Markkinoinnin ja kehittämisen ammattilainen Koripalloliiton johtoon

19.12.2008 Suomen Koripalloliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu 49-vuotias Kenneth Lindholm, joka on hankkinut kannuksensa yritysmaailmassa markkinointi- ja kehitystehtävissä. Myös vankan koripallotaustan omaava Lindholm aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2009.

Kenneth Lindholm on aiemmassa työelämässään toiminut mm. kolmen vuoden ajan Instru optiikka Oy:n markkinointi- ja kehitysjohtajana. Tehtävässään hän vastasi mm. Instrumentarium-ketjun markkinointikonseptin uudistuksesta sekä kysynnän luontiprosessin johtamisesta.

Lindholmin työhistoriaa leimaa myös pitkäjänteisyys, sillä ennen markkinointi- ja kehitysjohtajan vakanssiaan hän toimi Instru optiikka Oy:n kehitysjohtajana sekä teki kuuden vuoden ajan uraa Neste Markkinointi Oy:ssä ja Neste Liikennepalvelut Oy:ssä.

Koripallon saralla Kenneth Lindholmilla on kokemusta laaja-alaisesti.

- Itselläni on aktiivipelaajan tausta, jonka jälkeen olen ollut vahvasti mukana erilaisissa rooleissa, kun kaikki kolme lastani ovat harrastaneet korista. Olen toiminut joukkueen taustoilla, vetänyt koriskoulua, valmentanut ja kuljettanut. Ensimmäiset roposet taisin ansaita koripalloerotuomarina, Lindholm muistelee.

Pelaajauran kirkkaimmaksi hetkeksi Lindholm nostaa kolmen hopean jälkeen saavutetun A-poikien Suomen mestaruuden, Playhongan riveissä vuonna 1977.

- Rakkauteni koripalloa kohtaan on ikuista. Kun kuulin toiminnanjohtajan paikan vapautumisesta, kiinnostuin heti. Haluni antaa lajille on kova ja uskon, että työkokemuksestani pystyn ammentamaan asioita lajin kehittämiseen.

Parinkymmenen hakijan joukosta valikoitunut Lindholm seuraa toiminnanjohtajan tehtävässä Tommi Lankia, joka palasi joulukuussa Lahden liikuntatoimenjohtajan virkaansa.

Johdettavakseen Lindholm saa velattoman ja vakavaraisen Koripalloliiton. Haasteitakin riittää, sillä yleinen taloustilanne ulottuu kaikkialle.

- Taloudellinen tilanne vaikuttaa kaikkiin, eikä sitä voi ohittaa. Toisaalta tilanne pitää sisällään myös mahdollisuuksia. Koripallon parissa on hyvää porukkaa tekemässä töitä niin palkkalistoilla kuin vapaaehtoisestikin. Yhteen hiileen puhaltamalla ja oikeisiin asioihin keskittymällä mahdollisuuksia on paljon, Lindholm näkee.

Ennen uusien tehtävien aloittamista vuodenvaihteessa Kenneth Lindholmilla on yksi rajapyykki saavutettavanaan. Lindholm nimittäin täyttää pyöreät 50 vuotta jouluaaton aattona, 23.12.2008.Lisätietoja: /koripalloliitto/
 
26.11.2015 Pohjoinen alue

Seurakysely: Koripalloliiton ydinpalveluihin ollaan erittäin tyytyväisiä

Suomen Koripalloliiton seurakenttä on tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen liiton tarjoamiin ydinpalveluihin, sarjatoimintaan ja koulutukseen. Erityisen tyytyväisiä seurat ovat sarjatoimintaan liittyviin palveluihin, tulospalveluun ja sarjailmoittautumiseen, käy ilmi seurojen tyytyväisyyskyselystä, jonka Koripalloliitto teetti Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksella (KIHU).

1.9.2015 08:02 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä tiistaina 1.9.

Tiistaina 1.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin tulevaan EM-kisaurakkaan. Numerossa mm. Sasu Salinin ja Erik Murphyn henkilökuvat, Suomen alkulohkovastustajien esittely, kisojen seurantaopas ja katsaus Susijunnujen superkesään.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

28.4.2015 Pohjoinen alue

Susanna Vartiainen kehittämään uusia konsepteja Koripalloliittoon

Suomen Koripalloliitto on palkannut Susanna Vartiaisen, 38, uusien konseptien kehityspäälliköksi. Entinen maajoukkuetason koripalloilija siirtyy Koripalloliittoon liike-elämästä, josta hänellä on vankka kokemus myynti- ja avainasiakaspäällikön tehtävistä.

3.3.2015 Pohjoinen alue

Kausi 2014-15 päätetään korisperheen risteilyllä 27.5.

Loistava koripallokausi viimeistellään palkintogaalassa MS Baltic Queenillä 27.5. Koripalloperhe kokoontuu risteilylle palkitsemaan kauden parhaita ja juhlimaan yhdessä. Risteilyn järjestää Suomen Koripalloliitto yhteistyökumppaninsa Elämysmatkojen kanssa.

13.3.2012 06:57 Pohjoinen alue

EM-karsintojen ennakkolipunmyynti käynnistynyt

Ennakkolipunmyynti Suomen miesten ja naisten koripallomaajoukkueiden EM-karsintaotteluihin on käynnissä. Pääsyliput ovat lunastettavissa viime vuodesta tutuin hinnoin Lippupalvelusta, joka hoitaa lipunmyyntiä. Suomen miesten ”Susijengi” saalistaa EM-paikkaa 17.8.-11.9.2012 Helsingin Jäähallissa pelattavissa karsintaotteluissa. Naisten karsinnat pelataan Tikkurilan Valtti Areenalla 13.6.-14.7.2012.

3.2.2011 21:34 Pohjoinen alue

Basket.fi-otsikot upotettavissa widgetillä, seurattavissa RSS-syötteillä

Suomen Koripalloliitto on julkaissut nettipalvelussaan uutiswidgetin, jonka avulla Basket.fi-otsikot voi upottaa helposti omille nettisivuille. Otsikoiden seuraamista helpottamaan Basket.fi on avannut myös RSS-syötteiden tilaussivun, jolta voi tilata uutisia aihealueittain.

10.1.2011 Pohjoinen alue

Koripalloliiton toimisto on muuttanut

Suomen Koripalloliiton Helsingin toimisto on muuttanut uusiin toimitiloihin. Liiton uusi toimisto sijaitsee Käpylässä, Amer Sportsin talossa, osoitteessa Mäkelänkatu 91, 00610 Helsinki. Koripalloliitto on samalla avannut uuden asiakaspalvelun puhelinnumeron.

18.11.2010 08:22 Pohjoinen alue

Koripalloliiton koulutuskalenteri keväälle 2011 julkaistu

Suomen Koripalloliiton valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen kalenteri kevään 2011 osalta on julkaistu. Liiton koulutuksessa sisällöt pysyvät entisellään ja tasojen suorittamismahdollisuuksia näyttökokeiden kautta jatketaan. Koripalloliitto haluaa tarjota valmentajille ja ohjaajille selkeän koulutuksenpolun.

27.10.2010 Pohjoinen alue

Koripalloliitto julkaisi Hae Harrastus –hakupalvelun

Suomen Koripalloliitto on julkaissut Basket.fi-verkkopalvelussaan Hae Harrastus –hakupalvelun. Nimensä mukaisesti palvelussa voi hakea harrastusmahdollisuuksia, joita Koripalloliiton jäsenseurat tarjoavat.

Näytä lisää vastaavia