Timo Virolainen

cm / kg
Syntynyt 1960


Uutisia henkilöstä Timo Virolainen

28.10.2017 15:00 Liittoa koskeva tiedote

Antti Zitting jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Suomen Koripalloliiton jäsenseurat valitsivat lauantaina Helsingissä järjestetyssä liittokokouksessa Antti Zittingin jatkokaudelle liiton puheenjohtajana. 61-vuotiaan Zittingin vastaehdokas puheenjohtajavaalissa oli Markku Molenius.

19.4.2017 Keskinen alue

Keskisen alueen palkitut kaudella 2016-2017

Koripalloliiton Keskisen alueen parhaat kaudella 2016-2017 on valittu.

Korisperheelle laajasti valtion tunnustuksia

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen on myöntänyt yhteensä 362 ansioristiä ja -mitalia liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Kultaisia ansioristejä myönnettiin 38, joiden joukossa oli peräti seitsemän suomalaisen koripalloperheen jäsentä Susijengin päävalmentajan Henrik Dettmannin johdolla.

31.10.2015 Pohjoinen alue

Antti Zitting jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Suomen Koripalloliiton jäsenseurat valitsivat lauantaina Helsingissä järjestetyssä liittokokouksessa Antti Zittingin jatkokaudelle liiton puheenjohtajana. 59-vuotiaan Zittingin valinta oli yksimielinen. Liittokokous päätti myös suuntaviivat Koripalloliiton toiminnalle seuraavalle nelivuotiskaudelle.

2.10.2015 Pohjoinen alue

Aluehallitukset ja ehdokkaat liittovaltuuston vaaliin valittu

Suomen Koripalloliiton aluekokoukset on pidetty. Liiton kuudelle alueorganisaatiolle on valittu aluehallitukset seuraavalle kaksivuotiskaudelle, jonka lisäksi aluekokoukset valitsivat ehdokkaansa liittovaltuustoon, jonka valitsee lokakuun lopussa kokoontuva, kaikille jäsenseuroille avoin liittokokous.

2.11.2013 Pohjoinen alue

Koripalloliitolle uusi puheenjohtaja Sudenpolulta – kirjaimellisesti

Suomen Koripalloliiton uudeksi, vuodenvaihteessa aloittavaksi puheenjohtajaksi on valittu maajoukkuelegenda, myös yrityselämässä ansioitunut Antti Zitting. 57-vuotiaan Zittingin valinta Loimaalla kokoontuneessa, yhteishenkeä huokuneessa liittokokouksessa oli yksimielinen.

29.10.2011 Pohjoinen alue

Curt Lindbom jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Suomen Koripalloliiton liittokokous valitsi lauantaina Helsingissä liiton istuvan puheenjohtajan Curt Lindbomin, 68, jatkokaudelle. Valinta oli yksimielinen. Tuleva kaksivuotiskausi on espoolaisyrittäjä Lindbomille jo kolmas peräkkäinen. Hän on toiminut Koripalloliiton hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2008.

Koripalloliitto myönsi kultaisia ansiomerkkejä, saajien joukossa mm. oikeusministeri Brax

Suomen Koripalloliitto myönsi viikonvaihteessa 70-vuotisjuhlissaan tukun kultaisia ansiomerkkejä, joka myönnetään erityisen ansiokkaasta toiminnasta kansainvälisellä, valtakunnallisella tai seuratasolla. Tuoreiden saajien joukossa oli muun muassa nykyinen oikeusministeri Tuija Brax.

Curt Lindbom jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Suomen Koripalloliiton liittokokous valitsi lauantaina Helsingissä liiton istuvan puheenjohtajan Curt Lindbomin, 66, jatkokaudelle. Valinta oli yksimielinen.

8.12.2007 Pohjoinen alue

Koripalloliiton hallitukseen uusia jäseniä

Helsingissä lauantaina järjestetty Suomen Koripalloliiton liittovaltuuston syyskokous on valinnut hallitukseen uusia jäseniä. Erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle uusina kasvoina tulivat valituiksi Kari Kaario Espoosta, Esko Strandberg Forssasta ja Tom Westerholm Uudestakaupungista.

2.12.2006 Pohjoinen alue

Liittovaltuusto päätti säilyttää nuorten ikäluokat ennallaan

Koripalloliiton liittovaltuusto kokoontui Vantaalle sääntömääräiseen syyskokoukseensa lauantaina 2.12. Kokouksessa valittiin liittohallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Valtuusto hyväksyi myös liiton toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2007 sekä teki päätöksen säilyttää nuorten ikäluokat ennallaan.

20.11.2004 Pohjoinen alue

Rauno Segersvärdistä yksimielisesti Koripalloliiton puheenjohtaja

Helsingissä lauantaina 20.11. kokoontunut Suomen Koripalloliiton ylimääräinen liittokokous on valinnut yksimielisesti liiton puheenjohtajaksi Rauno Segersvärdin, 52. Pitkänlinjan koripallovaikuttajana tunnetun Segersvärdin puheenjohtajakausi alkaa välittömästi ja jatkuu vuoden 2005 loppuun saakka.

10.11.2001 Pohjoinen alue

Antero Kekkonen jatkaa liiton puheenjohtajana

Helsingissä lauantaina 10.11. kokoontunut Suomen Koripalloliiton liittokokous on valinnut yksimielisesti liiton puheenjohtajaksi Antero Kekkosen, 55. Näin kotkalainen kansanedustaja jatkaa tehtävässään myös seuraavan kaksivuotiskauden.

29.3.1999 Maaottelu

17-vuotiaille pojille turnausvoitto Virossa

Suomen 1982-syntyneiden A-poikien maajoukkue haki yhden sulan lisää hattuunsa voittamalla kansainvälisen harjoitusturnauksen, Lurich Cupin, Virossa. Joukkue voitti kaikki turnauksessa pelaamansa seitsemän ottelua.

5.1.1999 Maajoukkue

16-vuotiaille PM-kultaa

Suomen 1982-syntyneiden A-poikien koripallomaajoukkue nappasi vuoden vaihteen alla pelatuissa PM-kilpailuissa Islannissa turnausvoiton. Suomen joukkue ei hävinnyt matkallaan Pohjoimaiden mestaruuteen otteluakaan.