Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

31.10.2019 08:02 Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

Petteri Koponen ja Sasu Salin pääsivät juhlimaan voittoja. (Kuva: Ville Vuorinen)

Bayern München otti komean päänahan voittaessaan Real Madridin kotonaan 95-86 (41-38). Koponen oli jälleen tarkkakätisenä heittäen 16 minuutissa 15 pistettä. Tilastot karttuivat myös neljällä syötöllä ja riistolla. Bayernilla on viidestä ottelusta kolme voittoa.

- Realin voittaminen ei ole jokapäiväistä herkkua. Hyvä voitto meille ja pelasimme 40 minuuttia aika hyvällä tasolla. Perjantaina on sitten heti vastassa Baskonia vieraissa, joten tämä pitää unohtaa nopeasti ja yrittää palautua sekä keskittyä seuraavaan, Koponen mietti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Daniel Janssonin valmentama Ulm avasi voittotilinsä EuroCupin viidennellä kierroksella voittamalla kotonaan israelilaisen Maccabi Rishon LeZionin 103-89 (55-47).
Ottelutilastot

Teneriffa jatkoi voittojen tiellä kukistaessaan kotonaan kreikkalaisen Peristerin 72-68 (35-23). Salin oli jälleen joukkueensa kärkinimiä 10 pisteen, neljän levypallon ja kahden syötön tilastoillaan. Teneriffa on Mestarien liigan C-lohkossa ainoa puhtaan pelin joukkue kolmen kierroksen jälkeen.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Alexander Madsen esiintyi väkevästi VEF Riian paidassa, mutta sekään ei riittänyt, kun latvialaisjoukkue hävisi tshekkiläiselle Nymburkille kotonaan 72-92 (30-49). Madsen väläytteli seitsemällä pisteellä, viidellä levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella riistolla. Riialla on yksi voitto Mestarien liigan C-lohkossa.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin luotsaama SIG Strasbourg otti kotonaan 81-63 (38-25)-voiton espanjalaisesta Manresasta. Strasbourg on aloittanut Mestarien liigan kahdella voitolla ja tappiolla.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa oli suomalaisittain täysi vauhti päällä.

Alex Murphyn Gipuzkoa Basket otti viidennen peräkkäisen voittonsa kaataessaan Mellilan 68-63 (37-32). Murphy oli jälleen tehokkaana 11 pisteen, viiden levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoillaan. Gipuzkoa pitää jaettua kärkipaikkaa hallussaan.
Ottelutilastot

Roope Ahosen Breogan koki toisen peräkkäisen tappionsa hävitessään kotonaan kärkiottelussa Caceresille 85-92 (40-51). Ahonen heitti ottelussa viisi pistettä ja otti yhden riiston. Breoganilla on kuudesta ottelusta kolme voittoa.
Ottelutilastot

Matti Nuutisen Oviedon vaikea alkukausi sai jatkoa, kun Oviedo koki neljännen peräkkäisen tappionsa hävittyään Tau Castellolle 66-83 (35-44). Nuutinen pussitti yhdeksän pistettä, otti yhden levypallon ja nappasi yhden riiston. Tappioputken seurauksena Oviedo on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Jamar Wilson taisteli joukkueensa jatkoon Ranskan cupissa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Ranskan cupissa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Ilari Seppälän Aix-Maurienne isännöi sarjaporrasta ylempänä pelaavaa Jamar Wilsonin Bourg Basketia. Aix-Maurienne kiusasi isompiaan aivan viimeisille sekunneille kunnes Jackie Carmichel upotti voittoheiton sisään. Näin Bourg Basket jatkoi hyvää alkukauttaan etenemällä Ranskan cupissa 16 parhaan joukkoon. Wilson kieputteli yhdeksän pistettä, otti neljä levypalloa ja antoi neljä syöttöä.
Ottelutilastot

Alpe Adria Cupissa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen koutsaama Swans Gmunden hävisi vieraskentällä slovakialaiselle Levicki Patriotille 75-82 (42-45). Tappio oli Swansille ensimmäinen kolmen kierroksen jälkeen.
Ottelutilastot

 
21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

18.1.2019 09:46 Susijengi

Salin ja Wilson juhlivat voittoja eurokentillä

Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

20.12.2018 09:56 Susijengi

Koponen ja Salin voittojen takuumiehinä eurokentillä

Petteri Koponen pääsi keskiviikkoiltana juhlimaan Bayern Münchenin kolmatta peräkkäistä voittoa Euroliigassa ja EuroCupissa Sasu Salin ja Malaga päättivät alkulohkon tyylikkäästi voittoon.

22.11.2018 09:44 Susijengi

Sasu Salin kuumassa heittovireessä - Gerald Lee Junior hurjasteli tupla-tuplan

Sasu Salinin käsi kävi kuumana, kun hän nakutti 17 pistettä johdattaessaan Malagan voittoon EuroCupin ottelussa. Gerald Lee Junior oli huippuvireessä tilastoiden 17 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Ironi Ness Zionan varmistaessaan jatkopaikan FIBA Europe Cupissa.

26.10.2018 08:18 Susijengi

Susijengiläisille komeita voittoja eurokentillä - Wilson jälleen huippuvireessä

Susijengin pelaajat pääsivät viikolla juhlimaan komeita voittoja eurokentillä. Jamar Wilson oli suomalaisten johtotähtenä komeilla suorituksillaan Mestarien liigassa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

19.12.2019 08:35 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin alkuviikon valopilkkuna miesten europarketeilla

Sasu Salin oli alkuviikon Susijengi-onnistuja eurokentillä, kun hän pelasi jälleen vahvasti Teneriffan palatessa voittojen tielle Mestarien liigassa. Petteri Koponen pääsi Euroliigassa juhlimaan maukasta voittoa.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

14.11.2019 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin naulasi voittoheiton sisään ja Teneriffan putkelle jatkoa

Sasu Salin oli Teneriffan sankari, kun hän heitti voittoheiton sisään muutama sekunti ennen loppua Mestarien liigan ottelussa Gaziantepiä vastaan.

25.10.2019 07:22 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa jatkaa vahvasti Mestarien liigassa

Sasu Salinin Teneriffa nappasi toisen voittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa. Muuten eurokentillä suomalaisten ilonaiheet jäivät vähiin.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

15.3.2019 07:28 Susijengi

Salinin tehoilta ei riittänyt jatkopaikkaan EuroCupissa – Kanervon Stjarnan runkosarjan voittoon

Sasu Salinin ja Malagan taival EuroCupissa päättyi puolivälierissä, kun Malaga hävisi ratkaisevan ottelun ALBA Berliinille Salinin 17 pisteen iltapuhteesta huolimatta. Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

8.3.2019 08:13 Susijengi

Salinin Malaga avasi EuroCupin pudotuspelit voitolla

Sasu Salin ja Malaga saivat lentävän lähdön EuroCupin pudotuspeleille voittamalla ALBA Berliinin vieraskentällä. Islannissa Antti Kanervo tykitti Stjarnanin sarjakärkeen.

Näytä lisää vastaavia