Chris Ensminger

208 cm / kg
Syntynyt 1973


Uutisia henkilöstä Chris Ensminger

6.4.2017 Haastattelu

Suomalaisvetoinen Crailsheim Merlins aloittaa taistelun noususta Bundesliigaan

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama sekä Tuukka Kotin edustama Crailsheim Merlins aloittaa Saksan ProA-liigan pudotuspelit perjantaina. Merlins kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Oettinger Rockets Gothan.

Frankfurt Skyliners Saksan cupin lopputurnaukseen

Saksan Bundesliigan "suomalaisjoukkue" Frankfurt Skyliners myllytti tiensä Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaukseen. Keskiviikkoisessa puolivälieräottelussa Skyliners myllytti Bonnin nurin pistein 93-64 (47-28) esittämällä kauden parasta heittopeliään.

Kotivoitot jatkuvat Bundesliigan finaaleissa

Koripalloilun Saksan Bundesliigan mestaruusfinaalit ovat kotivoittoisia. Nyt oli GHP Bambergin vuoro kaataa oman yleisönsä edessä Jukka Matisen edustama Skyliners Frankfurtin 82–72 (41–36) ja näin tilanne on 2-1. Mestaruus on Bambergille katkolla siis ensi kertaa tiistaina, mutta silloin pelataan Frankfurtissa.

Bamberg voitti Saksan ensimmäisen finaalin

Saksan koripalloilun Bundesliigan ensimmäisessä loppuottelussa GH Bamberg voitti kotikentällään suomalaisen Jukka Matisen edustaman Skyliners Frankfurtin pistein 87–73 (46–38). Näin Bamberg johtaa ottelusarjaa 1-0.

Matisen Frankfurt hävisi, mestaruus katkolla Bambergille

Saksan Bundesliiga –finaaleissa vierasvoitot jatkuvat. Bamberg voitti kolmannen finaalin Frankfurt Skylinersin täpötäydessä kotihallissa maanantaina lukemin 66-62 ja otti ottelusarjassa 2-1-johdon. Jukka Matisen ja Gordon Herbertin Skyliners pelaa jatkossa selkä seinää vasten, sillä mestaruus ratkeaa kolmella voitolla.

3.11.2003 Katsojat

Honka haastaa Saksan hopeajoukkue Bambergin

Espoolaisjoukkue Honka on jälleen kovan paikan edessä tiistai-iltana (4.11.) Tapiolan Urheiluhallilla, kun vieraaksi saapuu Saksan Bundesliigan ja FIBA Euroopan liigan C-lohkon kakkosjoukkue GHP Bamberg. Viime kauden Saksan finalisti hävisi molemmissa sarjoissa avausottelunsa, mutta sen jälkeen tilille on tullut pelkkiä voittoja. Kotijoukkue on sen sijaan antanut odottaa parhaimpia esityksiään.

Nikkilä riuhtoi 10 levyriä, Aris kukisti Kiovan

Suomen maajoukkuesentteri Antti Nikkilä sai paljon vastuuta myöhään tiistai-iltana Suomen aikaa, kun hänen kreikkalaisjoukkueensa Aris Thessaloniki kohtasi BC Kiovan. Aris voitti ukrainalaiset kotonaan 74-53.

1.10.2003 Korisliiga

Tiesitkö, että...

Oliko sinulla tiedossa, että kaikkien aikojen pisin SM-sarjapelaaja on UU-Korihaita 1987-90 edustanut 218-senttinen Sami Eerola? Seuraavassa kerättynä SM-Korikseen liittyviä erikoisuuksia.