Anissa Pounds

174 cm / kg
Syntynyt 1992


Uutisia henkilöstä Anissa Pounds

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

4.3.2024 11:14 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen isossa roolissa tärkeässä voitossa – ”Itsellä upposi tärkeissä paikoissa”

Lotta-Maj Lahtisen heitot upposivat oikeisiin hetkiin, kun hän auttoi Sedis Basquetin tärkeään voittoon maratonottelussa. Elina Aarnisalo merkkautti komean tupla-tuplan Belgiassa, Roosa Lehtoranta ylsi kauden piste-ennätykseensä Saksassa ja Sofia Pelander sai valinnan kierroksen joukkueeseen Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

19.2.2024 09:31 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezialle finaalitappio Italian cupissa

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni Italian cupin finaaliin, mutta joutui taipumaan Schiolle. Roosa Lehtoranta heitti joukkueensa voittoon Saksassa.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

29.1.2024 09:27 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiset juhlivat voittoja Saksassa - Elina Aarnisalo jälleen vahvana Belgiassa

Saksassa suomalaisnelikko pääsi tuulettamaan voittojen kunniaksi ja Belgiassa Elina Aarnisalon hieno kausi sai jatkoa. Awak Kuier oli puolestaan palauttamassa Veneziaa taas voittojen tielle.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

24.12.2023 15:20 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalo ja Kuier jouluun tappioitta

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen ja Awak Kuierin Reyer Venezia pääsivät joulupöydän ääreen tappioitta kotimaan sarjoissaan.

18.12.2023 06:53 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tuloselle kauden ennätyspisteet – Sofia Pelanderille komea tupla-tupla

Helmi Tulonen ylsi toistamiseen tällä kaudella 23 saldoon Italian liigassa, mutta se ei riittänyt joukkueelle voittoon. Sofia Pelander johdatti tupla-tuplallaan Norrköpingin voittoon Ruotsin liigan suomalaiskohtaamisessa ja Espanjassa Susiladiesin pelaajat pääsivät tuulettamaan voittoja.

11.12.2023 09:01 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtoranta palasi kentille - Awak Kuier kuritti entistä seuraansa

Linda-Lotta Lehtoranta teki paluun tositoimiin pienen tauon jälkeen ja Italiassa Awak Kuier kuritti entistä seuraansa Venezian jatkaessa voittojen tiellä.

4.12.2023 12:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier loisti Serie A1:n kärkiottelussa

Awak Kuier oli pelipäällä, kun hän johdatti Reyer Venezian 22 pisteellään voittoon Italian Serie A1:n kärkiottelussa. Anissa Pounds pääsi nautiskelemaan suomalaiskohtaamisen voitosta Saksassa ja Sofia Pelander sai komean tupla-tuplan Ruotsissa.

27.11.2023 11:46 Suomalaiset ulkomailla

Koskimies tuuletti Saksan suomalaiskohtaamisen voittoa – Aarnisalo loisti Belgiassa

Elina Koskimies pääsi kuittailemaan suomalaishengessä, kun Keltern kaatoi Roosa Lehtorannan Angels Nördlingenin Saksassa. Elina Aarnisalo säkenöi Belgian liigan kärkiottelussa ja Sofia Pelander dominoi koria Ruotsissa.

20.11.2023 10:14 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Helmi Tulonen loistivat Italiassa

Awak Kuier ja Helmi Tulonen palasivat vahvasti maajoukkuetauon jälkeen tositoimiin seurajoukkueissaan. Lotta-Maj Lahtinen ja Sara Rokkanen esiintyivät myös edukseen.

6.11.2023 23:30 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaispelaajien joukkueet hyvässä iskussa Saksassa

Susiladies-pelaajat osoittivat Euroopan parketeilla olevansa valmiita tuleviin EM-karsintaotteluihin. Saksan Bundesliigassa suomalaispelaajien joukkueet ovat hienosti voittotaistelussa ja Tshekissä Sara Rokkanen heitti 25 pistettä.

30.10.2023 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander hurjana Ruotsin cupissa – Awak Kuier tippasi Venezian sarjakärkeen

Sofia Pelander oli johdattamassa Norrköpingiä Ruotsin cupin välieriin loisto-otteillaan ja Awak Kuier ratkaisi summeritippauksella Venezialle voiton. Anissa Pounds ja Elina Koskimies olivat hyvässä iskussa Saksassa.

23.10.2023 08:00 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier vei suomalaiskohtaamisen Italiassa

Italiassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Awak Kuier ja Helmi Tulonen iskivät yhteen. Roosa Lehtoranta puolestaan debytoi Saksan liigassa.

Näytä lisää vastaavia