Vuoden hauskin koulupäivä Lappeenrannassa – Pirkka Street Basket riemastutti alakoululaisia

18.5.2017 Pirkka Street Basket -tapahtuma liikutti torstaina alakoululaisia Lappeenrannassa. Katukorispeleistä Lappeenrannan kauppatorilla riemuitsi ainakin 300 lasta. Mukana tapahtumaa oli järjestämässä sekä Lappeenrannan Cazin että NMKY:n talkooväkeä.

Lotta Hämäläinen kiertuejuontaja Mikon haastattelussa

Lappeenrannan kauppatorilla oli tilaa pelata

Lappeenrannassa vietettiin riemukasta Pirkka Street Basket -päivää, kun kaikki rekan mukana kulkevat 10 katukoristelinettä pystytettiin Lappeenrannan kauppatorille. Tapahtumassa 60 joukkuetta pelasi yhteensä 103 ottelua.

Päivä oli täynnä energiaa. Kauppatorilla lapsilla oli tilaa temmeltää ja katukorispelien lisäksi lapset tekivät kiertuerekan edustalla vaikka mitä voimisteluliikkeitä.

Lappeenrannassa nähtiin myös erityisen hienoja kannustuslakanoita, joita koululaiset olivat itse askarrelleet. Mukana tapahtumaa järjestämässä oli sekä Lappeenrannan Catz että NMKY.

Catzin Korisliiga-joukkueen pelaaja Lotta Hämäläinen kertoi tapahtumassa terveiset pelaajille. Monille koululaiselle Lotta olikin entuudestaan tuttu, sillä Lotta on kuluneen kauden aikana toiminut myös Catzin korislähettinä.

- Monet saattavat muistaa minut kouluilla järjestetyistä korishetkistä. Teillä on mennyt tosi hienosti pelit, joten kannustan kaikkia lähtemään rohkeasti mukaan myös koristreeneihin. Koriksen kautta voi saada paljon kavereita, kertoi Lotta Hämäläinen kiertuejuontaja Mikon haastattelussa.

K-Supermarket Rakuuna oli ilolla ensimmäistä kertaa mukana järjestämässä Pirkka Street Basket -tapahtumaa. Kiertuerekan väki ilahtui kovasti, kun K-Supermarket Rakuunan kauppias Jarkko Kolehmainen lahjoitti kiertueelle Pirkka-kahvikuppeja. Kahvi on maistunut tapahtumissa hyvin järjestäjille sekä opettajille ja pahvikupit olivat päässeet loppumaan. Tällä viikolla kahvit porisevat vielä perjantaina Orimattilassa.

Pirkka Street Basket 2017 on osa Suomen Koripalloliiton ja Keskon Pirkka-tuotemerkin yhteisvastuullista Pikkusudet-hanketta, jonka tavoitteena on edistää lasten liikkunnallisuutta. Hanke toteutetaan yhteistyössä paikallisten koripalloseurojen ja K-ruokakauppiaiden kanssa.

Lue myös: Pirkka Street Basket Karkkilassa (16.5.2017)
Lue myös: Pirkka Street Basket Nokialla (17.5.2017)
Lue lisää: Pikkusudet 
 

Huikea katukorispäivä Pirkka Street Basketin tahtiin Oulussa

Tiistaina 150 alakoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää Oulussa. ONMKY:n talkooporukka kokosi K-Citymarket Kaakkurin pihaan yhteensä 7 koria ja tilaa pelata katukorista oli loistavasti.

Vuoden hauskin koulupäivä ja hellerajat rikki - Pirkka Street Basket Orimattilassa

Perjantaina Pirkka Street Basket -kiertuerekka kaartoi Orimattilan urheilukentälle, jossa 400 lasta nautti liikunnan ilosta täyden auringon alla. Orimattilan Jymy, K-Supermarket Orimattila ja Orimattilan Kaupunki iloitsivat kaikin puolin onnistuneesta tapahtumasta.

Pirkka Street Basket -kiertue Loimaalla – peräti 600 alakoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää

Pirkka Street Basket -kiertueen matka jatkui maanantaina Loimaalle, jossa järjestettiin jälleen yksi kevään suurimmista katukoristapahtumista. Loimaan Korikonkarit, lähiseudun koulut ja K-Citymarket Loimaa tekivät loistavaa yhteistyötä, kun lähes 600 alakoululaista pääsi viettämään vuoden hauskinta koulupäivää.

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu vahvana – liikunnan riemua tarjottu jo yli 42 000 lapselle

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmän päivittäistavaratoimiala ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyölleen. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön helmiä ovat olleet Pikkusudet -tapahtumat sekä Pirkka Street Basket -kiertue, joiden avulla on tarjottu liikunnan riemua jo yli 42 000 lapselle.

Seurauutisia #6: Kevään Pirkka Street Basket -kiertueella mukana 19 seuraa

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

7.11.2017 Minit

Pirkka Street Basket –kiertue jatkuu – järjestäjien haku auki 15.12. asti

Koripalloliiton ja Ruokakeskon yhteistyö jatkuu vahvana, ja Pirkka Street Basket -tapahtuma liikuttaa koululaisia jälleen ensi keväänä. Kiertue matkaa ympäri Suomen tavoitteenaan järjestää vuoden hauskin koulupäivä ja tarjota liikunnan riemua alakoululaisille yhdessä paikallisten seurojen kanssa.

24.8.2017 Katukoris

Viikon viimeinen Pirkka Street Basket täytti Uudenkaupungin torin

Torstaina katukorispelejä pelattiin Uudenkaupungin torilla aurinkoisissa tunnelmissa. Tapahtuma oli tähän mennessä syksyn suurin 500 osallistujallaan. Torilla riitti myös paljon kannustajia, kun ohikulkijat pysähtyivät katsomaan pelejä ja lisäksi Korihaiden pelaajia vieraili paikalla.

23.8.2017 Katukoris

Kärrynpyöriä ja katukorista – Pirkka Street Basket liikutti lapsia keskiviikkona Laitilassa

Pirkka Street Basket -kiertueen rekka pysähtyi keskiviikkona Laitilan K-Supermarketin pihaan. 200 koululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää katukoriksen parissa intoa täynnä. Pelinohjaajina tapahtumassa toimivat ansioituneesti Korihaiden edustusjoukkueen pelaajia.

22.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket Raumalla - Katukorista kaikille

Tiistaina Raumalla vuoden hauskinta koulupäivää oli viettämässä 150 oppilasta. K-Citymarket Rauman pihalla katukorista pelasi myös erityisryhmien oppilaita. Tapahtuma tarjosi järjestäjä Rauma Basketille mahdollisuuden rekrytoida uusia korispelaajia seuran toimintaan.

21.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket Tampereella – katukorista ja liikunnan iloa

Katukoriskiertue sai maanantaina jatkoa Tampereella, kun Tesoman palloiluhallin parkkipaikalle pystytettiin kahdeksan katukoristelinettä. 300 alokoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää hymyssä suin. Tapahtumaa oli toista kertaa mukana järjestämässä paikallinen seura Raholan Pyrkivä.

Näytä lisää vastaavia