Tapahtumaseminaari kokosi Korisliiga-seurat yhteen

8.6.2018 13:46 Lähes kaikkien Korisliigan ja Naisten Korisliigan seurojen edustajat olivat paikalla torstaina Espoossa järjestetyssä tapahtumaseminaarissa, jossa esiteltiin hyväksi todettuja konsepteja ja tarjottiin vinkkejä seurojen toimintaan.

Korisliigan ja Naisten Korisliigan kaudet ovat kuluneen kauden osalta paketissa. Uusi kausi lähestyy kuitenkin jo kovaa vauhtia ja pelaajasopimusuutisia pukkaa lähes päivittäin. Seurojen ja Koripalloliiton edustajat kokoontuivat torstaina pohtimaan yhteistä tuotetta ja sen kehittämistä sekä jakamaan hyväksi todettuja konsepteja.

Tapahtumaseminaarissa Espoon Scandicissa nähtiin mielenkiintoisia esiintymisiä. Tervetuliaispuheessa Koripalloliiton puheenjohtaja Antti Zitting korosti sitä, että tässä ollaan yhteisen asian äärellä.

- Jos me emme ole ihmisten silmissä, emme ole ihmisten mielessä, totesi Zitting.

Matti Tammisto mainostoimisto BBO:sta valloitti lavan ensimmäisenä ja kertoi vinkkejä ottelutapahtuman käsikirjoitukseen sekä brändäykseen. Timi Petersen (Creative Director, hasan & partners) jatkoi seuraavana esiintymisvuorossa kertomalla Korisliigan tarinasta, jonka muodostaa 12 paikallista seuraa tähtäimenään yhteinen Korisliiga missio.

Ideoita ja materiaaleja Korisliiga-seurojen toimintaan jakamassa olivat myös Susanna Pahkala lippu.fi:stä sekä Koripalloliiton elämys- ja tapahtumajohtaja Mika Mäkelä ja toimitusjohtaja Ari Tammivaara.

- Toiveeni on, että seurat ja Koripalloliitto toimivat avoimesti, vuorovaikutuksessa ja yhteistyössä, linjasi Tammivaara avaussanoissaan.

Laajempien aiheiden jälkeen esittelyvuorossa oli konkreettisia esimerkkejä Korisliiga-seurojen hyväksi todetuista konsepteista. Vilpas Vikingsin toiminnanjohtaja Marko Vihiniemi esitteli Salossa hyödynnettyä otteluisännyysmallia ja kannusti myös muita seuroja tarttumaan samaan ideaan.

Paikallisista konsepteista esittelyssä olivat myös Lahti Basketball:in toteuttamat pelaajien päivä -videot sekä Tampereen Pyrinnön Food Corner -konsepti. Paikalla ollut yleisö vaikutti päivän jälkeen tyytyväiseltä. Materiaalit lähtivät jakoon ja moni seura aikoi luvallisesti varastaa ideoita oman seuran toimintaan.

- Tärkeää, että meille tarjotaan mahdollisuuksia vaihtaa kokemuksia. Tämä on hyvä tapa kehittää yhteistä toimintaa, tuumi Korisliiga-seurojen joukossa ensimmäistä kertaa mukana ollut Ura Basketin puheenjohtaja Mikko Granström.

- Saimme monta hyvää vinkkiä tulevaan kauteen. Toivottavasti avoin keskustelu jatkuu.  

 
19.10.2021 08:56 Koripalloliitto tiedottaa

Paluu korisarkeen etenee rohkaisevalla tahdilla – harrastajat ja katsojat löytäneet tiensä takaisin

Alkukauden lisenssi- ja katsojatilastot ovat rohkaisevaa luettavaa koripalloperheelle. Lisenssimäärät ovat palanneet samalle tasolle kuin ennen koronapandemiaa, ja yleisö on löytänyt myös takaisin liigakatsomoihin.

21.12.2023 14:00 Korisliiga

Kilpailuvuoden 2024–25 Korisliigojen sarjalisenssien hakijat selvillä

Korisliigan ja naisten Korisliigan sarjamääräysten mukaisesti Korisliigan, naisten Korisliigan, miesten I divisioona A:n ja naisten I divisioonan seurojen piti hakea kilpailuvuoden 2024–25 sarjalisenssiä kyseisiin sarjoihin sarjalisenssihakemuksella joulukuun 15. päivään mennessä.

18.12.2023 10:00 Suomen Cup

Suomen Cupin Final Fourin lipunmyynti avattu

Molempien Suomen Cupien loppuhuipennus järjestetään 19.–21. tammikuuta Urhea-hallissa Helsingissä. Lipunmyynti Final Fouriin käynnistyi tänään maanantaina klo 10.

11.12.2023 12:00 Korisliiga

Seagulls ja Lahti Basketball käynnistävät hurjan korisviikon – pääsarjoissa 34 ottelun viikko

Alkanut viikko tarjoaa korisfaneille hienon kattauksen, kun korisliigoissa ja divisioonissa pelataan yhteensä 34 ottelua. Viikon aikana pelataan vähintään yksi ottelu joka päivä Ruudussa tai Koristv:ssä.

1.12.2023 20:04 Suomen Cup

Suomen Cupin rankingit vahvistettu – Final Fourin aikataulu julkaistu

Naisten ja miesten Suomen cupin Final Four -joukkueet ja tammikuussa Urhea-hallissa pelattavien välierien aikataulut ovat nyt vahvistettu.

22.11.2023 13:55 Suomen Cup

Naisten ja miesten Suomen Cupin Final Four -joukkueet selviävät marraskuun lopussa

Suomen Cupin huipennukseen selviytyy molempien sarjojen rankingin neljä parasta joukkuetta. Final Four -turnaus järjestetään 19.–21. tammikuuta Urhea-hallissa, Helsingissä.

25.8.2023 09:00 Korisliiga

Korisliigat jatkuvat Ruudussa - Koripalloliitto ja Nelonen Media jatkosopimukseen

Korisliiga ja naisten Korisliiga näkyy alkavalla kaudella Ruutu-palvelussa. Vuonna 2020 käynnistynyt yhteistyö jatkuu monivuotisella jatkosopimuksella.

20.6.2023 19:30 Korisliiga

Pääsarjojen sarjalisenssit kaudelle 2023–24 myönnetty: 64 joukkuetta yhteensä viidessä pääsarjassa

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt pääsarjojen sarjapaikat pelikaudelle 2023–24. Korisliigaan myönnettiin 12 ja naisten Korisliigaan 9 sarjalisenssiä. Kaikkiaan viidessä pääsarjassa nähdään tulevalla kaudella 64 joukkuetta.

1.6.2023 08:40 Korisliiga

Jussi Laakso ja Mika Haakana pokkasivat Vuoden valmentaja -palkinnot

Seagullsin mestarivalmentaja Jussi Laakso on Korisliigan vuoden valmentaja. Naisten Korisliigassa valinta osui Peli-Karhut mestaruuteen luotsanneeseen Mika Haakanaan.

31.5.2023 14:50 Naisten Korisliiga

Niemi ja Kanerva palkittiin korisliigojen kehittyneimpinä, Carroll ja Thomas Vuoden ulkomaalaispelaajat

Korihaiden Trey Niemi ja ToPon Meri Kanerva äänestettiin korisliigojen vuoden kehittyneimmiksi pelaajaksi. Seagullsin Jeffrey Carroll ja ToPon IImar’I Thomas puolestaan parhaat ulkomaalaispelaajat.

Näytä lisää vastaavia