HBA:n kotitaika pitää

22.10.2021 19:49 Naisten Korisliigan perjantain ainoa ottelu pelattiin Urhea-hallissa. Siinä HBA sai vieraakseen Tapiolan Hongan. Märsky jatkoi hienoja otteitaan kotihallissaan ja vei pisteet 88-72.

Elina Aarnisalo oli iskussa vanhaa joukkuettaan vastaan. Kuva: Ville Vuorinen/Naisten Korisliiga

Kotijoukkue esitti avausjaksolla pirteitä otteita. Hyökkäyspeli toimi loistavasti ja erityisesti Venla Ulander kuritti Honkaa. Jakso päättyi Märskyn johdossa 26-14.

Toiselle jaksolle myös vierasjoukkue piristyi. Pisteitä tehtiin tasatahtiin ja puoliajalle mentiin tilanteessa 47-35.

Kolmatta jaksoa hallitsi espoolaisjoukkue. Se onnistui nousemaan pisteen päähän ennen viimeistä jaksoa.

Päätösjaksolla HBA kuitenkin terävöitti puolustustaan ja onnistui kiitettävästi myös hyökkäyspäässä. Pisteet jäivät Helsinkiin 88-72.

Levypallot merkittiin ottelussa Märskylle selvästi. Niitä joukkueelle kertyi 61 kappaletta, kun vieraat jäivät 33 levypalloon.

Kotijoukkueesta Saana Kujala kirjautti korkeimman pistemäärään. Hän teki 19 pistettä ja keräsi lisäksi seitsemän levypalloa. Liisa Taponen oli kova luu korin alla. Hän keräsi 13 levypalloa ja nosteli kymmenen pistettä. Desiree Ramos teki Hongalle 16 pistettä, joskin heittoprosentti jäi alhaiseksi.

Ottelutilasto

29.3.2024 21:18 Naisten Korisliiga

PeKa eteni jälleen välieriin

Kotkan Peli-Karhut eteni Naisten Korisliigan välieriin, kun se haki vierasvoiton Vimpelistä 90-58. Ottelusarjan PeKa vei otteluvoitoin 3-1.

28.3.2024 21:34 Naisten Korisliiga

Pyrintö taisteli välierien kynnykselle

Naisten Korisliigan puolivälierät jatkuivat yhdellä ottelulla. Siinä Pyrintö kaatoi kotikentällään FoA:n 88-82 ja siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon.

27.3.2024 20:42 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin – Peli-Karhut voiton päässä jatkopaikasta

Naisten Korisliigan ensimmäiset välieräjoukkueet ovat selvillä, kun Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin otteluvoitoin 3-0. Illan kolmas voittaja Peli-Karhut siirtyi johtoon ottelusarjassa Vimpeliä vastaan.

25.3.2024 21:48 Naisten Korisliiga

ToPo ja Kouvottaret voiton päässä välieristä – Pyrintö ja ViVe tasoittivat sarjat

Naisten Korisliigan puolivälierissä pelattiin toiset ottelut. ToPo ja Kouvottaret pelasivat itsensä välierien kynnykselle. Pyrintö ja ViVe avasivat voittotilinsä omissa ottelusarjoissaan.

23.3.2024 19:58 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA voittoihin vieraskentällä – myös ToPo ja PeKa avasivat puolivälierät voitoilla

Naisten Korisliigan puolivälierät käynnistyivät. Kouvottaret ja Forssan Alku kävivät ryöstöretkillä, kun taas ToPo ja PeKa ottivat ensimmäiset kiinnitykset välieräpaikkoihin kotikentillään.

23.3.2024 09:31 Naisten Korisliiga

Puolivälierä ennakko 2/2: HBA haastaa runkosarjan voittaneen ToPo:n – PeKa ja ViVe vastakkain

Naisten Korisliigan puolivälierät alkavat tänään. Välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

22.3.2024 17:50 Naisten Korisliiga

Puolivälierä ennakko 1/2: Honka ja Kouvottaret taistelevat jatkopaikasta – Pyrintö ja FoA kohtaavat jälleen puolivälierissä

Naisten Korisliigan puolivälierät käynnistyvät lauantaina. Edelliskausista poiketen tänä vuonna myös välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

21.3.2024 16:27 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan puolivälierien ohjelma julkaistu

Naisten Korisliigan puolivälierät käynnistyvät lauantaina 23. maaliskuuta, kun kaikki otteluparit pyörähtävät käyntiin.

20.3.2024 20:45 Naisten Korisliiga

HBA nappasi viimeisen pudotuspelipaikan – ToPo vei runkosarjan suvereenisti

Naisten Korisliigassa pelattiin runkosarjan viimeiset ottelut. Voitot kirjattiin HBA:lle, FoA:lle, PeKa:lle sekä ToPo:lle.

16.3.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kouvottaret vahvempi Kymenlaakson derbyssä – ToPo:lle ja Hongalle vierasvoitot

Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Illan voittajia olivat Kouvottaret, ToPo ja Honka. Runkosarjan viimeinen pelipäivä on edessä ensi viikon keskiviikkona.