EBT venytti ottelusarjaa vaikean paikan edessä – Peli-Karhut ja Hyvinkään Ponteva puhtaalla saldolla välieriin

25.3.2019 22:33 Espoo Basket Team pelasi selkä seinää vasten kotikentällään Catzia vastaan, mutta onnistui ottamaan trillerivoiton pisteellä loppusekunneilla. Forssan Alku puolestaan otti toisen kiinnityksen välieräpaikkaan voittamalla Kouvottaret jälleen vieraskentällä. Suoran välieräpaikan 3-0 voitoilla tänään itselleen varmistivat sen sijaan Peli-Karhut sekä Hyvinkään Ponteva. Tapiolan Hongan ja HBA:n kaudet ovat nyt näin ollen taputeltuja.

Espoo Basket Teamin Delaney Hodgins oli ilmiömäisessä vedossa ja pussittamalla 26 pistettä. Kuva: Ville Vuorinen.

Espoo Basket Team pelasi vaikeassa tilanteessa selkä seinää vasten, mutta onnistui nousemaan todelliseen trillerivoittoon kotikentällään pisteellä pelin päättyessä 61-60 (35-29). Tilanne on nyt joukkueiden välillä 1-2 Catzin hyväksi.

EBT:n kaksi aiempaa ottelua Catzia vastaan ovat onnahdelleen jo avausjakson aikana heittopelin yskähdellessä. Tällä kertaa kotijoukkue asteli uudesti syntyneenä parketille käsi kuumana Delaney Hodginsin painaessa heti joukkueen avauskorin kolmen pisteen kaaren takaa sisään.

Takaa-ajajaksi Catz joutui ensimmäisen kerran kunnolla toisen jakson lopussa, kun tällä kertaa vuorostaan Lotta Vesiluoma (7/5) heilutti sukkaa kaaren takaa ja vei joukkueensa yhdeksän pisteen etumatkaan. Kolmannella jaksolla vieraat onnistuivat kuitenkin tehostamaan puolustustaan ja jakson puolivälissä kissat olivat tasoittaneet pelin.

Päätösjaksolla joukkueet kulkivat viimeisille kymmensekuntisille käsi kädessä ottelun ollessa korista koriin juoksua. Vajaa kymmenen sekuntia ennen summeria Valencia McFarland ajoi kylmäpäisesti korille ja onnistui hankkimaan sisäänmenneen suorituksen päälle vielä vapaaheiton, mikä siirsi Catzin pisteen johtoon. Jos McFarlandin ratkaisu oli kylmähermoinen, niin vielä kovempi suoritus nähtiin EBT:n aikalisän jälkeen. Vain pari sekuntia ennen pelikelloa Lotta Eräkangas lähti hyppyheittoon, joka painui kotiyleisön riemuksi korin perukoille. Aleighsa Welch sai tämän jälkeen yrittää vielä heittoa, mutta turhaan. Pisteen voitto riisti tältä erää Catzin suoran välieräpaikan.

– Lopussa voi aina miettiä, mitä olisi voinut tehdä toisin, mutta hävisimme ottelun, kun emme mätsänneet Hodginsia paikassa ja hän pääsi heittämään liian vapaita heittoja. Vieraissa on vaikea voittaa, jos 3p prosentti 13 ja viisi vapaaheittoa, kolme sisään. Siihen nähden oltiin aika lähellä voittoa, Mika Haakana tuumi.

Catz kesti tälläkin kertaa EBT:n levypallopelaamisessa mukana, mutta jalkoihin vierasjoukkue jäi selvästi kolmen pisteen heitoissa. Kotijoukkue sai säkitettyä kaukaa sisään kymmenen kertaa, mutta Catzin heitot kolisivat rautoihin ja saldoksi kertyi vain kolme onnistunutta kolmosta. Parempi Catz sen sijaan oli jälleen lähiheitoissaan, jonka lisäksi joukkue tehtaili kotijoukkueen menetyksistä 17 pistettä EBT:n hyötyessä näistä vain neljällä pisteellä.

Espoo Basket Teamin tehotykki oli Delaney Hodgins (26/4), joka tyylitteli yhdeksästä kolmen pisteen heitoistaan peräti kuusi pohjaan. Hurjan levypallosadon itselleen haali puolestaan Kamilah Jackson (9/18/5s) ja tasaisen varmaa suorittamista jatkoi jälleen pelin ratkaisija Lotta Eräkangas (7/7/4s). Eräkankaan mukaan hyökkäyspään valinnat olivat fiksumpia aiempaan verrattuna:

– Verrattuna kahteen ekaan matsiin verrattuna tehtiin parempia valintoja hyökkäyspäässä. Vaikka kakkosprosentti ei vieläkään kauhean häikäisevä ole, niin fiksummilla ratkaisuilla saatiin enemmän kuin 10 pistettä ekaan jaksoon. Puolustus kokonaisuutena ja levypallopeli oli loppujen lopuksi ihan hyvää.

Koko ottelun korkeimman teholukeman iski pöytään Aleighsa Welch (21/7/4s), joka piti joukkuetta mukana vaikeilla hetkillä. McFarland ei onnistunut yhdessäkään kaukoheitossaan, mutta tyylitteli muuten kasaan vakuuttavat lukemat (19/5/5s).

Ottelutilastot

Forssan Alku haki jälleen voiton Jatke Areenalta

Forssan Alku nappasi toisen kiinnityksen välieräpaikkaan voittamalla Kouvottaret jälleen vieraissa Jatke Areenalla. Kiivasluontoinen ottelu päättyi jälleen pienillä korieroilla luvuin 64-70 (33-39). Mikäli Kouvottaret haluaa tasoittaa ottelusarjan, on sen voitettava keskiviikkona Forssassa vieraskentällä. Ottelusarja on nyt 1-2 Forssan Alun hyväksi.

Forssan Alku voitti kaikki neljännekset viimeistä jaksoa lukuun ottamatta. Alku oli ottelun alkupuolella aktiivisempi ja aggressiivisempi. Vaikeuksiin kotijoukkue joutui ensimmäistä kertaa toisen neljänneksen aikana, kun vierasjoukkue rynnisti yhdeksän pistettä yhtäjaksoisesti Kouvottarien sortuessa ohiheittoihin.

Kouvottarien pelitilanneheitot eivät uponneet mairittelevasti kolmannellakaan jaksolla. Forssan Alku rakenteli kärsivällisesti omia paikkojaan, mutta kotijoukkuetta piti pelissä mukana virheistä saadut vapaaheitot ja päätöskympille kotijoukkue joutui lähtemään kahdeksan pisteen tappioasemasta.

Päätösneljännekselle tultaessa Forssan Alun kivenkova puolustus alkoi osoittaa kääntöpuoltaan, kun joukkueen avainpelaajien virhetilit alkoivat täyttyä uhkaavasti, mikä pakotti esimerkiksi Ella Salmisen sekä Emily Kinnestonin extrahuilille.

Ottelun loppupuolella Kouvottarien Taeler Deer alkoi saada virettään kunnolla käyntiin ja liukasjalkainen pelintekijä viimeisteli ajoja sisään oikealta ja vasemmalta. Vajaa kaksi minuuttia ennen pelikellon soittoa kouvolalaisrivistö oli kuronut eron lopulta enää pisteeseen. Kauaa ei kotijoukkueen hurmos kestänyt kuitenkaan, kun jo hetken päästä luottopelaaja Mia Loyd hankki itselleen vapaaheitot onnistuneella lopputulemalla. Kouvottaret yritti vielä tasoittaa omassa päädyssään, mutta heikolla menestyksellä. Emily Kinneston pääsi vapaaheittoviivalle vielä kaksi kertaa, ja ottelu oli käytännössä sinetöity.

Forssan Alku heitti piirun verran paremmin sisään läheltä ja kaukaa, mutta selkeä erottava tekijä joukkueiden välillä oli levypalloissa. Alku karvasi itselleen näistä suurimman osa ja heitti hyökkäyslevyistä 21 pistettä. Kouvottaret sai näistä aikaiseksi vaatimattomat kuusi pistettä.

Kunnioitettavan komean tupla-tuplan kasaan latasi Mia Loyd (19/13/6s), joka oli myös forssalaisten tehokkain. Kovaa venymistä osoittivat myös Emily Kinneston (18/6) sekä Hanna Vapamaa (7/11).

Pudotuspelien luottohahmoksi Kouvottarien puolelta on osoittautunut Camille Zimmerman (14/16/4r). Kovaa painia korin alla esittivät Claire Lamunu (13/15) sekä Veera Välimaa (9/4).

Ottelutilastot

Peli-Karhut kolmella ottelulla välieriin

Peli-Karhut varmisti joukkueelleen suoran välieräpaikan kotiyleisön edessä. Kovaa kamppailua sai PeKa suorittaa Tapiolan Honkaa vastaan, mutta kotkalaiset vetivät kaikissa kolmessa kohtaamisessa pidemmän korren. Viimeisin ottelu päättyi numeroin 75-59 (33-31).

Selkä seinää vasten pelannut Honka pysyi kotijoukkueen kannoilla aina viimeiselle neljännekselle asti, vaikka helppoa ei hallitsevan mestarin pelaajien pysäyttäminen ollut. PeKan Brittany Starlingia puolustettiin kovaa, mutta niin vain sisäpelaaja otti vaikeita ratkaisuja yksin ja oli säkittänyt jo avausjakson päätteeksi 17 pistettä.

Kotijoukkue nyki eron jatkuvasti viiteen pisteeseen, mutta aina vieraat seurasivat hermostumatta sitkeästi kannoilla. Vierasjoukkueen kompastuskiveksi muodostui lopulta päätösneljänneksen alku. Honka heitti ohi ja jakeli huonoja syöttöjä, mikä avasi väylän kotijoukkueelle eron repimiseen. Noora Järvikangas, Linda-Lotta Lehtoranta sekä Brittany Starling onnistuivat kaikki hyökkäyspäädyssä Hongan säheltäessä ja nopeasti ero oli venähtänyt jo yhdeksään pisteeseen. Tästä ei vierasjoukkue enää toipunut kuumaksi päässeen PeKan kaasuttaessa kohti voittoa ja välieräpaikkaa Hongan joutuessa kesälomalle.

Tälläkään kertaa ei suuria eroja joukkueiden välille tilastoihin päässyt muodostumaan. Kaukoheitot jakautuivat tismalleen tasan, mutta tarkemmin ja enemmän PeKa heitti kahden pisteen heittoja. Myös levypallot PeKa kuittasi täpärästi nimiinsä ja vastustajan menetyksistä kertyi 21 pisteen potti Hongan 12 vastaan.

Hurjassa vedossa oli Peli-Karhujen Brittany Starling, joka mätti käsittämättömän tupla-tuplan (38/16/4s). Starlingin teholukema oli peräti 50. Tehokkaina esiintyivät myös Brooke McCarty (11/6s) sekä Daniela Wallen (11/8/5s/5r).

Hongan kokoonpanosta eniten pisteitä ja levypalloja kasasi Sidney Cook (22/7). Toiseksi tehokkain oli Alexyz Vaioletama (10/6) ja kotimaisen kaartin tehokkaimpana hääri Roosa Lehtoranta (5/4).

Ottelutilastot

Hyvinkään Ponteva varmisti itselleen puhtaalla saldolla välieräpaikan

Hyvinkään Pontena nappasi itselleen välieräpaikan voittamalla HBA:n puhtaalla saldolla 3-0. Joukkueiden viimeinen kohtaaminen päättyi Martinhallissa murskalukuihin 83-48 (44-18).

Jo avausjakson aikana Pontevan rosterista useampi pelaaja sai onnistumisia hyökkäyspäädyssä ja pistetilin komeasti auki. HBA joutuu altavastaajaksi jo avauskympillä kotijoukkueen karatessa 11 pisteen johtoon, mutta luvut olivat vasta alkusoittoa ottelulle.

Toinen neljännes oli todellinen tuskien taival HBA:lle. Lotta Vehka-Aho ja Sara Bejedi olivat joukkueen ainoat, jotka onnisuivat samaan pallon pussiin. Jakson aikana vieraat saivat vaivaiset kuusi pistettä taululle, mutta kotijoukkue mätkäytti tulostaululle puolestaan 21 pistettä.

Loppupelin aikana HBA toipui vielä shokkialustaan ja pääsi parempaan vireeseen hyökkäyspäädyssään, muttei onnistunut enää haastamaan kuumaksi päässyttä konkarijoukkuetta. Näin ollen nuoren HBA:n sarjaurakka on tältä kaudelta päättynyt komeasti pudotuspelien puolivälieriin. Miikka Sopanen antoi varauksetonta suitsutusta nuorelle joukkueelle pelin päätyttyä:

– Ensinnäkin haluan onnitella HBA:ta koko loistavasta kaudesta kaikkien aikojen kovimmassa naisten korisliigassa. Huippulahjakkaiden kärkipelaajiensa johdattamana HBA pelaa aivan hurjalla tasolla ottaen huomioon, että kyse on lukioikäisistä nuorista. Meillä puolestaan on kokenut ryhmä, joka haluaa mennä päätyyn saakka. Me olimme tänään hyviä alusta loppuun ihan jokainen pelaaja. Puolustuksemme oli järkevää ja riittävän fyysistä. Faktaa on nyt, että emme tiedä kuka välierissä vastaan tulee. Eli huilataan nyt pari päivää ja aletaan sitten tiukka valmistautuminen tulevaan sarjaan

Ottelun tilastot eivät jättäneet jossiteltavaa tällä kertaa. Ponteva repi murskaavalla erolla levypallot käsiinsä, hyökkäyslevyistä kertyi 21 pisteen potti ja kolmen sekunnin alueelta joukkue tulitti 44 pistettä HBA:n 16 vastaan. HBA:n menetyksistä HyPo rankaisi kuittaamalla 31 pistettä.

Ottelun tilastokärkinä komeili joukkueen riveistä tuttu kolmikko. Randi Brown kasasi itselleen tupla-tuplan (21/12/6s/5r), mutta niin ikää vakuuttavia tehoja esittelivät jälleen Jessica January (18/8/7s) sekä Taru Tuukkanen (8/7/4s).

HBA:n aikaansaavin oli kentällä Awak Kuier (8/12). Naisten Korisliigan parketilla nähtiin tältä haavaa viimeistä kertaa huippulupaus Sara Bejedi (16) sekä Lotta Vehka-Aho (12), jotka molemmat saivat aikaan mukavan pistetilin.

–Tyhjä on olo. Ponteva karkasi heti alusta selvään voittoon. Toki tiesimme, että vastaan tulee kova vastustaja, joka myös onnistui hyvin ja sitä kautta ansaitsi voiton. Nyt on todellakin tyhjä olo. Pelasimme hienon kauden, jonka kruunasi pääsy playoffs–peleihin ensimmäistä kertaa HBA:n historiassa. Oli hienoa päästä itsekin viimeiseksi lukiovuodeksi tähän prosessiin mukaan ja olla osa tätä hienoa joukkuetta, Lotta Vehka-aho tunnelmoi.

Ottelutilastot

Pudotuspelien puolivälierät jatkuvat keskiviikkona 27.3., jolloin kaksi viimeistä ottelusarjaa ovat katkolla. Catz pelaa tällöin Lappeenrannassa EBT:tä vastaan ja Kouvottaret matkustaa Forssaan ja ottelu on katsottavissa Elisa Viihde Sport -kanavalta. Molemmat ottelut käynnisyvät kello 18:30. 

 

 
19.6.2019 08:47 Susiladies

Roosa Lehtoranta Belgian pääsarjan Antwerp Giantsiin

Naisten Korisliigaa päättyneellä kaudella Tapiolan Hongassa pelannut Roosa Lehtoranta, 22, siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaille, kun Peli-Karhut-kasvatti on tehnyt sopimuksen Belgian pääsarjassa pelaavan Antwerp Giantsin kanssa.

6.6.2019 20:26 Naisten Korisliiga

HBA:n Sara Bejedi palkittiin arvokkaimpana pelaajana, Peli-Karhut rohmusi palkintoja

Naisten Korisliiga-seurojen valmentajat ja kapteenit valitsivat 18-vuotiaan huippulupauksen, Sara Bejedin, sarjan parhaimmaksi pelaajaksi. Suomen mestari Peli-Karhujen pelaajia palkittiin kolmessa kategoriassa.

14.5.2019 13:02 Naisten Korisliiga

Mäkelä jatkaa mestarijoukkue Peli-Karhujen päävalmentajana

Kaksi edellistä naisten Suomen mestaruutta voittanut Peli-Karhut jatkaa ensi kaudella tutulla valmennuskaksikolla.

21.4.2019 16:03 Naisten Korisliiga

Peli-Karhut juhlii naisten Korisliigan mestaruutta toista vuotta peräkkäin

Naisten Korisliigan neljäs finaaliottelu tarjosi pääsiäisen ratoksi laadukasta naiskoripalloa, josta ei tunnelmaa ja jännitystä puuttunut. Catz taisteli viimeiseen asti, mutta lopulta trilleriksi venynyt ottelu kruunasi Peli-Karhut Suomen mestariksi toista kertaa peräkkäin ottelun päättyessä kahden pisteen erolla 71-73 (37-37). Suomen mestaruus on PeKalle viides.

18.4.2019 22:57 Naisten Korisliiga

Catzin Roosa Kosonen: ”Luvassa on todella mielenkiintoinen ottelu”

Catzin oma kasvatti Roosa Kosonen kertoo joukkueen ottavan kaiken irti finaalisarjan välipäivistä, jolloin aika menee pelaajilla pitkälti palautumiseen ja seuraavaan otteluun valmistautumisessa.

16.4.2019 21:46 Naisten Korisliiga

Catz taisteli selkä seinää vasten ja nappasi ensimmäisen voiton finaalisarjassa

Lappenrannan Catz kykeni venymään vaikean paikan edessä finaalisarjan ollessa jo 0-2 kotkalaisille. Ryhdikkäästi ottelun aloittanut Catz oli vähällä jälleen menettää otettaan voitosta päätösjaksolla, mutta lopulta Elena Reshetkon ja Valencia McFarlandin vapaaheitot toivat joukkueelle voiton lukemin 77-83 (29-40).

14.4.2019 20:49 Naisten Korisliiga

Sinnikäs PeKa taisteli itsensä jatkoajan päätteeksi voiton päähän mestaruudesta

Peli-Karhut nappasi tiukan ja monivaiheisen ottelun päätteeksi voiton jatkoajalla lukemin 80-84 (40-35). Finaalisarja on katkolla PeKalle ensi tiistaina Karhuvuoressa ottelusarjan ollessa jo 2-0.

13.4.2019 20:09 Naisten Korisliiga

Hyvinkään Ponteva on naisten Korisliigan pronssimitalisti 2018-19

Hyvinkään Ponteva on naisten Korisliigan pronssimitalisti vuosimallia 2018-19. Hurjassa vireessä ollut Ponteva selätti Kouvottaret murskaavasti kotiyleisön edessä luvuin 104-59 (55-30).

12.4.2019 21:57 Naisten Korisliiga

Peli-Karhujen ehjä joukkuepeli takasi voiton kotiyleisön edessä

Naisten Korisliigan finaalisarja 2018-19 käynnistyi Kotkan Karhuvuoressa, jossa Peli-Karhut nappasi Catzista selvän voiton koriluvuin 76-61.

11.4.2019 10:53 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaaliennakko: PeKa puolustaa mestaruutta kotiedun turvin Catzia vastaan

Naisten Korisliigan fiinaalisarja vuosimallia 2018-19 käynnistyy huomenna perjantaina 12. huhtikuuta. Vastakkain asettuvat Kotkan Peli-Karhut ja Lappeenrannan Catz, jotka kohtasivat toisensa myös viime vuoden loppuotteluissa. Joukkueiden päävalmentajilla on edessään tuttu vastustaja, jossa pelaajat ja pelityylit ovat hyvin hallussa puolin ja toisin.

7.4.2019 20:05 Naisten Korisliiga

Kouvottarien puhti ei riittänyt kaatamaan Peli-Karhuja – hallitseva mestari jälleen finaaliin

Kymenlaakson paikallisvälieräsarja ratkesi tänään Peli-Karhujen voittoon. PeKa vei sarjan lopulta nimiinsä 3-1 ja otteluparin viimeisin koitos Jatke Areenalla oli jo selvää hallitsevan mestarin komentoa.

5.4.2019 22:13 Naisten Korisliiga

Valencia McFarland upotti Pontevan kolmen pisteen heitollaan ja vei Catzin finaaliin

Lappeenrannan Catz on varmistanut paikkansa naisten Korisliigan finaalipeleissä. Hyvinkään Ponteva pisti tiukasti kampoihin kotihallissaan, mutta joutui jälleen ottelun loppuminuuteilla taipumaan Catzille, joka jyräsi puhtaalla 0-3 saldolla loppuotteluihin. Illan toisessa välieräottelussa Kouvottaret puolestaan pelasi onnistuneesti selkä seinää vasten vieraissa voittamalla Peli-Karhut lukemin 76-82. Otteluparin sarja on nyt 2-1.

3.4.2019 22:23 Naisten Korisliiga

Peli-Karhut ja Catz kiinni finaalipaikassa – välierät katkolla perjantaina

Peli-Karhut sai jälleen suorittaa kovan iltapuhteen Kouvottaria vastaan, mutta edellisensä kaltaisesti illan ottelu ratkesi loppuminuuteilla kotkalaisten eduksi numeroin 86-91. Hyvinkään Ponteva onnistui petraamaan aiempaan peliin nähden, mutta Catzin kova päätösjakson rynnistys ja henkinen kantti piti ottelun loppuun asti kissojen repiessä voitto niukasti lukemin 76-73.

1.4.2019 22:04 Naisten Korisliiga

Catzin ryöstöretki Hyvinkäälle onnistui suvereenisti – Peli-Karhut piti kotiedun Kouvottaria vastaan

Lappeenrannan Catz venyi voittoon ensimmäisessä välieräottelussa vaikean paikan edessä, kun vastaan asettui runkosarjavoittaja Hyvinkään Ponteva kotiedun turvin. Catzin toteutus toimi nyt molemmissa päissä kenttää ja lappeenrantalaiset nappasivat selvän voiton koriluvuin 69-84. Ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan sai myös Peli-Karhut, joka sai vääntää Kouvottaria vastaan summerin soittoon asti. Lopulta kotkalaiset olivat kuitenkin piirun verran parempia numeroin 70-66.

1.4.2019 10:24 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan välieräennakko: HyPo saa vastaansa kestomenestyjä Catzin, PeKa ja Kouvottaret Kymenlaakson paikallisvääntöön

Naisten Korisliigan lopulliset välieräparit selvisivät viime perjantaina. Runkosarjavoittaja Hyvinkään Ponteva aloittaa välieräurakkansa Martinhallista ja saa vastaansa kestomenestyjäjoukkue Catzin. Hallitseva mestari Peli-Karhut pääsee omaan ottelusarjaansa levänneenä ja kohtaa pitkän puolivälieräurakan käyneen Kouvottaret. Otteluparin sarja aloitetaan Kotkan Karhuvuoresta.

29.3.2019 22:06 Naisten Korisliiga

Kouvottaret taisteli tiensä välieriin: ”Ihan hemmetin hieno fiilis”

Kouvottaret onnistui viimein ottamaan kotivoiton Forssan Alkua vastaan. Otteluparin tunteikas ja tasaväkinen sarja venyi lopulta aina viidenteen otteluun, mutta viimeisessä kohtaamisessa kouvolalaiset olivat selvästi parempia koriluvuin 75-51. Sijoitus on samalla Kouvottarien tähänastisen liigahistorian paras.

27.3.2019 22:17 Naisten Korisliiga

Catz jatkaa välieriin – Kouvottaret venytti ottelusarjan viidenteen peliin

Lappeenrannan Catz nousi voittoon Espoo Basket Teamista polveilevan ottelun päätteeksi kotikentällään koriluvuin 70-64. Otteluparin voitot menivät Catzille lopulta 3-1 ja näin ollen lappeenrantalaiset selvittivät tiensä välieriin. Kouvottaret sai puolestaan taistella pakkovoitosta Feeniksillä aina jatkoajalle asti, mutta lopulta vieraat karvasivat voiton Forssan Alusta 82-87. Otteluparin sarja on nyt 2-2 ja välieräpaikka ratkeaa perjantaina Kouvolassa.

25.3.2019 11:32 Naisten Korisliiga

Maaliskuun pelaaja Claire Lamunu: ”Toivoisin voivani auttaa lapsia näkemään mahdollisuutensa”

Ugandalaissyntyinen Claire Lamunu aloitti koripallon pelaamiseen vasta teini-iässä, mutta on siitä huolimatta ehtinyt kehittymään valtavasti lyhyen ajan sisällä. Laji on vienyt Lamunun kauas pois kotimaasta, mutta 25-vuotias sisäpelaaja on tarttunut ennakkoluulottomasti haasteisiin ja madollisuuksiin. Kouvottarien seuraava pudotuspelien puolivälieräottelu on tänään maanantaina 25.3. Forssan Alkua vastaan Jatke Areenalla. Selostajana ottelussa toimii Kouvojen Korisliigan otteluista tuttu ääni Simo Pyöriä ja kommentaattorina koripallolegenda Auli Nyman.

22.3.2019 22:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret tasoitti ottelusarjan Alkua vastaan – toinen kiinnitys välieräpaikkaan PeKalle, HyPolle sekä Catzille

Kouvottaret tasoitti vieraissa puolivälierien ottelusarjan Forssan Alkua vastaan. Tilanne on nyt 1-1 molempien onnistuessa nousemaan voittoon vieraissa. Toiseen voittoonsa tänään ylettyivät sen sijaan Peli-Karhut, Hyvinkään Ponteva, sekä Catz. Kaikilla kolmella on mahdollisuus napata välieräpaikka ensi maanantaina.

20.3.2019 21:04 Naisten Korisliiga

Hongan vahva aloitus ei riittänyt loppuun asti – Peli-Karhut avausvoittoon

Tapiolan Honka pisti kovaa kampoihin ensimmäisessä puolivälieräkohtaamisessaan hallitsevalle mestarille vieraskentällä, mutta Peli-Karhut ei luopunut avausvoitosta pelin päättyessä niukasti 75-67.

Näytä lisää vastaavia