Juho Kailio

182 cm / 86 kg
Syntynyt 1982


Uutisia henkilöstä Juho Kailio

25.6.2019 11:14 Nuorten PM-kilpailut

Sudenpennut valmiina PM-kotikisoihin Kisakalliossa

Torstaina pyörähtää käyntiin maajoukkuekesä jokaisen Suomen nuorisomaajoukkueen osalta, kun Sudenpennut isännöi Pohjoismaiden mestaruuskisoja Kisakallion Susi Training Centerissä. PM-kisat pelataan 27.6.-1.7. kolmella kentällä. Suomi kohtaa torstaina Tanskan, perjantaina Norjan, lauantaina Viron, sunnuntaina Ruotsin ja maanantaina Islannin.

22.1.2019 08:52 Sudenpennut

Sudenpentujen maajoukkuevalmentajat valittu kesälle 2019

Suomen nuorisomaajoukkueiden valmentajat maajoukkuekesälle 2019 on valittu. Sudenpennut on myös tulevana kesänä huippuvalmentajien opissa.

4.5.2017 Pääjuttu

Sudenpentujen valmennusryhmiin tarkennuksia

Suomen nuorten maajoukkueiden eli ”Sudenpentujen” valmennusryhmissä on tapahtunut tehtävänkuvien muutoksia vuodelle 2017. Jukka Toijala toimii kesällä ainoastaan kotikisoihin valmistuvan Susijengin valmennusryhmässä. Hänen tilalleen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajaksi on nimetty Jyri Lehtonen

2.12.2016 Pääjuttu

Sudenpennut jatkavat huippuopissa myös vuonna 2017

Suomen nuorten maajoukkueiden eli ”Sudenpentujen” valmentajat vuodelle 2017 on valittu. Osa joukkueista jatkaa tutussa komennossa, mutta mukana on myös muutama nuorten maajoukkuetoimintaan palaava valmentaja.

4.10.2016 Pääjuttu

Korisliiga 2016-17 pähkinänkuoressa: Hallitseva mestari Kouvot Pieti Poikolan hoiviin

Hallitseva mestari Kouvot on menettänyt mestaruuden ratkaisseista kahdeksasta rotaatiopelaajastaan kuusi, mutta Kouvolassa ei ole hätäpäivää. Päävalmentajan pestin jättänyt Jyri Lehtonen on jättänyt joukkueensa hyvään kuosiin ja Korisliigan vuoden valmentajana kolmasti palkittu Pieti Poikola saa käyttöönsä kurinalaisen, tulivoimaisen ryhmän.

21.1.2016 EM-kilpailut

Sudenpentujen superkesän valmennus jälleen huippuammattilaisten käsiin

Suomen nuorten maajoukkueiden eli ”Sudenpentujen” superkesän valmennusjohto on valittu vuodelle 2016. Suomen vilkkaan maajoukkuekesän keskiössä ovat Anton Mirolybovin johtaman 20-vuotiaiden miesten maajoukkueen EM-kotikisat, Antti Koskelaisen ja 17-vuotiaiden poikien MM-kisat sekä 16- ja 18-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisat Kisakallion Susi Training Centerissä.

2.10.2015 Pohjoinen alue

Aluehallitukset ja ehdokkaat liittovaltuuston vaaliin valittu

Suomen Koripalloliiton aluekokoukset on pidetty. Liiton kuudelle alueorganisaatiolle on valittu aluehallitukset seuraavalle kaksivuotiskaudelle, jonka lisäksi aluekokoukset valitsivat ehdokkaansa liittovaltuustoon, jonka valitsee lokakuun lopussa kokoontuva, kaikille jäsenseuroille avoin liittokokous.

HKVT 2015 puolessa välissä

Samalla, kun Susijengi aloitti kisaurakkansa Montpellierissä, jatkoi HKVT 2015 opintojaan Helsingissä. Kyseessä oli kurssin neljäs jakso, jonka myötä saavutettiin vuoden pituisen kokonaisuuden puolivälin krouvi.

27.9.2011 Pohjoinen alue

Tutut nimet jatkavat puheenjohtajina lännessä, kaakossa ja pohjoisessa

Suomen Koripalloliiton läntisen, kaakkoisen ja pohjoisen alueen aluekokoukset ovat suorittaneet valintojaan. Kaikilla kolmella alueella puheenjohtajana jatkavat tutut nimet, kun Tauno Takaniemi (läntinen), Ira Pasi (kaakkoinen) ja Markku Annanolli (pohjoinen) valittiin jatkokaudelle.

12.10.2007

Jouni Grönroos palaa valmennuksen pariin

Kouvot miesten Suomen mestariksi keväällä 2004 valmentanut Jouni Grönroos, 40, palaa aktiivivalmennuksen pariin. Grönroos ottaa luotsattavakseen A-poikien valtakunnallisessa I divisioonassa ja miesten II divisioonassa pelaavan KoriKouvot. Tehtävä on päätoiminen.

8.9.2006 Korisliiga

Jason Andreas Kouvojen viimeinen hankinta

Korisliigassa pelaava Kouvot on tehnyt sopimuksen yhdysvaltalaisen, 25-vuotiaan, 208–senttisen ja 114-kiloisen, Jason Andreasin kanssa. Tuoreen pestin myötä Kouvojen pelaajapakka on valmis tulevalle kaudelle.

26.4.2005 Korisliiga

Laaksonen, Jaakkola ja Sweet Kouvoihin

Päättyneellä kaudella Sparliigan pronssia Joensuun Katajan paidassa saalistaneet Sami Laaksonen ja Petri Jaakkola palaavat takaisin Kouvoihin ja Kouvolaan. Porvoon Tarmoa kaksi kautta edustanut Mark Sweet siirtyy puolestaan Porvoon Tarmosta Kouvojen riveihin.

4.11.2004 Pääjuttu

Kouvot jatkoi Lappeenrannan alamäkeä

Koripallon Sparliigan voitokkaasti aloittanut Lappeenrannan NMKY kärsi toisen tappion peräkkäin, kun Kouvolan Kouvot haki keskiviikkokierroksella kauden ensimmäisen vierasvoittonsa, vieläpä yllättävän suurella erolla 66–87 (28–40) tuloksella.

10.10.2004 Korisliiga

Kouvot voitti kevään finaaliuusinnan

Sparliigan viime kevään finalistit Kouvolan Kouvot ja Namika Lahti aloittivat uuden kauden siihen mihin keväällä jäivät eli keskinäisellä kohtaamisellaan Kouvolassa. Kouvot voitti keväällä mestaruuden ja vei nytkin sarja-avauksesta pisteet 92-81 (42-39) tuloksella.

21.3.2004 Korisliiga

Toinenkin puolivälierä Kouvojen tahdissa

Kouvot siirtyi SM-Koriksen puolivälieräsarjassaan Lappeenrannan NMKY:tä vastaan 2-0-johtoon voittamalla sunnuntaina vieraissa niukasti 73-71. Vieraiden Jukka Toijala heitti loppulukemat vapaaheittoviivalta 14 sekuntia ennen loppua. Kolmannet puolivälierät pelataan jo maanantaina (22.3.).

27.6.2001 Maaottelu

Suomi vei historiallisen maaottelun

Suomi – Ruotsi 1-0. Siinä saldo Ahvenanmaalla pelatuista koripallomaaotteluista kautta aikojen. Suomalaisten tilastollisen johtoaseman varmisti 20-vuotiaiden maajoukkue, joka kohtasi ruotsalaiset ikätoverinsa myöhään tiistai-iltana Maarianhaminassa.