EBT päätti runkosarjansa voittoon Espoon derbyssä

12.3.2024 22:27 Naisten Korisliigassa pelattiin yksi ottelu. Siinä EBT tarttui kiinni pudotuspelipaikkaan, kun Honka kaatui vieraskentällä 64-58.

Nicole Ogun taisteli vahvasti korin alla. Kuva: Ville Vuorinen

Ensimmäinen puoliaika edettiin tasaisissa merkeissä. Molemmat joukkueet onnistuivat puolustuspäässä. Kotijoukkue pääsi puoliajalle neljän pisteen johdossa.

Kolmannella jaksolla EBT alkoi erottumaan edukseen ja nousi johtoon. Honka ei kuitenkaan luovuttanut vaan kävi viimeisen kymmenen minuutin aikana johdossa. Ratkaisuhetkillä EBT oli kuitenkin joukkueista vahvempi ja nappasi voiton.

- Tänään haimme hienosti hyökkäyslevypalloja, joiden kautta saimme toisia mahdollisuuksia. Menimme Hongan kanssa näissä tasarinnoin, kunnes neljännessä erässä haimme niitä vähän vielä enemmän ja näin saatiin muutama pinna tehtyä enemmän, EBT:n päävalmentaja Niko Hellman sanoi ottelun jälkeen.

Nicole Ogun tilastoi tupla-tuplan 19 pisteellä ja 14 levypallolla. Myös Sanni Tuomisto 15/10 ylsi tupla-tuplaan. Cierra Walker pussitti Hongalle 21 pistettä ja upotti kaikki kahden pisteen heittonsa.

EBT nousi voitolla kahdeksanneksi ja on viimeisellä pudotuspelipaikalla. Se joutuu kuitenkin vielä jännittämään, sillä HBA-Märsky on kahden pisteen päässä ja joukkueella on kaksi ottelua pelaamatta. Honka on sarjassa kolmantena. Heillä on kaksi ottelua runkosarjaa jäljellä.

Ottelutilasto

 
17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

30.3.2024 19:20 Naisten Korisliiga

FoA puolusti Pyrinnön nurin ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun

Pyrinnön ja Forssan Alun ottelusarjassa ratkaisu siirtyi ratkaisevaan viidenteen otteluun, kun FoA kaatoi kotikentällään Pyrinnön 78-49.

Näytä lisää vastaavia