Nokialla juhlittiin naistenpäivää – pelipaidat huutokaupataan tärkeän asian puolesta

8.3.2019 08:28 BC Nokia pelasi Korisliiga-ottelun KarhuBasketia vastaan pinkeissä peliasuissa. Pelipaidat huutokaupataan ja seura lahjoittaa myyntivoitot paikalliselle syöpäyhdistykselle.

Korisliigassa pelaava BC Nokia juhli naistenpäivää etuajassa keskiviikkona 6.3. Ladies Night - tapahtumassa Nokian palloiluhallilla, kun Näätien vieraaksi saapui hallitseva Suomen mestari KarhuBasket. 

Tapahtuman teeman mukaisesti BC Nokia pelasi ottelun ainutlaatuisissa pinkeissä peliasuissa. Pelipaidat ovat nyt huutokaupattavissa ja myyntivoitot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Pirkanmaan Syöpäyhdistys ry:lle.

”Jo vuodenvaihteessa mietimme erilaisia teemoja tuleviin otteluihimme, joissa olisi myös jonkinlaista sanomaa. Vaikka Kansainvälinen Naistenpäivä ei tällä kertaa osunutkaan täysin kohdalleen pelipäivämme kanssa, niin päätimme täällä Nokialla ottaa varaslähdön. Suomalaisena pääsarjatason joukkueena koemme myös yhtenä vastuunamme olla auttamassa muita ja tästä syystä oli loogista järjestää huutokauppa, jonka myyntivoitot menevät tärkeää työtä tekevälle kohteelle, joka tässä tilanteessa on Pirkanmaan Syöpäyhdistys ry. Omalta osaltamme myös haastamme kaikki mahdolliset tahot osallistumaan huutokauppaan hyvän asian puolesta”, kommentoi BC Nokian Valtteri Autero.

"Olemme erittäin kiitollisia siitä, että BC Nokia haluaa tukea Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen työtä sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseksi. Tavoitteenamme on hyvä elämä ilman syöpää ja syövästä huolimatta. Lisäksi teemme työtä terveyden edistämiseksi liittyen syöpäriskin pienentämiseen ja tuemme syöpään liittyvää tieteellistä tutkimusta. Yhdistyksessämme työskentelee 12 eri alan ammattilaista. Toimimme koko Pirkanmaan alueella järjestäen mm. erilaisia kursseja, vertaistukitoimintaa ja virkistystä, täydentäen julkisen sektorin tarjoamia palveluita", päättää Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen palvelupäällikkö Katriina Piironen. 

BC Nokian pinkit peliasut ovat huudettavissa täältä >

Lisätiedot: 

Valtteri Autero
044 240 7342 valtteri.autero@bcnokia.com 

 
16.5.2019 14:11 Seura tiedottaa

KTP:n ja MuKin yhteiset avoimet harjoitukset Helsingissä & Kotkassa

Seurojen hyvin alkanut yhteistyö saa jatkoa tulevilla pelikausilla. Valmistautuminen seuraavaan kauteen 2019-2020 on jo suunnitteilla ja se aloitetaan järjestämällä yhteiset U19-, miesten ykkösdivisioona- ja korisliiga-joukkueiden avoimet harjoitukset.

8.3.2019 11:28 Korisliiga

Pyynikille pääsee tänään ilmaiseksi todistamaan Pyrinnön ja Kobrien kohtaamista

Jo perinteeksi muodostuneessa "Heitä Pallo Peliin" -tapahtumassa kerätään alakouluille liikuntavälineitä.

22.1.2019 12:58 Seura tiedottaa

Seagulls ja PuHu tuovat Korisliigan Vantaan Energia -areenalle 26.1.

Helsinki Seagulls kohtaa lauantaina 26.1. Korisliigan runkosarjaottelussa Kaarinan Ura Basketin Vantaan Energia -areenalla. Ottelu on osa jo 20. juhlavuottaan juhlivaa Ricoh-junioriturnausta.

4.9.2018 09:53 Läntinen alue

Ura Basket hakee toiminnanjohtajaa

Tule mukaan rakentamaan Ura Basketin menestystarinaa! Toiminnanjohtajamme siirtyy uusiin tehtäviin, ja nyt haemme hänelle seuraajaa.

5.6.2018 09:19 Korisliiga

BC Nokia ja Raholan Pyrkivä yhteistyöhön

BC Nokian Korisliiga-joukkue ja Divari B:ta pelaava Raholan Pyrkivän edustusjoukkue ovat sopineet yhteistyöstä, jonka ajatuksensa on pirkanmaalaisen koripallon kehittäminen.

23.3.2016 Seura tiedottaa

Kataja Basket hakee toiminnanjohtajaa

Korisliigan hallitseva mestari, joensuulainen Kataja Basket, hakee seuraajaa organisaation tämän kauden päätteeksi jättävälle Ville Tuomiselle. Toiminnanjohtajan pesti tulee hakuun välittömästi. Tavoite on, että uusi toiminnanjohtaja aloittaisi työnsä jo tulevan toukokuun alussa, jolloin hän ehtisi toimia virassaan hetken yhdessä Tuomisen kanssa.

16.2.2015 Seura tiedottaa

Pyrintö tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Namika Lahtea vastaan

Tampereen Pyrintö tarjoaa tiistaiseen Korisliiga-otteluunsa Namika Lahtea vastaan ilmaisen sisäänpääsyn katsojille. Kyseessä on Heitä Pallo Peliin -tapahtuma, jonka avulla kerätään palloja Tampereen koulujen väliliikuntaa varten.

10.11.2014 Katsojat

Bisons tarjoaa puolet lipputuloista junioreille ja tavoittelee uutta Suomen ennätystä

Korisliigan ottelu Bisons Loimaa - KTP-Basket pelataan Helsingin Jäähallissa 16. tammikuuta klo 19. Tavoitteena on loppuunmyyty peli, uusi Suomen ennätys yleisömäärässä sekä urheilun varainhankintaa yli lajirajojen kasvattavan Bisons B€€F -konseptin sisäänajo pääkaupunkiseudulle.

23.10.2014 Katsojat

Bisons tuo huippukoriksen Turkuun, kaikki lipputulot junioreille

Bisons Loimaa tuo pitkän tauon jälkeen huippukoriksen Turkuun. Samalla Bisons julkisti suomalaiseen urheiluun suunnatun uuden varainhankintamallin nimeltään BISONS B€€F. Konsepti on toteutettu yhdessä Silja Linen ja Matkapoikien kanssa.

13.9.2014 Seura tiedottaa

Pyrintö jatkaa kouluvierailuja kiertämällä 25 tamperelaista alakoulua

Tampereen Pyrinnön Korisliiga-joukkueen pelaajat jatkavat viime pelikaudella alkaneita kouluvierailuja Tampereen alueen alakouluissa. Pelaajat vetävät pääsääntöisesti kouluissa kaksi 45 minuutin liikuntatuntia, jossa harjoitellaan koripallon perusasioita ja tietysti pidetään hauskaa. Ohjattujen tuntien tarkoituksena on samalla myös antaa opettajille uusia työkaluja koripallon opettamiseen liikuntatunneilla.

Näytä lisää vastaavia