Minna Johto

165 cm / kg
Syntynyt 1984


Uutisia henkilöstä Minna Johto

18.9.2011 Pääjuttu

Henna Salomaa Forssan Alkuun

Perinteikäs Forssan Alku sai riveihinsä kovan luokan vahvistuksen pian alkavalle naisten SM-sarjakaudelle. Alun uusin pelaaja on Tikkurila-Seuran kasvatti ja viime kaudella Saksan Bundesliigan Chemnitz Chemcatsia edustanut 177-senttinen, 22-vuotias Henna Salomaa. Siirrosta uutisoi sunnuntain Forssan Lehti.

28.9.2010 Pääjuttu

Tunnelmia naisten SM-infosta, osa 1/2

Naisten SM-sarja 2010/11 käynnistyy lauantaina neljällä paikkakunnalla. SM-sarjaseurat antoivat esimakua alkavaan koriskauteen viime viikon liigainfossa. Tässä artikkelissa ToPon, Keravan Energia Teamin, HoNsUn ja Forssan Alun tunnelmia uudesta kaudesta.

29.9.2009 Pääjuttu

Naisten SM-sarjan kärkiryhmään tungosta

Perjantaina ja lauantaina käynnistyvässä naisten SM-sarjassa on tutut ennakkosuosikit, mutta myös laaja joukko haastajia. Naisten SM-sarjajoukkueet esittäytyivät medialle maanantaina Helsingissä Koripalloliiton perinteisessä sarjakauden avausinfossa. Seuraavassa tilaisuuden antia joukkue joukkueelta.

26.6.2009 Pääjuttu

Tonu Lust Forssan Alun peräsimeen

Naisten SM-sarjan puolivälieriin viime kaudella selviytynyt perinteikäs Forssan Alku on värvännyt joukkueen päävalmentajaksi virolaisen Tonu Lustin, 49. Lust on valmentajauransa aikana luotsannut Tarto Rocksin kahteen Viron mestaruuteen.

5.11.2007 Naisten Korisliiga

FoA:n Minna Johdolle 200 SM-peliä täyteen

Forssan Alun takapelaaja Minna Johto pelasi sunnuntaina joukkueensa kohdatessa Äänekosken Huiman 200. naisten SM-runkosarjapelinsä.

25.5.2007 Naisten Korisliiga

Saana Pirilä FoA:n vahvuuteen

Naisten SM-sarjajoukkue Forssan Alun vahvuuteen on liittynyt 19-vuotias Saana Pirilä. Pirilä siirtyy Forssaan Vantaan Pussihukista.

Forssan Alku solminut kahdeksan uutta sopimusta

Naisten SM-sarjassa pelaavan Forssan Alun kokoonpano alkaa hahmottua. Joukkue on solminut ensi kautta koskevat sopimukset kahdeksan pelaajan kanssa. Pelintekijäksi Alku on kiinnittänyt amerikkalaisen 165-senttisen Megan Griffithin.

Forssan Alkuun vahvistuksia

Naisten koripallon SM-sarjaan valmistautuva Forssan Alku on ollut aktiivisena siirtomarkkinoilla. Joukkue on pestannut kolme ulkomaalaisvahvistusta ja kotimainen osastokin on viimeistelyä vaille valmis.

19.8.2004 Naisten Korisliiga

Myllylä ja Puranen palaavat, liittyvät FoA:n vahvuuteen

Naisten koripallon Suomen mestaruuden jälkeen reilu vuosi sitten pelikentiltä vetäytyneet Minna Myllylä ja Sari Puranen tekevät paluun tositoimiin. Myllylä ja Puranen ovat solmineet sopimukset Forssan Alun SM-sarjajoukkueen kanssa.

11.6.2004 Naisten Korisliiga

Maija Lähde vahvistamaan Forssan Alkua

Parin mitalittoman kauden jälkeen Forssan Alku on tähtäämässä tosissaan takaisin naisten SM-sarjan terävimpään kärkeen. Uusimpana vahvistuksena Alun kokoonpanoon on liittynyt 20-vuotias yleispelaaja Maija Lähde. 182-senttinen Lähde siirtyy Forssaan Tapiolan Hongasta.

7.6.2004 Pääjuttu

SM-sarjan korikuningatar Lind siirtyy Forssaan

Päättyneellä kaudella naisten SM-sarjan korikuningattaruuden voittanut Saara Lind, 21, vahvistaa jatkossa Forssan Alkua. Lind siirtyy Forssaan Äänekosken Huimasta, jota hän edusti kaudet 2001-04. Toinen uusi pelaaja Alun vahvuudessa on Jaana Holm.