Antti Siimes

197 cm / 96 kg
Syntynyt 1982


Uutisia henkilöstä Antti Siimes

5.10.2011 Pääjuttu

FoKoPo ja Tarmo divarikauteen ennakkosuosikkeina

Viime viikonloppuna alkaneeseen miesten I divisioonakauteen lähtevät ennakkosuosikkeina viime keväänä divarin välieriin edennyt Forssan Koripojat sekä Korisliigasta tippunut Porvoon Tarmo. Uutena joukkueena divarikahinoissa nähdään Tampereen Pyrinnön kehitysjoukkue sekä muutaman vuoden tauon jälkeen divarikartalle palannut Oulun NMKY.

Tarmo vääntäytyi divisioonan loppuotteluihin

Miesten koripalloilun ykkösdivarin runkosarjan voittanut Porvoon Tarmo pelaa sarjan loppuotteluissa. Tarmo varmisti vähintään paikan liigakarsintaan voittamalla välierissä BC Jyväskylän voitoin 3-1.

19.3.2010 Pääjuttu

Kotijoukkueilla voitokas avaus ykkösdivarin välierissä

Kotijoukkueet Porvoon Tarmo ja Lapuan Korikobrat olivat vahvoja ykkösdivisioonan välierien avauksessa. Tarmo tosin joutui tiukoille BC Jyväskylän kanssa, mutta porvoolaiset taistelivat avausvoiton pistein 66-60 (40-35).

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

BC Jyväskylälle kaksi uutta vahvistusta

Miesten I divisioonaan kauteen valmistautuva BC Jyväskylä on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. Sopimusten myötä BC Jyväskylän divarimiehistö on valmis.

Timo Naukkarinen pysyy Jyväskylässä

Miesten I divisioonassa pelaava BC Jyväskylä on saanut kotimaisen pelaajarunkonsa valmiiksi. Viimeisimpänä nimensä 1+1-vuotiseen jatkosopimukseen kirjoitti 28-vuotias Timo Naukkarinen, joukkueen paras pistemies kahdella edellisellä kaudella.

Antti Kanervo siirtyy BC Jyväskylään

BC Jyväskylä on vahvistanut takamiesosastoaan solmimalla pelikautta 2007-2008 koskevan pelaajasopimuksen Antti Kanervon kanssa. 18-vuotias Äänekosken Huiman kasvatti pelasi viime kaudella I-divisioonassa.

2.2.2007 Katsojat

Panokset kovenevat I divisioonassa

Koripallon miesten I divisioonaa on pelattu kolme neljännestä ja jännitys on pysynyt päällä koko alkutalven. Runkosarjan voittajallehan aukeaa latu Korisliigaan, ja tällä hetkellä vielä kolmella joukkueella on saumat nousuun. Jännitys tiivistyy käsinkosketeltavaksi 10.-11. helmikuuta, jolloin tuplaviikonlopun aikana nousijan leimaa sovitellaan TuNMKY:n, FoKoPon ja Kauhajoen otsaan.

BC Jyväskylä laajalla pelaajakatraalla divariin

BC Jyväskylä on asettanut itselleen isoja tavoitteita. Tulevalla kaudella joukkueen tulisi tuplata miesten I divisioonassa viime kaudella saavutettujen voittojen määrä (8). Alkavan kauden tavoitteet ovat osa BC Jyväskylän ohjelmaa, jonka tarkoituksena on luoda Korisliiga-kelpoinen, jyväskyläläinen joukkue vuoteen 2009 mennessä.

30.5.2005 Korisliiga

Jouko Rytkönen ottaa valmennusvastuun Huimassa

Äänekosken Huiman miesten koripallojoukkue saa uudeksi päävalmentajakseen viime vuodet apuvalmentajana toimineen Jouko Rytkösen.

20.10.2004 Korisliiga

Huimalle amerikkalainen pelintekijä

Sparliigan äänekoskelaisjoukkue Huima on vahvistanut rivejään 186-senttisellä ja 25-vuotiaalla Jonathan Metzger-Jonesilla. Viime kaudella Sveitsin pääsarjassa pelannut Metzger-Jones debytoi jo keskiviikon sarjakierroksella, kun Huima vierailee Porvoossa.

6.9.2004 Korisliiga

Saksalaisesta Kordyakasta Huiman toinen EU-vahvistus

Äänekosken Huiman miesten SM-joukkue on vahvistanut korinaluskalustoaan Bastian Kordyakalla. 208-senttinen ja 22-vuotias saksalaisnuorukainen on Huiman toinen EU-pelaaja. Aiemmin Huima pestasi belgialaisen Fely Bwatun.

3.6.2004 Korisliiga

Huiman miehillä koossa viisi pelaajasopimusta

Karsintojen kautta paikkansa SM-Koriksessa säilyttänyt Äänekosken Huima on sopinut viiden pelaajan jatkosta ensi kaudella. Jatkajien joukossa ovat mm. joukkueen runkopelaajiin lukeutuneet Toni Ilmonen, Timo Naukkarinen ja Tero Rantaniva.

5.6.2003 Valmentajat

Huiman miesten ja naisten pakat alkavat olla koossa

Äänekosken Huiman miesten ja naisten SM-joukkueiden rungot alkavat muotoutua. Seura on solminut molempien joukkueiden valmentajasopimukset, jonka lisäksi Huimalla on miesten joukkueeseen yhdeksän ja naisten joukkueeseen kahdeksan pelaajasopimusta.

27.6.2001 Maaottelu

Suomi vei historiallisen maaottelun

Suomi – Ruotsi 1-0. Siinä saldo Ahvenanmaalla pelatuista koripallomaaotteluista kautta aikojen. Suomalaisten tilastollisen johtoaseman varmisti 20-vuotiaiden maajoukkue, joka kohtasi ruotsalaiset ikätoverinsa myöhään tiistai-iltana Maarianhaminassa.

28.4.2000 Maajoukkue

Suomelle niukka tappio Mannheimin päätösottelussa

Suomen 18-vuotiaat pojat jäivät Mannheimissa, Saksassa pelatun kansainvälisen Albert Schweitzer -turnauksen viimeiseksi. Huipputurnauksen "jumbofinaalissa" Suomi hävisi neljällä pisteellä (69-73) Bulgarialle.

26.4.2000 Maaottelu

Alkulohko odotetun kova Mannheimissa

Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkue kärsi odotetusti kolme tappiota Saksan Mannheimissa pelattavan kansainvälisen Albert Schweitzer -turnauksen alkulohkossa. Olihan Suomen vastustajat suoraan maailman huipulta.

27.3.2000 Maaottelu

18-vuotiaiden maajoukkue kaatoi kahdesti Viron

Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkue osallistui viikonvaihteessa Virossa järjestettyyn kansainväliseen turnaukseen, Lurich Cupiin. Turnaus oli joukkueelle valmistautumista huhtikuussa pelattavaa EM-karsintaturnausta varten.

Näytä lisää vastaavia