Petri Selkee

cm / kg
Syntynyt 2016


Uutisia henkilöstä Petri Selkee

14.6.2017 Seura tiedottaa

Anu Rajaniemi SBG:n edustusjoukkueen päävalmentajaksi

Naisten I-Divisoonassa kaudella 2017–18 pelaavan SB-Girlsin edustusjoukkueen päävalmentajaksi on nimetty Anu Rajaniemi. Sopimus on monivuotinen.

15.3.2017 Pääjuttu

Männistö ja Lehtinen valittiin valmentajien FECC-koulutusohjelmaan

Juha-Pekka Männistö ja Petka Lehtinen on valittu mukaan FIBA Europe Coaching Certificate –koulutusohjelmaan (FECC). Koulutus on osa Kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n valmentajakoulutusta, joka keskittyy kansainväliseen juniorikoripalloon.

8.5.2015 Valmentajat

Hanno Möttölä ja Ville Neva valittu FECC-koulutusohjelmaan

Suomalaisvalmentajat Hanno Möttölä ja Ville Neva on valittu FIBA Europe Coaching Cerificate –koulutusohjelmaan (FECC). FECC-koulutus on osa kansainvälisen koripalloliitto FIBA:n valmentajakoulutusta, joka keskittyy kansainvälisen juniorikoripallon erityiskysymyksiin.

29.10.2011 Pohjoinen alue

Curt Lindbom jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Suomen Koripalloliiton liittokokous valitsi lauantaina Helsingissä liiton istuvan puheenjohtajan Curt Lindbomin, 68, jatkokaudelle. Valinta oli yksimielinen. Tuleva kaksivuotiskausi on espoolaisyrittäjä Lindbomille jo kolmas peräkkäinen. Hän on toiminut Koripalloliiton hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2008.

27.9.2011 Pohjoinen alue

Tutut nimet jatkavat puheenjohtajina lännessä, kaakossa ja pohjoisessa

Suomen Koripalloliiton läntisen, kaakkoisen ja pohjoisen alueen aluekokoukset ovat suorittaneet valintojaan. Kaikilla kolmella alueella puheenjohtajana jatkavat tutut nimet, kun Tauno Takaniemi (läntinen), Ira Pasi (kaakkoinen) ja Markku Annanolli (pohjoinen) valittiin jatkokaudelle.

Curt Lindbom jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Suomen Koripalloliiton liittokokous valitsi lauantaina Helsingissä liiton istuvan puheenjohtajan Curt Lindbomin, 66, jatkokaudelle. Valinta oli yksimielinen.

Divaripaikka tarpeeseen Lahdessa

Namika Lahti lunasti kakkosjoukkueellaan paikkansa miesten I divisioonaan kaudeksi 2009/10 kukistamalla Säynätsalon Riennon kahden ottelun lisäkarsinnan yhteistuloksella 165-153. Paikka I divisioonassa on olennainen osa Lahden NMKY:n suunnitelmaa porrastaa vanhimpien poikajunioreiden tietä miesten liigakahinoihin.

Lohikoski ensimmäisen FECC-kurssin priimus

Suomen 15-vuotiaiden maajoukkueiden päävalmentajat Antti Koskelainen ja Jyri Lohikoski ovat saaneet päätökseen kaksivuotisen FIBA Europe Coaching Certificate –tutkintonsa. Suomalaiskaksikolle ojennettiin diplomit 20-vuotiaiden miesten EM-kilpailuiden yhteydessä Rhodoksella.

12.5.2009 Pohjoinen alue

Suomelta kolme edustajaa FIBA Euroopan Coaching Certificate -ohjelmaan

Nuorten maajoukkuevalmentajat Anton Mirolybov, Mikko Larkas sekä Koripalloliiton ja Namika Lahden organisaatioissa nuoriso- ja valmennuspäällikkönä toiminut Petri Selkee ovat valittu kaksivuotiseen FIBA Europe Coaching Certificate –koulutusohjelmaan (FECC).

17.11.2007 Pohjoinen alue

Curt Lindbomista Koripalloliiton uusi puheenjohtaja

Helsingissä lauantaina kokoontunut Suomen Koripalloliiton liittokokous valitsi espoolaisyrittäjä Curt Lindbomin, 64, liiton puheenjohtajaksi. Mielenkiintoa herättäneessä puheenjohtajavaalissa Lindbom voitti istuvan puheenjohtajan tohtori Pentti Arajärven äänin 5183-4600.

21.3.2007 Korisliiga

Kujansivu vahvistamaan Namika Lahden valmennusryhmää

BC Nokian vuonna 2005 naisten Suomen mestaruuteen luotsannut Kimmo Kujansivu vahvistaa ensi kaudella Namika Lahden valmennusta. Tamperelaislähtöinen Kimmo Kujansivu on tehnyt valmentajasopimuksen lahtelaisseuran kanssa.

23.5.2005 Pääjuttu

Namikan Lahden valmennustiimi uudistuu

Namikan miestenjoukkueen valmennustiimi uudistuu ja samalla vanhimpien juniorijoukkueiden valmennus organisoidaan uudella tavalla. Miestenjoukkueen päävalmentajana jatkaa Lars Ekström.

Koripalloilijat Urheilukouluun lokakuun saapumiserässä

Suomen Koripalloliiton ja Puolustusvoimien Urheilukoulun välisissä viime aikaisissa neuvotteluissa on päädytty kokeiluluonteisesti vaihtaa koripalloilijoiden palvelukseen astuminen lokakuun saapumiserään. Taustalla on kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) päätös painottaa kaikki maajoukkuetoiminta kesän ja alkusyksyn kuukausille.

10.12.2004 Pohjoinen alue

Seurajohto kokoontui Vierumäellä

Vierumäellä järjestetyssä seurajohdon seminaarissa oli ennätykselliset 68 osallistujaa 30 eri seurasta. Seminaari järjestettiin Canon Cupin yhteydessä, joten Vierumäellä kohtasi parhaimmillaan lähes 500 koripalloihmistä.

2.8.2004 Pääjuttu

Miesten maajoukkue parhaalla miehistöllä Tampereella 4.-6.8.

Suomen koripallomaajoukkue isännöi Tampereella keskiviikosta perjantaihin (4.-6.8.) neljän maan turnausta, Baltic Sea Cupia. Pyynikin Palloiluhalliin sulloutuvalle koriskansalle tarjolla on herkkupala, sillä maajoukkue on liikkeellä parhaalla miehistöllään. Lisäksi kyseessä on Henrik Dettmannin ensimmäiset maaottelut hänen otettuaan vastaan keväällä päävalmentajan pestin.

14.6.2004 Pelaajat

Dettmannin suuri kysymys nuorisolle: Miksi pelaat koripalloa?

Kesäkuun alkupäivänä Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä järjestetty NOKIA Camp kokosi kasaan 40 nuorten maajoukkueissa pelaavaa tyttö- ja poikakoripalloilijaa harjoittelemaan yhdessä valmentajien johdolla. Yksi valmentajista oli miesten maajoukkueen päävalmentajana toimiva Henrik Dettmann, joka lajioppiensa lisäksi antoi pelaajille tuttuun tapaansa muutakin ajateltavaa.

Dettmannista päävalmentaja, Selkeestä valmennuksen ja koulutuksen johtaja

Suomen Koripalloliiton hallitus on keskiviikkona pitämässään ylimääräisessä kokouksessa valinnut Henrik Dettmannin Suomen miesten koripallomaajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Dettmann valmensi viimeiset kuusi vuotta Saksan maajoukkuetta luotsaten joukkueen mm. sensaatiomaisesti MM-pronssille 2002. Kokouksessaan liittohallitus valitsi myös Koripalloliitolle valmennuksen ja koulutuksen johtajan.

9.12.2003 Pohjoinen alue

Koripalloliitossa henkilöstönimityksiä

Suomen Koripalloliiton liittohallitus ja puheenjohtajisto on vahvistanut henkilöstöorganisaation uudet nimitykset 1.1.2004 alkaen. Seuraavassa vahvistetut nimitykset sekä lyhyet kuvaukset työnkuvista.

3.6.2002 Pohjoinen alue

Koripalloliitto siirtyy dna-aikaan

Suomen Koripalloliitto ja mobiilioperaattori DNA Finland Oy ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Syntyneen sopimuksen myötä dna on 1.6.2002 alkaen Koripalloliiton virallinen matkapuhelinoperaattori. Yhteistyö näkyy jatkossa myös seuratasolla.

Selkeestä nuorisopäällikkö Eteläiselle alueelle

Suomen Koripalloliiton Eteläisen alueen uudeksi nuorisopäälliköksi on valittu Petri Selkee. 32-vuotias Selkee on koulutukseltaan liikunnanohjaaja, jonka lisäksi hän on suorittanut mm. Koripalloliiton huippukoripallovalmentajatutkinnon.

Näytä lisää vastaavia