Camille Zimmermanille jatkosopimus Kouvottariin

8.7.2019 08:12 Kouvottaret sai parin päivän sisään lisää iloisia uutisia maailmalta, kun viime kaudella ammattilaisuransa juuri Kouvolasta aloittanut 23-vuotias Camille Zimmerman palaa tuttuun Kouvottaret-paitaan tulevaksi kaudeksi.

Zimmermanin tulokaskausi Euroopassa oli onnistunut. Kuva: Ville Vuorinen

185-senttinen Camille Zimmerman on pelipaikallaan todella monipuolinen ja tasaisen hyvä pelaaja. Columbian yliopiston kasvatti vakuutti heti ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan Kouvottarissa tehden 37 ottelussa tehot 18,4/8,4/3,0/1,5r, tehokkuus 18,8. Laiturin tehot pudotuspeleissä olivat vielä aavistuksen paremmat kuin runkosarjassa. 

Pudotuspeleissä Zimmerman heitti kahdesti 30 pistettä tai yli ja napsi kolme tuplatuplaa. Yhteensä koko kaudella tuplatuplia kertyi täysi tusina. Vapaaheittoviivalta Zimmerman oli koko sarjan kuudenneksi tarkin (81%). 

- Olen iloinen ja kiitollinen mahdollisuudesta palata takaisin Kouvottariin. Uskon, että minulla on nyt yhden kauden jälkeen jo hieman tuntumaa Korisliigasta ja olen harjoitellut kesän aikana todella kovaa tullakseni takaisin parempana pelaajana ja voidakseni näin auttaa myös paremmin joukkuettamme. Oli samalla hienoa ja jännittävää edetä viime kaudella välieriin ja olisikin upeata, jos voisimme parantaa tästä seuraavalla kaudella, Camille Zimmerman toteaa seuran tiedotteessa.

- Odotan jo innolla päästäkseni takaisin kentälle joukkuekavereideni ja valmentajieni kanssa, jotta voimme aloittaa työt ensi kautta varten. Haluan kiittää kaikkia joukkueen faneja, jotka teitte ensimmäisestä ammattilaisvuodestani todella hienon, on mukava tulla takaisin. Odotan jo kovasti tulevia pelejä kanssanne, Zimmerman päättää.

- Kova työ palkittiin ja toinen tärkeä pelaaja palaa joukkueeseen. Camille on myös hieno ihminen ja hieno pelaaja. Hänelläkin on kova halu kehittää itseään pelaajana ja Cam uskoo, että pystymme auttamaan häntä siinä. Naisten joukkueen taustaryhmälle taas suuri kiitos hienosta työstä, Kouvottarien päävalmentaja Mika Hartonen toteaa.

Kouvottarien viime kauden vahvasta ulkomaalaiskolmikosta jatkaa Kouvolassa täten kaksi, kun Claire Lamunun paluu varmistui jo loppuviikosta. 

Kouvottarien pelaajasopimukset naisten korisliigakaudelle 2019-2020: Kaisa Lind, Roosa Frimodig, Maria Koskinen, Henriikka Vähäuski, Claire Lamunu ja Camille Zimmerman.

Henkilöt

 
16.2.2024 20:10 Naisten Korisliiga

ToPo kauden kolmanteen voittoon HBA:sta

ToPo vei kauden kolmannen Helsingin derbyn nimiinsä. Joukkue jatkaa sarjassa puhtaalla pelillä, kun se nappasi vieraspisteet 86-66.

10.2.2024 20:50 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja Honka voittoihin paikallisvastustajista – ToPo jatkoi vahvaa menoaan

Naisten Korisliigassa pelattiin lauantaina neljä ottelua. Voitot kirjattiin Kouvottarille, Hongalle, ToPolle ja Forssan Alulle.

7.2.2024 13:33 Naisten Korisliiga

Tampereen Pyrinnön Saana Kujala naisten Korisliigan tammikuun kuukauden pelaaja

Upean tammikuun pelanneen Pyrinnön Saana Kujala on valittu naisten Korisliigan tammikuun kuukauden parhaaksi pelaajaksi.

3.2.2024 18:20 Naisten Korisliiga

Kouvottaret yllätti Hongan – ViVe heitti PeKa:n kumoon

Naisten Korisliiga jatkui lauantaina neljällä ottelulla. Illan voittajia olivat Kouvottaret, ViVe, ToPo sekä Pyrintö.

27.1.2024 19:45 Naisten Korisliiga

ToPo:n voittokululle jatkoa – huippuvireinen Saana Kujala johdatti Pyrinnön voittoon

Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Päivän voittajia olivat ToPo, ViVe ja Pyrintö.

26.1.2024 20:08 Naisten Korisliiga

Hongalle vieraspisteet Helsingistä

Naisten Korisliigan illan ainoassa ottelussa Tapiolan Honka voitti vieraskentällä HBA-Märskyn 59-56.

24.1.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigassa kotivoittoja

Naisten Korisliiga jatkui neljällä ottelulla. Illan kierroksella nähtiin kotivoittoja, kun Honka, ViVe, Kouvottaret ja ToPo nappasivat sarjapisteitä.

21.1.2024 20:45 Suomen Cup

ToPo naisten Motonet Suomen Cupin mestari

ToPo vei nimiinsä naisten Motonet Suomen Cupin toisen kerran peräkkäin. Finaalissa kaatui PeKa selvin lukemin 106-77.

21.1.2024 12:01 Suomen Cup

ToPo ja PeKa naisten Motonet Suomen Cupin finaalissa sunnuntaina klo 17:45

Naisten Suomen Cupin mestari 2023 ratkeaa sunnuntaina, kun Torpan Pojat ja Peli-Karhut kohtaavat Urhea-hallissa Helsingissä. Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä TV2:lla ja Yle Areenassa.

20.1.2024 17:52 Suomen Cup

Naisissa PeKa ja ToPo lunastivat paikat Motonet Suomen Cupin finaaliin

Naisten puolella Motonet Suomen Cupissa nähdään uusinta viime vuoden finaalista. PeKa eteni finaaliin kaatamalla Hongan. ToPo puolestaan pudotti Pyrinnön kyydistä. Urhea-hallissa pelattava finaali pelataan sunnuntaina 21. tammikuuta klo 17:45. Se on nähtävissä Yle TV2:lla ja Yle Areenassa.

Näytä lisää vastaavia