Susanna Vartiainen kehittämään uusia konsepteja Koripalloliittoon

28.4.2015 Suomen Koripalloliitto on palkannut Susanna Vartiaisen, 38, uusien konseptien kehityspäälliköksi. Entinen maajoukkuetason koripalloilija siirtyy Koripalloliittoon liike-elämästä, josta hänellä on vankka kokemus myynti- ja avainasiakaspäällikön tehtävistä.

Susanna Vartiainen liittyy Koripalloliiton tiimiin kehittämään uusia konsepteja. Kuva: Oma Design.

Vartiainen valikoitui lähes 30 hakijan joukosta uuteen tehtävään, josta ilmoitettiin New Business Manager –nimikkeellä. Koripalloliitossa Vartiainen tulee vastaamaan hankkeiden konseptoinnista ja käynnistämisestä sekä yhteistyömallien kehittämisestä yhteistyössä seurojen ja yrityskumppaneiden kanssa. Lisäksi hänen tehtävänkuvaan kuuluu osallistuminen yhteistyökumppanuuksien hankintaan.

- On pitkään ollut haaveeni yhdistää ammatillinen osaamiseni koripallon hyväksi. Olen todella innoissani siitä, että tällainen mahdollisuus avautui ja pääsen työskentelemään rakastamani lajin parissa, kommentoi Vartiainen uutta pestiään.

Koripalloliittoon Vartiainen siirtyy perinteikkäästä perheyrityksestä Berneriltä, jossa hän toimi myyntipäällikkönä. Aiemmin hän on toiminut mm. avainasiakaspäällikkönä Disneyllä.

- Olemme erittäin iloisia, että saimme Susannan kaltaisen osaajan tiimimme vahvistukseksi. Koripallon saralla on tapahtunut viime vuosien aikana hienoja asioita ja lähes jokainen mittari osoittaa ylöspäin. Haluamme jatkaa kasvu-uralla ja Susanna tulee varmasti auttamaan osaamisellaan siinä, kehuu Koripalloliiton toiminnanjohtaja Vesa Walldén.

Koripallopiirit muistavat Susanna Vartiaisen (os. Strömberg) huippupelaajana. Neljä vuotta aikanaan Xavierin yliopistossakin Yhdysvalloissa viettänyt Vartiainen pelasi aktiiviuransa aikana 26 naisten maaottelua. Naisten Korisliigassa hän edusti Tapiolan Honkaa ja Espoo Teamia voittaen kolme kertaa Suomen cupin sekä kolme SM-mitalia.

Vartiainen harrastaa edelleen koripalloa aktiivisesti, jonka lisäksi hän valmentaa. Hän on 18 valmentajan katraassa, jotka aloittavat toukokuussa huippukoripallovalmentajatutkinnon (HKVT) suorittamisen. HKVT on Suomen Koripalloliiton korkein valmentajakoulutustaso.

Koripalloliiton tehtävissä Vartiainen aloittaa virallisesti 4. toukokuuta.

Henkilöt

 
26.11.2015 Pohjoinen alue

Seurakysely: Koripalloliiton ydinpalveluihin ollaan erittäin tyytyväisiä

Suomen Koripalloliiton seurakenttä on tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen liiton tarjoamiin ydinpalveluihin, sarjatoimintaan ja koulutukseen. Erityisen tyytyväisiä seurat ovat sarjatoimintaan liittyviin palveluihin, tulospalveluun ja sarjailmoittautumiseen, käy ilmi seurojen tyytyväisyyskyselystä, jonka Koripalloliitto teetti Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksella (KIHU).

1.9.2015 08:02 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä tiistaina 1.9.

Tiistaina 1.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin tulevaan EM-kisaurakkaan. Numerossa mm. Sasu Salinin ja Erik Murphyn henkilökuvat, Suomen alkulohkovastustajien esittely, kisojen seurantaopas ja katsaus Susijunnujen superkesään.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

3.3.2015 Pohjoinen alue

Kausi 2014-15 päätetään korisperheen risteilyllä 27.5.

Loistava koripallokausi viimeistellään palkintogaalassa MS Baltic Queenillä 27.5. Koripalloperhe kokoontuu risteilylle palkitsemaan kauden parhaita ja juhlimaan yhdessä. Risteilyn järjestää Suomen Koripalloliitto yhteistyökumppaninsa Elämysmatkojen kanssa.

13.3.2012 06:57 Pohjoinen alue

EM-karsintojen ennakkolipunmyynti käynnistynyt

Ennakkolipunmyynti Suomen miesten ja naisten koripallomaajoukkueiden EM-karsintaotteluihin on käynnissä. Pääsyliput ovat lunastettavissa viime vuodesta tutuin hinnoin Lippupalvelusta, joka hoitaa lipunmyyntiä. Suomen miesten ”Susijengi” saalistaa EM-paikkaa 17.8.-11.9.2012 Helsingin Jäähallissa pelattavissa karsintaotteluissa. Naisten karsinnat pelataan Tikkurilan Valtti Areenalla 13.6.-14.7.2012.

3.2.2011 21:34 Pohjoinen alue

Basket.fi-otsikot upotettavissa widgetillä, seurattavissa RSS-syötteillä

Suomen Koripalloliitto on julkaissut nettipalvelussaan uutiswidgetin, jonka avulla Basket.fi-otsikot voi upottaa helposti omille nettisivuille. Otsikoiden seuraamista helpottamaan Basket.fi on avannut myös RSS-syötteiden tilaussivun, jolta voi tilata uutisia aihealueittain.

10.1.2011 Pohjoinen alue

Koripalloliiton toimisto on muuttanut

Suomen Koripalloliiton Helsingin toimisto on muuttanut uusiin toimitiloihin. Liiton uusi toimisto sijaitsee Käpylässä, Amer Sportsin talossa, osoitteessa Mäkelänkatu 91, 00610 Helsinki. Koripalloliitto on samalla avannut uuden asiakaspalvelun puhelinnumeron.

18.11.2010 08:22 Pohjoinen alue

Koripalloliiton koulutuskalenteri keväälle 2011 julkaistu

Suomen Koripalloliiton valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen kalenteri kevään 2011 osalta on julkaistu. Liiton koulutuksessa sisällöt pysyvät entisellään ja tasojen suorittamismahdollisuuksia näyttökokeiden kautta jatketaan. Koripalloliitto haluaa tarjota valmentajille ja ohjaajille selkeän koulutuksenpolun.

27.10.2010 Pohjoinen alue

Koripalloliitto julkaisi Hae Harrastus –hakupalvelun

Suomen Koripalloliitto on julkaissut Basket.fi-verkkopalvelussaan Hae Harrastus –hakupalvelun. Nimensä mukaisesti palvelussa voi hakea harrastusmahdollisuuksia, joita Koripalloliiton jäsenseurat tarjoavat.

19.12.2008 Pohjoinen alue

Markkinoinnin ja kehittämisen ammattilainen Koripalloliiton johtoon

Suomen Koripalloliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu 49-vuotias Kenneth Lindholm, joka on hankkinut kannuksensa yritysmaailmassa markkinointi- ja kehitystehtävissä. Myös vankan koripallotaustan omaava Lindholm aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2009.

Näytä lisää vastaavia