Elias Valtosella lupaava debyytti Rostockissa

12.12.2022 09:20 Elias Valtonen teki ensiesiintymisensä Saksan Bundesliigassa Rostock Seawolvesin riveissä ja pelasi heti mallikkaasti. Aatu Kivimäki oli niin ikään iskussa Saksassa, Remu Raitasen vahvat otteet saivat jatkoa Espanjassa ja Shawn Hopkins esiintyi väkevästi Romaniassa.

Elias Valtonen debytoi Bundesliigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Elias Valtosella oli vahva debyytti Rostock Seawolvesin riveissä, kun hän tilastoi 14 pistettä, kaksi levypalloa ja torjunnan, mutta Oldenburg oli kotikentällään vahvempi numeroin 99-90 (61-48).
Ottelutilastot

Edon Maxhunin 11 pistettä, levypallo, neljä syöttöä ja neljä riistoa eivät riittäneet siivittämään Merlins Crailsheimia voittoon Ulmin vieraana. Kotijoukkue nappasi pisteet voittamalla 91-80 (44-39).
Ottelutilastot

Max Besselink käytti saamansa 11 minuuttia tehokkaasti viimeistelemällä kuusi pistettä Göttingenin taipuessa Ludwigsburgin vieraana 76-90 (37-40). Besselinkille kirjattiin myös levypallo.
Ottelutilastot

Jos pelaajat joutuivat kärsimään tappioita, niin Iisalon veljekset pääsivät valmentajina maistelemaan voittoja. Tuomas Iisalon käskyttämä Bonn otti maukkaan voiton, kun Bayern München kaatui 78-68 (41-34). Bonn jatkaa sarjan kärjessä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Joonas Iisalon luotsaama Academics Heidelberg pääsi niin ikään voittokantaan Löwen Braunschweigin kaatuessa 95-79 (41-45).
Ottelutilastot

2. Bundesliigassa Aatu Kivimäki oli jälleen mies paikallaan Tigers Tübingenille, kun hän naulasi 20 pistettä joukkueen voittaessa SC Jenan 95-69 (46-31). Kivimäki sai tilastoihinsa myös kolme levypalloa, neljä syöttöä ja riiston. Daniel Janssonin valmentama Tigers on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Luukas Vaaran Phoenix Hagen hengittää Tigersin niskaan, kun se voitti Karlsruhe Lionsin 98-92 (50-44). Vaara kasasi tilastorivilleen neljä pistettä, levypallon ja riiston.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Teneriffa koki kauden toisen tappionsa, kun Joventut Badalona rynnistyi vahvan päätösneljänneksen (30-12) turvin 78-69 (32-34)-voittoon. Sasu Salin kasasi tilastoihinsa seitsemän pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Tappiosta huolimatta Teneriffa jatkaa sarjan kärjessä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

LEB Orossa Remu Raitanen oli jälleen tehokkaana Albaceten voittaessa vieraskentällä Iraurgin 76-67 (39-33). Raitanen heilutti sukkaa 19 pisteen edestä ja tilastot karttuivat myös viidellä levypallolla ja kahdella syötöllä.
Ottelutilastot

Kreikassa Alexander Madsenin AEK hävisi paikallisottelussa Panathinaikosille 57-71 (29-38). Madsenille kertyi viisi pistettä. AEK on sarjassa jaetulla kakkospaikalla.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Shawn Hopkins oli jälleen vahvalla pelipäällä, kun Craiova otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan vieraskentällä Miercurea Ciucin 83-78 (40-31). Hopkins paukutteli 20 pistettä 21 minuuttiin ja haali lisäksi kaksi levypalloa. Topias Palmille merkittiin kolme pistettä, levypallo ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Italian liigassa Mikael Jantusen Treviso koki kotonaan niukan 77-79 (39-43)-tappion Veronalle. Jantunen sai tililleen kaksi pistettä ja levypallon.
Ottelutilastot

Alex Murphy teki paluun Levanga Hokkaidon kokoonpanoon, mutta sekään ei riittänyt, kun joukkue hävisi viikonloppuna Shinshu Brave Warriorsin vieraana kahdesti. Ensimmäisessä kohtaamisessa kotijoukkue oli vahvempi numeroin 69-55 (33-24) Murphyn haaliessa kolme pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Toisessa ottelussa Hokkaido joutui taipumaan 65-77 (26-30). Tällä kertaa Murphy oli joukkueensa paras pistemies 18 pinnan saaliilla ja lisäksi tilastot täyttyivät neljällä levypallolla.
Ottelutilastot

B2-liigassa Erik Murphyn Fukushima Firebonds jakoi voitot Nishinomiya Stokesin kanssa viikonloppuna. Ensimmäisessä kohtaamisessa Firebonds oli vahvempi 63-48 (26-29) Murphyn tilastoidessa 11 pistettä, kahdeksan levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Toisessa ottelussa asetelma kääntyi, kun Stokes oli tällä kertaa vahvempi 82-69 (32-34). Murphy oli vahvalla pelipäällä 18 pisteen, yhdeksän levypallon, syötön, kolmen riiston ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Aapeli Alasen KR taipui Njardvikin vieraana 78-107 (35-58). Alanen sai tililleen 12 pistettä, kuusi levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Norjan liigassa Fiifi Aidoo oli hyvässä iskussa, kun Fyllingen jätti Kongsberg Minersin 98-67 (58-31). Aidoo auttoi joukkuettaan 14 pisteen, kolmen levypallon, viiden syötön, kahden riiston ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden oli kahdesti tositoimissa loppuviikon aikana ja saldona oli kaksi voittoa.

Ensin Swans liihotti selvään 100-71 (53-34)-voittoon Panthers Fürstenfeldistä.
Ottelutilastot

Viikonloppuna kaatui sen sijaan BBC Nord Dragonz yhtä lailla vakuuttavasti 104-75 (55-33).
Ottelutilastot

 
23.3.2023 09:37 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn lohkovoittoihin Mestarien liigassa – Palmi taas hurjana Romaniassa

Mestarien liigassa saatiin jatkolohkovaihe päätökseen ja kahdeksan parasta joukkuetta ovat selvillä. Suomalaisista pudotuspeleissä nähdään Sasu Salin, Alexander Madsen ja Tuomas Iisalo. Topias Palmi oli taas iskussa Romaniassa heittäen 28 pistettä.

20.3.2023 09:54 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin liekitti Teneriffan voittoon – Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni voittojen takuumiehiä

Sasu Salin oli hyvässä heittovireessä, kun Teneriffa tukevoitti asemiaan Espanjan liigan kärkinelikossa. Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni olivat myös hyvässä iskussa joukkueidensa voitoissa.

16.3.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalon Bonn varmisti lohkovoiton Mestarien liigassa - Alexander Madsenin AEK sinetöi jatkopaikan

Tuomas Iisalon valmentama Bonn varmisti Mestarien liigan jatkolohkon voiton. Alexander Madsenin AEK sen sijaan varmisti paikan puolivälierissä.

13.3.2023 10:27 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosen Rostock pönkitti pudotuspelihaaveita tärkeällä voitolla

Elias Valtosen Seawolves Rostock nousi pudotuspelipaikan kantaan, kun se otti viikonloppuna tärkeän voiton. Tärkeitä voittoja juhlivat myös Sasu Salin, Mikael Jantunen ja Alexander Madsen.

9.3.2023 09:20 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn varmistivat puolivälieräpaikat Mestarien liigassa

Teneriffa jatkaa Mestarien liigan voiton puolustamista, kun se sinetöi paikan puolivälieriin. Saman tempun teki Tuomas Iisalon valmentama Bonn. He saattavat saada seuraa vielä Alexander Madsenin AEK:sta, joka otti ison voiton.

6.3.2023 10:39 Suomalaiset ulkomailla

Topias Palmi liekitti 29 pistettä Romaniassa

Topias Palmi palasi maajoukkuetauolta hyvässä iskussa, kun hän upotti 29 pistettä johdattaessaan Craiovan voittoon Romanian liigassa.

24.2.2023 08:52 Susijengi

Max Besselink: ”Tää matka on vasta alussa”

Helsingin NMKY:ssa koripallo-oppinsa saanut ja viime kaudella BC Nokiaa Korisliigassa edustanut Max Besselink, 20, pelaa tänään perjantaina ensimmäisen arvokisakarsintaottelunsa Susijengin paidassa. Jo pitkään lupauksia herättäneen Besselinkin kokoonpanopaikan taustalla on nousujohteinen tulokaskausi Saksan Bundesliigan BC Göttingenissä.

22.2.2023 10:09 Susijengi

Mikael Jantunen: ”Olen nykyään rennompi pelaajana”

Mikael Jantunen sai koripalloammattilaisuralleen lentävän lähdön voittamalla Belgian mestaruuden sekä Belgian ja Alankomaiden yhteisliigan parhaan kuudennen pelaajan palkinnon Filou Oostendessa. Kuluvalla kaudella Jantunen, 22, on jatkanut tasaista kehityskäyräänsä Italian Serie A:ssa Basket Trevison paidassa.

21.2.2023 09:56 Susijengi

Edon Maxhuni: ”Tavoitteena on ottaa seuraava steppi”

Yksi seurajoukkuekauden 2022-23 suurimpia suomalaismenestyjiä on ollut esikoiskauttaan Saksan Bundesliigassa pelaava Susijengin aloittava pelinrakentaja Edon Maxhuni, 24. Aiemmin ammattilaisurallaan mm. Virossa ja Hollannissa pelannut Maxhuni teki itsestään nimen viime vuoden EM-kisoissa ja on jatkanut Crailsheimissa siitä, mihin Prahassa ja Berliinissä jäi.

19.2.2023 23:11 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffalle kirvelevä finaalitappio cupissa

Sasu Salin ei päässyt toistamiseen viikon sisään nostelemaan pokaalia, kun Teneriffa joutui pettymään Espanjan cupissa häviämällä finaalissa. Alex Murphy ei sen sijaan jatka Levanga Hokkaidon riveissä.

18.2.2023 08:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa eteni Espanjan cupin välieriin

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana ja Sasu Salinin Teneriffa raivasi tiensä välieriin. Kreikan cupissa Alexander Madsenin AEK eteni niin ikään välieriin.

13.2.2023 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli FIBA Intercontinental Cupin voittoa

Sasu Salin pääsi juhlimaan toista kertaa urallaan FIBA Intercontinental Cupin voittoa, kun Teneriffa kaatoi finaalissa brasilialaisen Sao Paulon.

12.2.2023 08:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin siivitti Teneriffan FIBA Intercontinental Cupin finaaliin

Sasu Salin oli tarkkakätisenä, kun Teneriffa eteni FIBA Intercontinental Cupin finaaliin ja Shawn Hopkins johdatti Craiovan Romanian cupin välieriin. Mikael Jantunen auttoi Trevison tärkeään voittoon Italiassa.

10.2.2023 12:55 Susijengi

Miro Littlelle kutsu NBA:n Basketball Without Borders -maailmanleirille

Susijengin viime kesän EM-kisajoukkueessa esiintynyt ja paraikaa high school -koripalloa Yhdysvalloissa pelaava Tampereen Pyrinnön kasvatti ja Suomi-koriksen suurlupaus Miro Little, 18, on saanut kutsun NBA:n All-Star -viikonlopun yhteydessä Salt Lake Cityssä järjestettävälle Basketball Without Borders -maailmanleirille 17.-19. helmikuuta.

10.2.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinilla isoja otteluita edessä - "Vähän etuoikeutettu olo"

Sasu Salinilla on tulossa mielenkiintoiset viikot, kun edessä on isoja otteluita. Ensimmäisenä edessä on tulevana viikonloppuna pelattava FIBA Intercontinental Cup, jota seuraavat Copa del Rey sekä MM-karsintaottelut Susijengin kanssa.

9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

7.2.2023 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä palannut vahvasti loukkaantumisesta – ”Koris on tällä hetkellä tosi kivaa”

Ilari Seppälän alkukausi Ranskan ProB:ssä pelaavan Saint-Chamondin riveissä meni pilalle loukkaantumisen takia. Nyt Seppälä on kuitenkin vihdoin kuntoutunut pelikuntoon.

3.2.2023 10:47 Susijengi

Lauri Markkanen: ”Tunteet nousivat pintaan"

Lauri Markkanen, 25, joutui maanantaina iltapäivällä jännittämään omaa kutsuaan NBA:n vuotuiseen All-Star-otteluun kalkkiviivoille asti. Kun Markkasen nimi lopulta mainittiin, Susijengin jyväskyläläinen ykköstykki kävi ilon keskellä mielessään kaikki historialliseen saavutukseen johtaneet hetket.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

Näytä lisää vastaavia