Hongalle vierasvoitto Tampereelta

31.10.2021 20:04 Naisten Korisliigassa pelattiin sunnuntaina yksi ottelu. Tapiolan Honka matkasi Tampereelle ja vei voiton 73-66.

Elsa Lemmilä pisti henkilökohtaisia ennätyksiä uusiksi. Kuva: Ville Vuorinen/Naisten Korisliiga

Avausjakso oli tasainen. Kotijoukkue pääsi sen päätteeksi tauolle kahden pisteen johdossa.

Toinen jakso oli espoolaisten hallintaa. Joukkueen puolustus pelasi hienosti. Jakso merkittiin vieraille 26-11. Puoliajalla vierasjohto oli 13 pistettä.

Kolmas jakso oli sitten kotijoukkueelta parempaa tekemistä. Se kavensi vierasjohtoa kahdeksalla pisteellä.

Päätösjakso oi tasainen, mutta Honka piti pintansa. Vieraspisteet matkasivat Espooseen 73-66.

- Hyvää toteuttamista meiltä paikkapuolustusta vastaan. Miespuolustusta vastaan jäätiin sit passiivisiksi, ja sillä Pyrintö pääsi mukaan peliin, Hongan päävalmentaja Niko Nyholm kertasi.

Desiree Ramosille merkittiin ottelussa tupla-tupla 27 pisteellä ja kymmenellä levypallolla. Myös Elsa Lemmilä pelasi myös hienosti. Hän kirjautti oman ennätyksensä niin pisteissä kuin levypalloissakin. Lemmilä heitti 21 pistettä ja keräsi 11 levypalloa. Anni Jämsä teki Pyrinnölle 13 pistettä ja jakoi 11 koriin johtanutta syöttöä.

- Meiltä muuten hyvä peli, mutta harmillisen paljon heitettiin ohi hyvistä paikoista, Pyrinnön Whisper Fisher harmitteli.

Ottelutilasto

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

2.4.2024 09:55 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan välierät käyntiin keskiviikkona

Naisten Korisliigan välierät pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 3.4., kun molemmat sarjat käynnistyvät. Välierässä kohtaavat Torpan Pojat – Kouvottaret ja Peli-Karhut – Forssan Alku.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

30.3.2024 19:20 Naisten Korisliiga

FoA puolusti Pyrinnön nurin ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun

Pyrinnön ja Forssan Alun ottelusarjassa ratkaisu siirtyi ratkaisevaan viidenteen otteluun, kun FoA kaatoi kotikentällään Pyrinnön 78-49.