Riikka Juntunen

cm / kg
Syntynyt 1974


Uutisia henkilöstä Riikka Juntunen

13.11.2017 Pohjoinen alue

Koripalloliiton alueiden aluehallitukset valittu kaudelle 2018-2019

Suomen Koripalloliiton aluekokouksissa valittiin aluehallitukset seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Alueiden puheenjohtajina jatkavat tutut nimet, kun Tenho Ulmanen (etelä) Ira Pasi (kaakko), Outi Keski-Saari (keskinen), Anu Sivonen (läntinen) ja Markku Annanolli (pohjoinen) valittiin jatkokaudelle. Itäisellä alueella puheenjohtajaksi valittiin Jari Tuomainen.

28.10.2017 15:00 Liittoa koskeva tiedote

Antti Zitting jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Suomen Koripalloliiton jäsenseurat valitsivat lauantaina Helsingissä järjestetyssä liittokokouksessa Antti Zittingin jatkokaudelle liiton puheenjohtajana. 61-vuotiaan Zittingin vastaehdokas puheenjohtajavaalissa oli Markku Molenius.

31.10.2015 Pohjoinen alue

Antti Zitting jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Suomen Koripalloliiton jäsenseurat valitsivat lauantaina Helsingissä järjestetyssä liittokokouksessa Antti Zittingin jatkokaudelle liiton puheenjohtajana. 59-vuotiaan Zittingin valinta oli yksimielinen. Liittokokous päätti myös suuntaviivat Koripalloliiton toiminnalle seuraavalle nelivuotiskaudelle.

2.10.2015 Pohjoinen alue

Aluehallitukset ja ehdokkaat liittovaltuuston vaaliin valittu

Suomen Koripalloliiton aluekokoukset on pidetty. Liiton kuudelle alueorganisaatiolle on valittu aluehallitukset seuraavalle kaksivuotiskaudelle, jonka lisäksi aluekokoukset valitsivat ehdokkaansa liittovaltuustoon, jonka valitsee lokakuun lopussa kokoontuva, kaikille jäsenseuroille avoin liittokokous.

Special Olympics -koripalloviikko 29.11.-7.12. - kehitysvammaisten koripallo valokeilassa

Kansainvälistä kehitysvammaisten Special Olympics -koripalloviikkoa vietetään 29.11.-7.12.2014. Special Olympics -koripallo on ollut kovassa nosteessa viime vuodet Suomessa, ja se näkyy myös koripalloviikon tapahtumien määrässä.

30.11.2012 Pääjuttu

URHOtv-ennakko: KTP Vilppaan vieraaksi, puoliajalla Unified-koripalloa

Lauantain URHOtv-ottelussa pudotuspeliviivan tuntumassa taisteleva Salon Vilpas saa Salohalliin vieraakseen aina vaarallisen KTP-Basketin. Ottelun puoliajalla nähdään meneillään olevan Special Olympics -viikon kunniaksi Unified-koripalloa.

Pyörätuolikoripalloa pelattiin Orimattilan urheilutalolla 13.-14.12.2008.

Orimattilassa pelattu sarjakierros oli tällä kaudella ensimmäinen, jossa nähtiin myös venäläisväriä. BC Neva Alliancen kohtaamista odotettiin innolla jokaisessa kotimaisessa joukkueessa.

Pt-koripallon paremmuus ratkaistiin: PuHulle pronssia, LaNMKYlle hopeaa,TSI:lle vihdoin mestaruus

Tampereen Kaukajärven vapaa-aikatalo oli pyörätuolikoripallon mitalipelien näyttämönä lauantaina 29.3.2008 kun pronssiottelussa kohtasivat edellisen kauden mestari Vantaan Pussihukat ja Espoon Honka. Finaalissa vastakkain asettuivat kaksi edellistä kautta hopealle sijoittunut TSI/TaNMKY (Tampere) ja LaNMKY.

Kauden ensimmäinen pyörätuolikoripallon sarjakierros pelattiin Lahden NMKY:n tahdissa

Pyörätuolikoripallon SM-sarjan ensimmäinen kierros Helsingin Synapsiassa pelattiin 27.-28.10.07. SM-sarjassa on mukana viisi joukkuetta ja tiedossa on tasaisin sarjakausi pitkiin aikoihin.