Ije Nwankwo

201 cm / 120 kg
Syntynyt 1985


Uutisia henkilöstä Ije Nwankwo

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

Miesten divarissa ratkaisujen viikonloppu

Miesten I divisioonassa alkanut viikonloppu on paljon vartijana, kun haetaan joukkuetta Korisliigaan ensi kaudeksi. Suoran nousijan paikassa on tällä hetkellä kiinni Forssan Koripojat, kun BC Nokia ja Lapuan Korikobrat kärkkyvät selän takana kisaillen ohessa liigakarsintaan oikeuttavasta toisesta sijasta.

2.11.2007 Korisliiga

Team Componentalle uusi vahvistuskokelas

Irlannin maajoukkuemies Conor Grace on Korisliigassa pelaavan Team Componentan uusin vahvistuskokelas. Davidsonin yliopistossa Yhdysvalloissa neljä vuotta opiskellut, 205-senttinen ja 25-vuotias, Grace on valmistuttuaan käynyt kokeilemassa siipiään jopa Italian liigassa.

20.10.2007 Pääjuttu

Kouvot komeasti liigakärkeen

Kouvolan Kouvot nousi Korisliigan kärkeen ottamalla kolmannen peräkkäisen voittonsa ja lauantaikierroksen suurimman sellaisen 102-64 (54-32) -lukemin Porvoon Tarmosta. Kouvot on liigan kärjessä tasapisteissä Namika Lahden, helsinkiläisen ToPon sekä yhden pelin vähemmän pelanneen Espoon Hongan kanssa.