Antti Halonen

187 cm / kg
Syntynyt 1989


Uutisia henkilöstä Antti Halonen

22.12.2020 12:17 Nuorten SM-sarjat

Hyvinkään Pontevalle 16-vuotiaiden SM-sarjapaikat tytöissä ja pojissa ovat harvinaista herkkua

Hyvinkään Pontevalla on joukkueet tällä kaudella sekä 16- vuotiaiden tyttöjen että 16-vuotiaiden poikien SM-sarjassa. 16-vuotiaiden SM-sarjojen katsauksessa syvennytään HyPon joukkueisiin päävalmentajien Matias Lehtisen ja Besim Maxhunin opastuksella.

7.10.2016 Pääjuttu

Naisten I divisioonassa kohtaavat nuoruuden into ja kokemus - sarja käyntiin sunnuntaina

Naisten I divisioonassa nähdään kolme uutta joukkuetta, kun Korisliigasta pudonnut Tampereen Pyrintö palaa divarikentille ja Keravan Kori-80 sekä Tapiolan Honka nousivat II divisioonasta sarjaporrasta ylemmäs. Viime kaudelta tuttuja joukkueita ovat Kataja Basket, BC Nokia, Helmi Capitals, Helsingin NMKY, Torpan Pojat, Turun Riento sekä Puhuttaret.

7.10.2015 Pääjuttu

Naisten divisioona käyntiin torstaina

Koripallon naisten ykkösdivisioona pyörähtää käyntiin torstaina 8.10. Divarissa on mukana kaksi viime kaudella Naisten Korisliigaa pelannutta joukkuetta Torpan Pojat ja Turun Riento. Mukana on myös kaksi kakkosdivisioonasta noussutta nippua, Raholan Pyrkivä ja Kouvottaret. Viime kauden joukkueista divarissa jatkavat BC Nokia, Helmi Basket HBA, Helmi Capitals, Helsingin NMKY, Joensuun Kataja ja Puhuttaret.