Valencia McFarland

163 cm / kg
Syntynyt 1991


Uutisia henkilöstä Valencia McFarland

21.4.2019 16:03 Naisten Korisliiga

Peli-Karhut juhlii naisten Korisliigan mestaruutta toista vuotta peräkkäin

Naisten Korisliigan neljäs finaaliottelu tarjosi pääsiäisen ratoksi laadukasta naiskoripalloa, josta ei tunnelmaa ja jännitystä puuttunut. Catz taisteli viimeiseen asti, mutta lopulta trilleriksi venynyt ottelu kruunasi Peli-Karhut Suomen mestariksi toista kertaa peräkkäin ottelun päättyessä kahden pisteen erolla 71-73 (37-37). Suomen mestaruus on PeKalle viides.

16.4.2019 21:46 Naisten Korisliiga

Catz taisteli selkä seinää vasten ja nappasi ensimmäisen voiton finaalisarjassa

Lappenrannan Catz kykeni venymään vaikean paikan edessä finaalisarjan ollessa jo 0-2 kotkalaisille. Ryhdikkäästi ottelun aloittanut Catz oli vähällä jälleen menettää otettaan voitosta päätösjaksolla, mutta lopulta Elena Reshetkon ja Valencia McFarlandin vapaaheitot toivat joukkueelle voiton lukemin 77-83 (29-40).

14.4.2019 20:49 Naisten Korisliiga

Sinnikäs PeKa taisteli itsensä jatkoajan päätteeksi voiton päähän mestaruudesta

Peli-Karhut nappasi tiukan ja monivaiheisen ottelun päätteeksi voiton jatkoajalla lukemin 80-84 (40-35). Finaalisarja on katkolla PeKalle ensi tiistaina Karhuvuoressa ottelusarjan ollessa jo 2-0.

12.4.2019 21:57 Naisten Korisliiga

Peli-Karhujen ehjä joukkuepeli takasi voiton kotiyleisön edessä

Naisten Korisliigan finaalisarja 2018-19 käynnistyi Kotkan Karhuvuoressa, jossa Peli-Karhut nappasi Catzista selvän voiton koriluvuin 76-61.

11.4.2019 10:53 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaaliennakko: PeKa puolustaa mestaruutta kotiedun turvin Catzia vastaan

Naisten Korisliigan fiinaalisarja vuosimallia 2018-19 käynnistyy huomenna perjantaina 12. huhtikuuta. Vastakkain asettuvat Kotkan Peli-Karhut ja Lappeenrannan Catz, jotka kohtasivat toisensa myös viime vuoden loppuotteluissa. Joukkueiden päävalmentajilla on edessään tuttu vastustaja, jossa pelaajat ja pelityylit ovat hyvin hallussa puolin ja toisin.

5.4.2019 22:13 Naisten Korisliiga

Valencia McFarland upotti Pontevan kolmen pisteen heitollaan ja vei Catzin finaaliin

Lappeenrannan Catz on varmistanut paikkansa naisten Korisliigan finaalipeleissä. Hyvinkään Ponteva pisti tiukasti kampoihin kotihallissaan, mutta joutui jälleen ottelun loppuminuuteilla taipumaan Catzille, joka jyräsi puhtaalla 0-3 saldolla loppuotteluihin. Illan toisessa välieräottelussa Kouvottaret puolestaan pelasi onnistuneesti selkä seinää vasten vieraissa voittamalla Peli-Karhut lukemin 76-82. Otteluparin sarja on nyt 2-1.

3.4.2019 22:23 Naisten Korisliiga

Peli-Karhut ja Catz kiinni finaalipaikassa – välierät katkolla perjantaina

Peli-Karhut sai jälleen suorittaa kovan iltapuhteen Kouvottaria vastaan, mutta edellisensä kaltaisesti illan ottelu ratkesi loppuminuuteilla kotkalaisten eduksi numeroin 86-91. Hyvinkään Ponteva onnistui petraamaan aiempaan peliin nähden, mutta Catzin kova päätösjakson rynnistys ja henkinen kantti piti ottelun loppuun asti kissojen repiessä voitto niukasti lukemin 76-73.

1.4.2019 22:04 Naisten Korisliiga

Catzin ryöstöretki Hyvinkäälle onnistui suvereenisti – Peli-Karhut piti kotiedun Kouvottaria vastaan

Lappeenrannan Catz venyi voittoon ensimmäisessä välieräottelussa vaikean paikan edessä, kun vastaan asettui runkosarjavoittaja Hyvinkään Ponteva kotiedun turvin. Catzin toteutus toimi nyt molemmissa päissä kenttää ja lappeenrantalaiset nappasivat selvän voiton koriluvuin 69-84. Ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan sai myös Peli-Karhut, joka sai vääntää Kouvottaria vastaan summerin soittoon asti. Lopulta kotkalaiset olivat kuitenkin piirun verran parempia numeroin 70-66.

27.3.2019 22:17 Naisten Korisliiga

Catz jatkaa välieriin – Kouvottaret venytti ottelusarjan viidenteen peliin

Lappeenrannan Catz nousi voittoon Espoo Basket Teamista polveilevan ottelun päätteeksi kotikentällään koriluvuin 70-64. Otteluparin voitot menivät Catzille lopulta 3-1 ja näin ollen lappeenrantalaiset selvittivät tiensä välieriin. Kouvottaret sai puolestaan taistella pakkovoitosta Feeniksillä aina jatkoajalle asti, mutta lopulta vieraat karvasivat voiton Forssan Alusta 82-87. Otteluparin sarja on nyt 2-2 ja välieräpaikka ratkeaa perjantaina Kouvolassa.

25.3.2019 22:33 Naisten Korisliiga

EBT venytti ottelusarjaa vaikean paikan edessä – Peli-Karhut ja Hyvinkään Ponteva puhtaalla saldolla välieriin

Espoo Basket Team pelasi selkä seinää vasten kotikentällään Catzia vastaan, mutta onnistui ottamaan trillerivoiton pisteellä loppusekunneilla. Forssan Alku puolestaan otti toisen kiinnityksen välieräpaikkaan voittamalla Kouvottaret jälleen vieraskentällä. Suoran välieräpaikan 3-0 voitoilla tänään itselleen varmistivat sen sijaan Peli-Karhut sekä Hyvinkään Ponteva. Tapiolan Hongan ja HBA:n kaudet ovat nyt näin ollen taputeltuja.

22.3.2019 22:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret tasoitti ottelusarjan Alkua vastaan – toinen kiinnitys välieräpaikkaan PeKalle, HyPolle sekä Catzille

Kouvottaret tasoitti vieraissa puolivälierien ottelusarjan Forssan Alkua vastaan. Tilanne on nyt 1-1 molempien onnistuessa nousemaan voittoon vieraissa. Toiseen voittoonsa tänään ylettyivät sen sijaan Peli-Karhut, Hyvinkään Ponteva, sekä Catz. Kaikilla kolmella on mahdollisuus napata välieräpaikka ensi maanantaina.

19.3.2019 22:05 Naisten Korisliiga

Hyvinkään Ponteva piti kotietunsa - Espoo Basket Team ja Kouvottaret taipuivat kotihallissa

Naisten Korisliigan pudotuspelien ensimmäiset puolivälierät polkaistiin käyntiin. Hyvinkään Ponteva rynnisti voittoon HBA:sta käsittämättömän päätösneljänneksen avulla ja Catz puolestaan nappasi voiton EBT:stä hyvän avauksen ansiosta. Kouvottaret joutui taipumaan tasaisessa ottelussa Forssan Alulle.

16.3.2019 21:16 Naisten Korisliiga

Kouvottaret nappasi komean voiton Hyvinkään Pontevasta – EBT aloittaa pudotuspelit neljänneltä sijalta

Naisten Korisliigan viimeiset runkosarjaottelut varmistivat Kouvottarien ja EBT:n lopulliset sijoitukset. Kouvottaret selätti HyPon, mutta EBT sen sijaan taipui Vimpelin Vedolle. Illan muissa otteluissa Honka venyi trillerivoittoon Forssan Alusta ja HBA nujersi puolestaan Catzin. Torpan Pojat laittoi sen sijaan PeKan ahtaalle, mutta tällä kertaa kotkalaiset vetivät pidemmän korren.

9.3.2019 20:40 Pääjuttu

EBT selätti sarjakärki Hyvinkään Pontevan – Honka ja HBA varmistivat pääsynsä pudotuspeleihin

EBT nappasi kovan päänahan vieraskentällä, kun se voitti sarjakärki HyPon lukemin 86-92. Honka puolestaan vei voiton Vimpelin Vedosta ja HBA haki voiton ToPosta, mikä aiheutti Vedon putoamisen pois pudotuspeleistä. Voittoihin ylsivät kierroksella myös Kouvottaret sekä Forssan Alku.

2.3.2019 20:15 Naisten Korisliiga

Vimpelin Veto kärsi kirvelevän tappion Hyvinkään Pontevalle – voittoihin myös EBT sekä PeKa

Vimpelin Veto oli pitkään kiinni voitossa ja sarjapisteissä, mutta ottelun loppuhetkillä sarjakärki Ponteva todisti olevansa niukasti kovempi luvuin 92-87 (42-43). Kovaa taistelu käytiin myös EBT:n sekä Catzin välillä, kun espoolaiset pitivät sarjapisteet kotonaan vain neljän pisteen erolla. PeKa piti puolestaan vieraissa Forssan Alun takanaan monivaiheisen ottelun päättyessä luvuin 96-82 (50-33).

23.2.2019 20:36 Pääjuttu

Peli-Karhut vei selvän voiton EBT:stä: ”Hyökkäyspäämme toimi aivan loistavasti”

Lauantain muissa peleissä Kouvottaret päihitti monivaiheisen ottelun päätteeksi ToPon ja Catz onnistui puolestaan selättämään Vimpelin Vedon vain kolmella pisteellä. Sarjakärki Hyvinkään Ponteva sen sijaan vei suvereenin voiton Hongasta Martinahallissa.

20.2.2019 20:53 Naisten Korisliiga

Catzin hurja loppukiri oli liikaa – Kouvottaret romahti kahdella viimeisellä jaksolla

Kotijoukkue Kouvottaret oli vielä puoliaikaan asti hyvin kiinni voitonkannassa, mutta vierasjoukkueen loppujaksojen hurja ryöpytys suisti kouvolalaisten pelin raiteiltaan.

12.2.2019 21:14 Naisten Korisliiga

Catz taisteli pisteen voiton Hongasta jatkoajan päätteeksi

Tapiolan Hongan ja Lappeenrannan Catzin kauden kolmas kohtaaminen päättyi jatkoajan päätteeksi vierasjoukkueen voitonjuhliin.

9.2.2019 20:37 Naisten Korisliiga

Honka kaatoi PeKan ja nappasi samalla kauden ensimmäisen vierasvoiton: "Tuntuu tässä kohtaa tietysti hyvältä"

Naisten Korisliigan päivän muissa peleissä ToPo katkaisi tappiokirteensä Alkua vastaan ja HyPo puolestaan kasvatti etumatkaansa nappaamalla sarjapisteet Catzia vastaan käydyssä ottelussa. Kouvottaret jatkoi voitokasta matkaansa kaatamalla Espoo Basket Teamin kotiareenallaan.

6.2.2019 21:01 Naisten Korisliiga

Elena Reshetko todisti kuntoaan Honkaa vastaan – Catzin voittokulku jatkuu

Elena Reshetko latoi tauluun ottelun suurimman pistesaaliin, ja johdatti Catzin kotivoittoon Honkaa vastaan numeroin 75-62.

Näytä lisää vastaavia