Syntynyt 1987

Uutisia henkilöstä Vernon Taylor

26.4.2013 22:06 Pääjuttu

Moore heitti Hongan Korisliigaan jatkoajalla

Tapiolan Hongan paikka Korisliigassa kaudelle 2013/14 sai sinettinsä perjantaina, kun Honka kukisti Porvoon Tarmon miesten divarin neljännessä finaaliottelussa jatkoajalla pistein 66–65 (31–39, 59–59). Hongan sankarina juhlittiin amerikkalaistakamies Malik Moorea, jonka kahden pisteen heitto varmisti espoolaisille kaivatun liiganousun summerin soidessa.

22.4.2013 Pääjuttu

Honka karkasi voiton päähän liigapaikasta Clarkin kolmosilla

Ronnie Clark onnistui peräti seitsemän kertaa kolmen pisteen kaaren takaa, kun Tapiolan Honka nitisti Porvoon Tarmon miesten divarin kolmannessa finaaliottelussa pistein 79–87 (44–46). Läpi ottelun uusia ratkaisijoita löytäneellä Hongalla on mahdollisuus pelata tiensä Korisliigaan perjantain neljännessä finaaliottelussa.

19.4.2013 Pääjuttu

Honka taisteli tahtovoiton divarin toisessa finaaliottelussa

Porvoon Tarmo kiskoutui kolme minuuttia ennen miesten I Divisioonan toisen finaaliottelun loppua neljän pisteen johtoon Tapiolan Hongasta, mutta Honka piti pintansa täyteen ahdetun Tapiolan Urheiluhallin todistaessa. Malik Moore ja Tuomas Iisalo palauttivat kolmosillaan johtoaseman Hongalle, joka vei finaalin 72–69 (38–33) ja tasoitti finaalisarjan otteluvoitot 1-1:een.

15.4.2013 Pääjuttu

Tarmo hallitsi hermopelin Honkaa vastaan divarin finaaliavauksessa

Miesten I Divisioonan runkosarjan nimiinsä vienyt Porvoon Tarmo otti ensimmäisen kiinnityksen paikkaan Korisliigassa peittoamalla divarin finaaliavauksessa Tapiolan Hongan kotonaan 76–69 (39–27). Porvoolaiset ottivat pelin haltuunsa toisen jakson alussa ja pitivät Hongan kaukana selkänsä takana loppuvihellykseen asti kovalla hermokontrollilla.

14.4.2013 Pääjuttu

Honka ja Tarmo valmiina divarikauden huipennukseen

Miesten I Divisioonan kausi 2012/13 on sinettiä vaille päätöksessään. Kenties kaikkien aikojen kovin divarikausi huipentuu sarjan suurimpien ennakkosuosikkien, Porvoon Tarmon ja Tapiolan Hongan, finaalisarjaan. Taistelu liigapaikasta alkaa maanantaina.

7.4.2013 Pääjuttu

Tarmo jyräsi miesten divarin finaaliin

Miesten I Divisioonan toinen finaalijoukkue selviytyi sunnuntaina, kun Porvoon Tarmo karisti BC Nokian kannoiltaan ja kuittasi finaalisarjan kolmannen voittonsa loppupistein 76–92 (39–42). Ottelu alkoi ratketa kolmannella jaksolla, kun porvoolaiset saivat vastahyökkäyspelinsä käyntiin.

4.4.2013 Pääjuttu

Honka ja Tarmo voiton päähän divarin finaaleista

Tapiolan Honka vääntäytyi huippupelin pelanneen Ronnie Clarkin suorituksilla 91–98 (39–43, 85–85)-jatkoaikavoittoon ToPosta torstaina Töölön Kisahallissa pelatussa miesten divarin toisessa välieräottelussa. Samaan aikaan Porvoon Tarmo järjesti oman välieräsarjansa Jarno Nissisen johdattamana 80–71 (40–32)-voitollaan BC Nokiasta.

27.3.2013 Pääjuttu

Vahva kolmas jakso toi Tarmolle voiton välieräavauksessa

Miesten I Divisioona A:n runkosarjavoittaja Porvoon Tarmo joutui tiukkaan paikkaan divarin välieräavauksessa BC Nokiaa vastaan. Nokialaiset hallitsivat ottelun ensimmäistä puoliaikaa, mutta Tarmon kolmannen jakson ryhtiliike takasi kotijoukkueelle 63–58 (26–32)-voiton.

26.3.2013 Pääjuttu

BC Nokia runkosarjavoittaja Tarmon kiusaajaksi divarin välierissä

Miesten I Divisioonan välierät käynnistyvät keskiviikkona Porvoossa, kun I Divisioona A:n selkeän runkosarjavoiton vienyt Porvoon Tarmo saa kimppuunsa BC Nokian. Tarmo lähtee välieräsarjaan ylivoimaisena ennakkosuosikkina, mutta ”jokerikorttinsa” Nic Pedersonin tahdittamat nokialaiset eivät aio antaa porvoolaisille mitään ilmaiseksi.

31.10.2012 Pääjuttu

KTP jatkoi Korihaiden tappioputkea

Uudenkaupungin Korihait kärsi Korisliigassa jo seitsemännen peräkkäisen tappionsa, kun KTP haki keskiviikkona vierasvoiton Vakka-Suomesta pistein 77–94 (35–49). Tampereen Pyrintö puolestaan palasi voittojen tielle tukahduttamalla Kouvot ja Nilan Bisons jatkoi kotivoittojaan Namika Lappeenrannan kustannuksella. Illan muut voittajat olivat Joensuun Kataja, Kauhajoen Karhu ja Namika Lahti.

26.10.2012 21:25 Pääjuttu

Karhu katkaisi Pyrinnön voittoputken Pyynikillä

Korisliigaa puhtaalla pelillä johtanut Tampereen Pyrintö kärsi perjantaina kauden ensimmäisen tappionsa, kun Kauhajoen Karhu katkaisi Tampereella Pyrinnön kuuden pelin voittoputken 78–82 (39–33)-vierasvoitollaan. Illan muut voitot sieppasivat Kouvolan Kouvot ja Namika Lappeenranta.