Aki Selkee

cm / kg
Syntynyt 1970


Uutisia henkilöstä Aki Selkee

13.4.2013 Pääjuttu

Kouvot A-poikien finaaliin, Honka I ja BC Nokia kiinni B-tyttöjen finaalipaikassa

Kouvolan Kouvot jylläsi A-poikien SM-finaaliin kukistamalla KTP:n välieräsarjassa toistamiseen, kun taas Honka Akatemia haki lauantaina välierien avausvoiton Namika Lahdesta. B-tyttöjen SM-välierien ensimmäiset otteluvoitot irtosivat Tapiolan Honka I:lle ja BC Nokialle.

Tupamäki ja Selkee BC Nokian päävalmentajiksi

Nokialainen koripallon erikoisseura BC Nokia on nimittänyt miesten ja naisten edustusjoukkueilleen päävalmentajat. Nokian miesten joukkueen valmennusvastuussa aloittaa Mikko Tupamäki ja naisjoukkueen päävalmentajana Aki Selkee.

8.11.2006 Naisten Korisliiga

Shannon Mathews vahvistaa BC Nokiaa

Naisten SM-sarjassa pelaava BC Nokia hakee vahvistusta pelinjohtoonsa niin penkin päähän kuin kentällekin. Uusin pelaajahankinta on amerikkalainen Shannon Mathews. Päävalmentaja Antti Hyvärisen tueksi joukkueen valmennustiimiin liittyvät nokialaiset koripallokonkarit Kimmo Olli ja Aki Selkee.

24.4.2002 Valmentajat

Anu Rajaniemi jatkaa Nokialla

BC Nokian naisten SM-sarjajoukkue jatkaa samoin opein kuin kuluneellakin pelikaudella. Nokialaisseura on solminut Anu Rajaniemen kanssa 1+1-vuotisen jatkosopimuksen. I divisioonaan pudonnut BC Nokian miesten joukkue saa puolestaan uuden päävalmentajan.