Quennell Green

193 cm / 92 kg
Syntynyt 1984


Uutisia henkilöstä Quennell Green

21.4.2009 Pääjuttu

Vilpas tarrasi liigapaikkaan

Korisliigan sarjapaikkaansa puolustava Team Componenta hukkasi kotietunsa, kun nousua liigakarsinnassa yrittävä Salon Vilpas kävi hakemassa Karkkilasta maukkaan vierasvoiton pistein 79-67 (41-28).

18.4.2009 Pääjuttu

Washington veivasi Karhun takaisin Korisliigaan

Kauden ylivoimainen suosikki Kauhajoen Karhu hoiteli I divisioonan voitokkaasti kukistamalla Salon Vilppaan viimeisessä mahdollisessa loppuottelussa pistein 74-62 (31-30). Vuosi sitten liigasta pudonnut Karhu vei divarifinaalit nimiinsä voitoin 3-2 nousten suoraan Korisliigaan ensi kaudeksi.

Salon ja Kauhajoen kisa ratkeaa lauantaina

Edes kuuden pisteen tappiotilanne ottelun puolivälissä ei lannistanut I divisioonan loppuottelussa selkä seinää vasten pelannutta Salon Vilpasta. Salolaiset nousivat voittoon Kauhajoen Karhusta lukemin 71-55 (26-32) tasaten finaalivoitot lukemiin 2-2. Korisliigaan nousija ratkeaa viimeisessä mahdollisessa loppuottelussa lauantaina Kauhajoella.

9.4.2009 Pääjuttu

Vilpas kellisti Karhun Kauhajoella

Miesten 1. divisioonan loppuottelut alkoivat melkoisella yllätyksellä, kun Kauhajoen Karhu koki kauden ensimmäisen kotitappionsa. Salon Vilpas otti ensimmäisen kiinnityksen Korisliigaan nousuun haettuaan Etelä-Pohjanmaalta vierasvoiton pistein 78-74 (34-31).

3.4.2009

Karhu ja Vilpas valppaina

Koripalloilun miesten I divisioonan välierät alkoivat suosikkien voitoilla, vaikka vieraat laittoivatkin isännilleen odotuksia tiukemmin vastaan. Runkosarjan voittanut Kauhajoen Karhu kukisti Etelä-Pohjanmaalla vierailleen Loimaan Korikonkarit pistein 91-84 (39-28).

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

Amani Daanish Vilppaaseen koeajalle

Koripallon miesten I divisioonaan valmistautuvan Salon Vilppaan harjoitusvahvuudessa on kuluvan viikon aikana vieraillut uusi tuttavuus. Amerikkalainen Amani Daanish on solminut Vilppaan kanssa kymmenen päivän koeaikasopimuksen ja vahvistaa joukkuetta jo viikonloppuna Karkkilassa TUL:n mestaruusturnauksessa.