Mika Pitkäranta

191 cm / 85 kg
Syntynyt 1980


Uutisia henkilöstä Mika Pitkäranta

11.6.2004 Korisliiga

EU-vahvistus Robin Grey jatkaa Korihaissa

Miesten SM-Koriksessa pelaava Uudenkaupungin Korihait on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Robin Greyn kanssa. Saksalainen Grey oli kuluneella kaudella SM-korintekijätilaston kymmenes.

2.6.2004 Valmentajat

Gerald Lee jatkaa Korihaiden luotsina

Miesten SM-Koriksessa pelaava Uudenkaupungin Korihait on solminut 1+1-vuotisen valmentajasopimuksen Gerald Leen kanssa. Loisteliaan pelaajauran omaava Lee, 53, aloittaa kolmannen kautensa Korihaiden peräsimessä.

1.6.2004 Korisliiga

Juho Terho palaa Uuteenkaupunkiin

Miesten SM-Koriksessa pelaavaa Uudenkaupungin Korihait on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen takamies Juho Terhon kanssa. Terho siirtyy Korihaihin SM-sarjaan nousseesta turkulaisjoukkue Aura Basketista.

2.4.2004 Korisliiga

Korihailla koossa kotimainen kuusikko

Miesten SM-Koriksessa pelaava Uudenkaupungin Korihait on tehnyt viisi pelaajasopimusta. Ensi kauden kattavasta jatkosta ovat sopineet Johannes Ankelo, Mikko Jalonen, Mika Pitkäranta, Heikki Saaristo ja Marko Vehniäinen. Kaikkien sopimukset sisältävät option myös seuraavasta kaudesta. Jo aiemmin Korihait on sopinut Pasi Kauhan kanssa pelikaudesta 2004-05.

9.4.2003

Mika Pitkäranta jatkaa Korihaissa

Miesten SM-Korikseen noussut Uudenkaupungin Korihait on tehnyt 1+1 -vuotisen sopimuksen Mika Pitkärannan kanssa. 191-senttinen ja 23-vuotias Mika Pitkäranta on Korihaiden oma kasvatti.

19.8.2002

Pitkäranta jatkaa, Jokipii uusi Korihai

Miesten I divisioonakauteen valmistautuva Uudenkaupungin Korihait on tehnyt 1+1 -vuotiset sopimukset oman kasvattinsa Mika Pitkärannan sekä Namika Lahdessa oppinsa saaneen Timo Jokipiin kanssa. Pitkäranta aloittaa Korihaissa nyt viidennen kautensa, kun taas Jokipii siirtyy Korihaihin I divisioonassa viime kaudella pelanneesta Oulun HITECH -joukkueesta.