Tysell Bozeman

171 cm / kg
Syntynyt 1980


Uutisia henkilöstä Tysell Bozeman

27.2.2007 Pääjuttu

BC Nokian Mathews runkosarjan kuningatar

Naisten SM-runkosarjan päätyttyä viime viikonloppuna tilastojen ehdottomaksi kuningattareksi nousi pudotuspeleihin selvinneen BC Nokian pelintekijä Shannon Mathews. Amerikkalainen oli tilastojen ykkönen pisteissä, syötöissä, riistoissa ja vapaaheittotarkkuudessa.

18.1.2007 Pääjuttu

HNMKY haastaa Peli-Karhut viikonloppuna

Naisten SM-sarjassa pelataan tulevana viikonloppuna useita mielenkiintoisia taisteluja. Tämän hetken kuuma joukkue Helsingin NMKY kohtaa kotikentällään sarjan kärkiryhmään koko kauden kuuluneen Kotkan Peli-Karhut. Hyvään iskuun ovat alkukauden vaikeuksien jälkeen päässeet myös Lappeenrannan Catz sekä BC Nokia

24.11.2006 Katsojat

Catzille ja Espoo Teamille jaossa tärkeitä sarjapisteitä

Naisten SM-sarjassa pelataan tulevana viikonloppuna 25.-26.11. kaikkiaan kuusi ottelua. Tärkeitä sarjapisteitä on jaossa, kun esimerkiksi sarjataulukossa peräkkäin majailevat Lappeenrannan Catz ja Espoo Team pelaavat tuplakierroksen.

Forssan Alkuun vahvistuksia

Naisten koripallon SM-sarjaan valmistautuva Forssan Alku on ollut aktiivisena siirtomarkkinoilla. Joukkue on pestannut kolme ulkomaalaisvahvistusta ja kotimainen osastokin on viimeistelyä vaille valmis.