Osallistu Veikkauksen Korisliiga-kyselyyn, voit voittaa otteluliput

2.3.2017 Kaikkien Veikkauksen Korisliiga-kyseluun vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 5 x 2 lipun pakettia vapaavalintaisen korisliigajoukkueen otteluun.

Kyselyllä Veikkaus pyrkii selvittämään, ovatko kotimaista koripalloa seuraavat henkilöt havainneet viime aikoina Veikkauksen edunsaajuudesta kertovaa viestintää sekä sitä, miten hyvin Veikkauksen tuoton, eli veikkausvoittovarojen, käyttöä tunnetaan. Kyselyyn >>

Yhteystietonsa kyselyyn jättäneiden kesken arvotaan 5 x 2 lipun pakettia vapaavalintaisen korisliigajoukkueen otteluun. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Kysely on tarkoitettu täysi-ikäisille ja palkinnot arvotaan yli 18-vuotiaiden vastaajien kesken.

Vastaa kyselyyn tästä >>

 

Ehdota nimeä hankkeelle – Koripalloliitto pyrkii parantamaan ottelutapahtumien ilmapiiriä

Koripalloliitto käynnistää valtakunnallisen hankkeen, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä ja tuottaa seuroille työkaluja epäasiallisen käytöksen kitkemiseen.

29.9.2016 Ajankohtainen

Korisliiga-kauden 2016-17 infopaketti

Korisliiga-kausi alkaa muutaman päivän kuluttua. Millaisilla kokoonpanoilla joukkueet ovat alkavalla kaudella liikeellä, ja kuka siirtyi kesän aikana muihin maisemiin? Miten Korisliiga pelataan, koska pelataan ja missä? Ei hätää – vastaukset kysymyksiin ovat vain parin klikkauksen päässä.

22.4.2013 Ajankohtainen

Korisliigan välierien otteluohjelma

Korisliigan välierät starttaavat torstaina 25.4. Loimaalla ja Joensuussa, kun otteluparit Nilan Bisons – Kauhajoen Karhu ja Joensuun Kataja – KTP-Basket iskevät yhteen avausotteluidensa merkeissä. Tiiviisti koripallokauden huipennusta seuraava URHOtv televisioi torstaina ottelun Kataja-KTP.

28.9.2012 Ajankohtainen

Korisliiga-kauden 2012-13 infopaketti

Koripallon pääsarjan 73. pelikausi käynnistyy keskiviikkona 3. lokakuuta viiden ottelun voimin. Liigakausi pelataan 12 joukkueen nelinkertaisena sarjana, joka huipentuu toukokuussa 2013 pelattaviin SM-finaaleihin. Pudotuspeleihin selviää kahdeksan joukkuetta. Basket.fi-palvelun kokoaman infopaketin avulla voit päivittää helposti tietosi ennen sarjakauden käynnistymistä.

9.10.2009 11:55 Liittoa koskeva tiedote

Korisliiga ja miesten maajoukkue viiden vuoden sopimuksella URHOtv:lle

Kotimaisen joukkueurheilun TV-markkinoille voimakkaasti panostava URHOtv ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet viiden vuoden mittaisen mediaoikeussopimuksen. Jääkiekon SM-liigan ja jalkapallon Veikkausliigan oikeudet jo aiemmin hankkineelle URHOtv:lle siirtyy tuoreen sopimuksen myötä niin Korisliigan kuin miesten koripallomaajoukkueenkin mediaoikeudet.

14.8.2009 Ajankohtainen

Korisliigan otteluohjelma kaudelle 2009-10 on julkaistu

Korisliigan runkosarja käynnistyy perjantaina 2. lokakuuta kuudella liigapaikkakunnalla. Kaikkiaan 44 täydestä runkosarjakierroksesta viimeinen pelataan 31. maaliskuuta, ja 7.4. alkavat pudotuspelit huipentuvat 29.4.-8.5. pelattaviin liigafinaaleihin.

25.6.2008 Ajankohtainen

Korisliigan otteluohjelma ja TV-pelit 2008-09 julkaistu

Miesten Korisliigan otteluohjelma pelikaudelle 2008-09 on valmis. Joukkueiden 44 runkosarjaottelun mittainen urakka käynnistyy perjantaina 3.10. täydellä pelikierroksella. Runkosarja päättyy 13. huhtikuuta ja Suomen mestari on selvillä viimeistään 19.5.

4.4.2008 Ajankohtainen

ToPo-Tarmo pelataan sittenkin lauantaina, Tapiolan Urheiluhallilla

Suomen Koripalloliiton sääntö- ja kurinpitoyksikkö on perjantaina pitämässä kokouksessaan hyväksynyt Porvoon Tarmon tekemän valituksen koskien Korisliigan 5. puolivälieräottelun ToPo-Tarmo siirtoa. Yksikkö on määrännyt kyseisen ottelun pelattavaksi puolueettomalla kentällä, Tapiolan Urheiluhallilla lauantaina 5.4. klo 19 alkaen.

26.3.2008 Ajankohtainen

”Kissajahti alkaa” – Korisliigan tuhti pudotuspelipaketti

Korisliigan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin perjantaina ja viimeistään reilun kuukauden päästä voittaja kannattelee legendaarista Pantteri-veistosta voiton juhlissaan. Seuraavassa pudotuspelien ABC ja vähän numeroitakin, tuhti lukupaketti.

26.3.2007 Ajankohtainen

”Kissajahti alkaa” – Korisliigan tuhti pudotuspelipaketti

Korisliigan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin tiistaina ja viimeistään reilun kuukauden päästä voittaja kannattelee legendaarista Pantteri-veistosta voiton juhlissaan. Seuraavassa pudotuspelien ABC ja vähän numeroitakin, tuhti lukupaketti.

30.9.2006 Pohjoinen alue

Koripalloliiton uusi tilastopalvelu julkaistu

Suomen Koripalloliitto on avannut uuden tilastopalvelunsa. Pelikaudella 2006-07 tilastopalvelu kattaa miesten ja naisten kaksi ylimmäistä sarjatasoa eli mestaruussarjat ja I divisioonat. Laajan tilastovalikoiman lisäksi palvelu tarjoaa live-seurannan Korisliigan ja naisten SM-sarjan otteluista.

4.7.2006 Ajankohtainen

Korisliigan otteluohjelma julkaistu, sarja käyntiin 30.9.

Miesten Korisliiga otteluohjelma pelikaudelle 2006-07 on valmis. Joukkueiden 44 runkosarjaottelun mittainen urakka käynnistyy lauantaina 30.9. täydellä pelikierroksella. Tulevalla kaudella Korisliiga pelataan entistä tiiviimmin täysinä kierroksina, joka helpottaa sarjan seurattavuutta.

19.8.2004 Ajankohtainen

Miesten SM-ohjelma 2004-05 julkaistu

Lokakuun toisena viikonloppuna (9.-10.10.) käynnistyvän miesten SM-Koriksen otteluohjelma on julkaistu. SM-Koriksen 13 joukkuetta pelaa kolminkertaisen runkosarjan. Kullekin joukkueelle otteluita tulee 36 ja kaikkiaan maaliskuun loppupuolelle kestävässä runkosarjassa pelataan 235 ottelua.

26.6.2003 Pohjoinen alue

Sääntömuutokset voimaan Suomessa 1.8.2003 alkaen

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on muuttanut koripallon pelisääntöjä, jotka Suomen Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt ottaa käyttöön 1.8.2003 alkaen. Keskeisimmät sääntömuutokset koskevat 24 sekunnin sääntöä, aikalisiä ja ylösheittoja.

4.10.2018 14:59 Ajankohtainen

Kotimainen koriskausi vahvasti esillä Elisa Viihde Sportilla

Uutuutena katsottavissa on myös suomalaisia vilisevä Saksan Bundesliiga.

19.4.2018 Ajankohtainen

Susijengi ja Islanti palaavat Hartwall Arenalle – lipunmyynti käynnistyy

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun julkinen lipunmyynti käynnistyy 30. huhtikuuta, mitä ennen faniyhdistys sekä 6. pelaaja -uutiskirjeen tilaajat pääsevät käyttämään ennakko-osto-oikeuttaan.

22.3.2018 Ajankohtainen

Tarkennuksia pelaajien edustusoikeuksiin KTP:n ja BC Nokian uusintaottelussa

KTP:n Antto Nikkarinen sekä James Sinclair ovat edustuskelpoisia perjantaina 23.3.2018 uudelleen pelattavassa Korisliigan ottelussa KTP-BC Nokia. Sen sijaan Michael Pounds ja Timothy Williams eivät saa pelata kyseisessä ottelussa.

19.3.2018 16:00 Ajankohtainen

KTP-Basketin ja BC Nokian uusintaottelu pelataan perjantaina 23.3.

Koripalloliiton liittohallitus on hylännyt KTP-Basketin valituksen koskien 2. helmikuuta pelatun Korisliigaottelun KTP-Basket–BC Nokia lopputuloksen mitätöimistä. Uusintaottelu pelataan Kotkassa perjantaina 23.3.

11.2.2018 21:00 Ajankohtainen

BC Nokian vastalause hyväksyttiin, Nokian ja KTP:n Korisliigaottelu uusitaan

Suomen Koripalloliiton sääntö- ja kurinpitoyksikkö on käsitellyt BC Nokian tekemän vastalauseen 2.2.2018 pelatusta KTP-Basket–BC Nokia -ottelusta. Vastalause on hyväksytty, minkä vuoksi ottelun lopputulos mitätöidään ja ottelu uusitaan sääntö- ja kurinpitoyksikön äänin 3-2.

26.1.2018 Ajankohtainen

VeikkausTV:n Korisliigakevät käyntiin – katso tästä kaikki ottelut

Miesten Korisliigan runkosarjan otteluita on keväällä katsottavissa runsaasti myös VeikkausTV:n kautta. Tämän päivän kierrokselta VeikkausTV näyttää Kouvojen ja Helsinki Seagullsin kamppailun.

Näytä lisää vastaavia