittäen 28 pistettä.

16.3.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalon Bonn varmisti lohkovoiton Mestarien liigassa - Alexander Madsenin AEK sinetöi jatkopaikan

Tuomas Iisalon valmentama Bonn varmisti Mestarien liigan jatkolohkon voiton. Alexander Madsenin AEK sen sijaan varmisti paikan puolivälierissä.

9.3.2023 09:20 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn varmistivat puolivälieräpaikat Mestarien liigassa

Teneriffa jatkaa Mestarien liigan voiton puolustamista, kun se sinetöi paikan puolivälieriin. Saman tempun teki Tuomas Iisalon valmentama Bonn. He saattavat saada seuraa vielä Alexander Madsenin AEK:sta, joka otti ison voiton.

9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

12.1.2023 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK raivasi tiensä jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen peitottuaan turkkilaisen Bursan toistamiseen. Ilon aiheisiin kuului myös Ilari Seppälän paluu pelikentille.

6.1.2023 10:42 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni palautti Merlinsin voittojen tielle

Edon Maxhuni aloitti vuotensa väkevästi, kun hän siivitti Merlins Crailsheimin takaisin voittojen tielle Saksan Bundesliigassa. Alexander Madsenin AEK otti tärkeän voiton Mestarien liigassa.

22.12.2022 08:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK hurjan nousun jälkeen jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK Ateena nousi jatkoon Mestarien liigan lohkovaiheesta. Sasu Salinin Teneriffa sen sijaan varmisti lohkovoiton.

15.12.2022 07:21 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni näpäytti entistä seuraansa – taikoi Merlinsille voiton loppuminuuteilla

Edon Maxhuni otti Merlins Crailsheimin reppuselkäänsä ja kantoi joukkueen voittoon entistä seuraansa Heroes Den Boschia vastaan FIBA Europe Cupin jatkolohkovaiheen avausottelussa. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti lohkovoiton.

8.12.2022 06:38 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalo johdatti Bonnin lohkovoittoon Mestarien liigassa

Mestarien liigassa Tuomas Iisalon Bonn varmisti lohkovoiton voitettuaan omassa ottelussaan Pinar Karsiyakan ja Alexander Madsenin AEK voitti omassa ottelussaan Reggio Emilian. Samalla AEK piti jatkohaaveensa elossa.

1.12.2022 09:09 Suomalaiset ulkomailla

FIBA Europe Cupissa alkulohkovaihe päätökseen – Maxhunin, Palmin ja Hopkinsin joukkueet jatkoon

FIBA Europe Cupissa saatiin alkulohkovaiheet päätökseen ja suomalaispelaajista Shawn Hopkinsin, Topias Palmin ja Edon Maxhunin kamppailut jatkuvat jatkopeleissä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa on lähellä lohkovoittoa.

24.11.2022 07:37 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni juhli FIBA Europe Cupin suomalaiskohtaamisessa – ”Iso voitto meille”

Edon Maxhuni pääsi makselemaan Topias Palmille ja Shawn Hopkinsille kalavelkoja, kun Merlins Crailsheim haki tärkeän voiton Craiovasta FIBA Europe Cupissa. Myös Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen.

3.11.2022 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti taas Mestarien liigassa - Hopkinsin ja Palmin Craiova varmisti jatkopaikan

Suomalaispelaajat ja valmentajat pääsivät juhlimaan voittoja eurokentillä. Susijengin tuore kapteeni Sasu Salin jatkoi kuumaa virettään Mestarien liigassa, Shawn Hopkinsin sekä Topias Palmin Craiova jatkaa puhtaalla pelillä ja Edon Maxhunin Merlins Crailsheim otti tärkeän voiton FIBA Europe Cupissa.

27.10.2022 09:41 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset voittoisia FIBA Europe Cupissa

Viikolla pelattiin taas europelejä ja Elias Valtosen Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiovan tappiotili on koskematon FIBA Europe Cupissa ja Edon Maxhunin Merlins otti tärkeän avausvoiton.

Näytä lisää vastaavia