Tero Ollila

191 cm / 95 kg
Syntynyt 1979


Uutisia henkilöstä Tero Ollila

30.8.2006 Pääjuttu

Pussihukkien paletti koossa Korisliiga-kauteen

Vantaalaisjoukkue Pussihukkien on valmiina tulevaan Korisliiga-kauteen. PuHu on onnistunut pitämään koossa viime kauden runkonsa, jonka lisäksi joukkueeseen liittyy neljä uutta pelaajaa. Uudet pelurit ovat serbialainen Vladimir Vujcic, Suomen kansalaisuuden omaava Jan Wieland sekä Tero Ollila ja Daniel Jansson, jotka siirtyvät PuHu-paitaan Porvoon Tarmosta.

7.10.2004 Korisliiga

Toijala poissa pitkään, DeGray KTP:n vahvistus

Keskiviikkona järjestetty Sparliigan kauden avausinfo paitsi valoitti sarjan mielenkiintoisia lähtökohtia myös tarjoili muutamia uutisia. Uutinen ikävimmästä päästä on se, että mestari-Kouvojen pelintekijä Jukka Toijala on poissa tositoimista vähintään kolme kuukautta. Positiivinen uutinen oli se, että KTP Basket on saanut päätettyä vahvistusjahtinsa.

27.8.2003 Pääjuttu

BC Jyväskylällä pakka kasassa tulevaan pelikauteen

SM-Koriksessa pelaava BC Jyväskylä on solminut yksivuotiset sopimukset englantilaisen sentterin Nosa Obasuyin sekä piskuisen amerikkalaisen pelinjohtajan Glenn Stokesin kanssa. Uusina kotimaisena pelaajina BC Jyväskylään ovat siirtyneet Kimmo Juvonen Forssan Koripojista sekä Kuopion Linkin kasvatti Joonas Korhonen.