Linda Palonen

168 cm / kg
Syntynyt 1979


Uutisia henkilöstä Linda Palonen

Heta Korpivaara paransi piste-ennätystään

Yliopistotulokas Heta Korpivaara pelasi parhaan ottelunsa tähän mennessä, kun hänen edustamansa Seton Hall kohtasi Fordhamin. Espoolainen Korpivaara heitti yhdeksän pistettä ja poimi neljä levypalloa. Pistesaldo on Korpivaaran kauden paras noteeraus. Seuraavassa myös muita suomalaissähkeitä USA:sta.

Piipari jätti 11 syötön jäähyväiset

Naisten maajoukkueen pelintekijä Reetta Piipari pelasi sunnuntaina yliopistouransa viimeisen kotiottelun. Xavierissa kohta neljä vuotta viihtynyt Piipari johdatti yhdessä tutkaparinsa Amy Waughin kanssa joukkueensa 72-64-voittoon Daytonista. Piipari nakutti 13 pistettä ja antoi peräti 11 koriinjohtanutta syöttöä.

Nikkilä, Parviainen ja Penttilä jättivät jäähyväisiä

Neljä suomalaista koripalloilijaa päättää kevään aikana nelivuotisen rupeamansa Yhdysvaltojen yliopistoissa. ”Suomalaissenioreista” Valparaison Antti Nikkilä sekä Middle Tennessee Staten Mia Parviainen ja Paula Penttilä pelasivat viikonloppuna uriensa viimeiset kotiottelut. Kolmikko jätti kotiyleisölleen voitokkaat jäähyväiset.

18.11.2002 Maajoukkue

Tuukkanen ja Moua seurajoukkueidensa urakoitsijat

Pelikaudella 2002-03 yhdeksän suomalaista naiskoripalloilijaa pelaa ulkomailla. Keskiviikkona Tampereella jatkuvissa EM-karsinnoissa maajoukkuetta heistä on vahvistamassa kaksi; Taru Tuukkanen ja Michaela Moua. Kyseinen kaksikko on seurajoukkueissaan tottunut suuriin pelimääriin ja vastuuta on luvassa myös maajoukkueessa.

Xavier turnausvoittoon, suomalaiset palkittiin

Taru Tuukkanen ja Reetta Piipari olivat avainhahmoja, kun Xavier nappasi toisen peräkkäisen Atlantic 10 -konferenssiturnauksen mestaruuden. Sekä Tuukkanen että Piipari valittiin turnauksen All Star -viisikkoon.