Jussi Salo

185 cm / 90 kg
Syntynyt 1992


Uutisia henkilöstä Jussi Salo

2.9.2013 Pääjuttu

Brandon Gary Korikobrien kolmas amerikkalaisvahvistus

Seurahistoriansa toiseen Korisliiga-kauteen valmistautuva Lapuan Korikobrat on kiinnittänyt kokoonpanoonsa kolmannen amerikkalaispelaajan. 202-senttinen, 110-kiloinen Brandon Gary tuo lapualaisjoukkoihin rutkasti kokemusta.

3.8.2013 Korisliiga

Crayton Korikobrien apuvalmentajaksi

Miesten I Divisioonassa Forssan Koripoikia ja Äänekosken Huimaa viime vuosina valmentanut Derrick Crayton, 38, nähdään ensi kaudella Korisliigaa pelaavan Lapuan Korikobrien penkin päässä. Crayton siirtyy Lapualle Terence Stansburyn apuvalmentajaksi.

Lapuan Korikobrille pelaajasopimuksia

Lapuan Korikobrien joukkue pian alkavaan miesten I divisioonaan on lähes valmis. Tuttua suomalaisrunkoa täydentävät amerikkalaispelaajat Tyrwone Still ja Benny Valentine.

Stefanovic valmistaa Korikobria divaritaistoihin

Miesten I divisioonan Lapuan Korikobrat on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen serbialaisvalmentaja Nenad Stefanovicin kanssa. Seura on myös solminut ensimmäiset pelaajasopimuksensa tulevalle kaudelle.

Kyle Carhart jatkaa Korikobrissa

Miesten I divisioonassa pelaava Lapuan Korikobrat on tehnyt sopimuksen kolmannen vahvistuksen kanssa, kun viime kaudellakin seuraa edustanut 25-vuotias amerikkalaistakamies Kyle Carhart liittyy joukkueeseen.

Lapuan Korikobrille nippu sopimuksia

Miesten I divisioonajoukkue Lapuan Korikobrat on solminut tukun pelaajasopimuksia. Näiden joukossa on mm. kahtena edelliskautena divisioonan levypallokuninkaan Baboucarr ”Boo” Bojangin jatkosopimus.